Bu alan tek ekimle kapanmaz forumda Tüm bu işleme gerçek manada hakim arkadaşlar sürekli bu konuda uyarıyor ama bu durumu merkezler bir türlü idrak edemedi ve zamanla silinip gidiyorlar piyasadan gerçek anlamda başarı odaklı düşünceye sahip merkezler takip ediyoruz bu tarz planlalamalar hayatta yapmıyor daha çok eski de kalmış kendini geliştirememiş merkez planlaması şeklinde nitelendiriyorum durumu umarım bu yanlışdan dönerler ve artık insanların bu işi araştırdığı formlarda yer edinirler.
Ön çizginiz daha iyi olabilirmiş bu konuda da zayıf kalmış tüm eleştirime ramen sizin iyi sonuç almanızı dilerim siz iyi bir sonuç alsanızda bir başkası alamaz bu planlamadan uyarmak gerek geçmiş olsun.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Eleştirilerinin bazılarına katılmakla beraber çoğuna katılmıyorum. Elbetteki planlama 2 ekim şeklinde olsaydı tabiki daha verimli olabilirdi fakat bunu ben istemedim şuanlık verteks seyrek kalabilir biliyorum sıkıntı etmiyeceğim.
İyi sonuç alsanız bile başkası alamaz bu planlama ile demişsin bunu anlamadım neden alamasın ya da benim iyi sonuç alma olasılığım sadece temenni heralde öyle anladım. Bu ekim merkezini seçmeden önce forumda ve bizzat tanıdığım açıklığı benzer planlaması benzer arkadaşları inceledim ve öyle karar verdim forumda inceleyebilirsiniz zımba gibi sonuç alanlar var .
Tekrar söylüyorum vertexi 2.ekime bıraksaydım daha iyi sonuç alırdım tabiki ama ben bunu göze aldım. Sonucu bekleyip göreceğiz paylaşacağım ara ara buradanda. Ama ekim forumda ünlü xxx merkezlerde geçse idi eminim senin yorumunda farklı olurdu yorum yapanlarda farklı olurdu hintel harici 2 kişi dışında yorum yok malesef buda bir gerçek.