Gönderen Konu: 13.11.2020 fix hair fue tekniği 4500 greft ekim yaş 31  (Okunma sayısı 10322 defa)

asylmz

• Jr. Member
  • **
Ynt: 13.11.2020 fix hair fue tekniği 4500 greft ekim yaş 31
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2020, 20:16:07 »
Bu alan tek ekimle kapanmaz forumda Tüm bu işleme gerçek manada hakim arkadaşlar sürekli bu konuda uyarıyor ama bu durumu merkezler bir türlü idrak edemedi ve zamanla silinip gidiyorlar piyasadan gerçek anlamda başarı odaklı düşünceye sahip merkezler takip ediyoruz bu tarz planlalamalar hayatta yapmıyor daha çok eski de kalmış kendini geliştirememiş merkez planlaması şeklinde nitelendiriyorum durumu umarım bu yanlışdan dönerler ve artık insanların bu işi araştırdığı formlarda yer edinirler.

Ön çizginiz daha iyi olabilirmiş bu konuda da zayıf kalmış tüm eleştirime ramen sizin iyi sonuç almanızı dilerim siz iyi bir sonuç alsanızda bir başkası alamaz bu planlamadan uyarmak gerek geçmiş olsun.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Eleştirilerinin bazılarına katılmakla beraber çoğuna katılmıyorum.  Elbetteki planlama 2 ekim şeklinde olsaydı tabiki daha verimli olabilirdi fakat bunu ben istemedim şuanlık verteks seyrek kalabilir biliyorum sıkıntı etmiyeceğim.
İyi sonuç alsanız bile başkası alamaz bu planlama ile demişsin bunu anlamadım neden alamasın ya da benim iyi sonuç alma olasılığım sadece temenni heralde öyle anladım. Bu ekim merkezini seçmeden önce forumda ve bizzat tanıdığım açıklığı benzer planlaması benzer arkadaşları inceledim ve öyle karar verdim forumda inceleyebilirsiniz zımba gibi sonuç alanlar var .
Tekrar söylüyorum vertexi 2.ekime bıraksaydım daha iyi sonuç alırdım tabiki ama ben bunu göze aldım. Sonucu bekleyip göreceğiz paylaşacağım ara ara buradanda. Ama ekim forumda ünlü xxx merkezlerde geçse idi eminim senin yorumunda farklı olurdu yorum yapanlarda farklı olurdu hintel harici 2 kişi dışında yorum yok malesef buda bir gerçek.

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
« Yanıtla #16 : 25 Kasım 2020, 19:33:28 »
öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Eleştirilerinin bazılarına katılmakla beraber çoğuna katılmıyorum.  Elbetteki planlama 2 ekim şeklinde olsaydı tabiki daha verimli olabilirdi fakat bunu ben istemedim şuanlık verteks seyrek kalabilir biliyorum sıkıntı etmiyeceğim.
İyi sonuç alsanız bile başkası alamaz bu planlama ile demişsin bunu anlamadım neden alamasın ya da benim iyi sonuç alma olasılığım sadece temenni heralde öyle anladım. Bu ekim merkezini seçmeden önce forumda ve bizzat tanıdığım açıklığı benzer planlaması benzer arkadaşları inceledim ve öyle karar verdim forumda inceleyebilirsiniz zımba gibi sonuç alanlar var .
Tekrar söylüyorum vertexi 2.ekime bıraksaydım daha iyi sonuç alırdım tabiki ama ben bunu göze aldım. Sonucu bekleyip göreceğiz paylaşacağım ara ara buradanda. Ama ekim forumda ünlü xxx merkezlerde geçse idi eminim senin yorumunda farklı olurdu yorum yapanlarda farklı olurdu hintel harici 2 kişi dışında yorum yok malesef buda bir gerçek.
sac ekimi şans işi kaliteli yerde yaptırıpta tutmayan cok örnek var arkadaki donürün öne uyum sorunu olmassa neden tutmasınki buda şans işte 3000 greft üstü sıkıntı diyorlar ekim sonu seyrek oluyor 1ekim daha sac ekim işi 1 kere denenmeli bence o stres zorluga deymez  2 ci bi ekim hem bütceyi yoruyor hem silbastan o acıları tekrar yaşıyosunuz  olmuyorsa zorlamıcaksınız.
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

ABK

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Kasım 2020, 20:17:51 »
Üstad öncelikle hayırlı olsun. Ben de senin gibi yeni ektirenlerdenim umarım istediğimiz sonuçları yakalarız. Aslında şunu da gözden kaçırmamak lazım sağlıklı bir insanın kafasında 150 bin saç teli vardır, eğer 200 bin olursa çok sık saçı var denir 100 bin civarında ise seyrek denilir ve deri görünmeleri başlayabilir. Şimdi ortalama bir saçımız olduğunu düşünürsek aşağı yukarı 70 bin saç teli üst, orta ve tepemizde var. Şimdi bu saçların 40 bin adetinin döküldüğünü ve yerine 5000 greft yani ortalama 12 bin civarı saç teli ekildiğini düşünelim ve hepsinin de çıktığını varsayalım. Asla ilk baştaki gibi olmayacak yola çıkarken bunu bilerek çıkmak gerekiyor. Eğer alan genişse amaç sosyal hayatta kullabilecek doğal ve uygun sıklıkta bir ekim olmalı. Farklı bir şey bekleyen bence hayal kırıklığına uğrar.

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 25 Kasım 2020, 22:39:42 »
sac ekimi şans işi kaliteli yerde yaptırıpta tutmayan cok örnek var arkadaki donürün öne uyum sorunu olmassa neden tutmasınki buda şans işte 3000 greft üstü sıkıntı diyorlar ekim sonu seyrek oluyor 1ekim daha sac ekim işi 1 kere denenmeli bence o stres zorluga deymez  2 ci bi ekim hem bütceyi yoruyor hem silbastan o acıları tekrar yaşıyosunuz  olmuyorsa zorlamıcaksınız.
teşekkür ederim yorumun için bundan sonrası nasip elimden geleni yapacağım sürecin iyi geçmesi için. 2.ekim şuan kesinlikle düşünmüyorum dediğn gibi süreç zorlu tekrar yaşamak istemem

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2020, 22:41:03 »
Üstad öncelikle hayırlı olsun. Ben de senin gibi yeni ektirenlerdenim umarım istediğimiz sonuçları yakalarız. Aslında şunu da gözden kaçırmamak lazım sağlıklı bir insanın kafasında 150 bin saç teli vardır, eğer 200 bin olursa çok sık saçı var denir 100 bin civarında ise seyrek denilir ve deri görünmeleri başlayabilir. Şimdi ortalama bir saçımız olduğunu düşünürsek aşağı yukarı 70 bin saç teli üst, orta ve tepemizde var. Şimdi bu saçların 40 bin adetinin döküldüğünü ve yerine 5000 greft yani ortalama 12 bin civarı saç teli ekildiğini düşünelim ve hepsinin de çıktığını varsayalım. Asla ilk baştaki gibi olmayacak yola çıkarken bunu bilerek çıkmak gerekiyor. Eğer alan genişse amaç sosyal hayatta kullabilecek doğal ve uygun sıklıkta bir ekim olmalı. Farklı bir şey bekleyen bence hayal kırıklığına uğrar.
teşekkür ederim işallah güzel sonuç alırız hepimiz .)

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 28 Kasım 2020, 22:20:12 »
İyi akşamlar . 15.günü atlattım. Donör bölge aşırı kaşınıyor hala cliniğin verdiği köpük şampuanı kullanıyorum bitmek üzere prozinc ,sebamet , birde zigavus şampuan var dün baya indirimde idi kozmetik  mağazasında yirmi küsür TL zigavus karar veremedim forumdada gezindim biraz tavsiyesi olan varsa alırım beslemeye dikkat ediyorum baya biotine başladım 1000mg hakiki bal polen karıştırıp 2 kaşık yiyorum günlük onun dışında takviye yok şimdilik .

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 08 Aralık 2020, 12:58:47 »
Merhabalar bugün 25.gün fotolar bugüne ait şok dökülme 15.günde başladı dermatologun önerdiği sawpoo şampuanı kullanıyorum hergün saçları hafif masajla yıkıyorum. Avuçlarıma baya saçlar geliyor. Süreç nasıl ilerliyor sizce değerli yorumlarınızı eksik etmeyin sıkıntılı zamanlara girdik sanırım kabuk dökümü sonrası görüntü güzeldi gayet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Aralık 2020, 13:28:39 »
Selamlar sürecin normal seyrinde klasik şok dökülme.
Artık saçlarını daha sert yıkaya bilirsin kardeşim hayırlısı olur inşallah
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 08 Aralık 2020, 13:32:50 »
Süreç normal seyrinde sağlıklı duruyor

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 08 Aralık 2020, 14:04:50 »
Selamlar sürecin normal seyrinde klasik şok dökülme.
Artık saçlarını daha sert yıkaya bilirsin kardeşim hayırlısı olur inşallah
Süreç normal seyrinde sağlıklı duruyor

Hintel işallah hayırlısı olsun teşekkür ederim yorumun için daha sert yıkayacağım
 Cihandoğan teşekkürler yorumun için bundan sonrasıda normal süreç ilerler inşallah

ABK

• Full Member
« Yanıtla #25 : 13 Aralık 2020, 11:29:18 »
Senin sürecini özellikle takip ediyorum ve biraz gerinden geliyorum, daha şok başlamadı bende inşallah başlamaz :)

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 14 Aralık 2020, 00:37:22 »
Senin sürecini özellikle takip ediyorum ve biraz gerinden geliyorum, daha şok başlamadı bende inşallah başlamaz :)
Bende kabuk dökümünden hemen sonra başladı şuan ekilenlerin yüzde 80i döküldü sanırım döküleceğini biliyorsun ama üzülüyorsun gene ya çıkmazsa diyorsun değişik duygular :)

ABK

• Full Member
« Yanıtla #27 : 14 Aralık 2020, 21:25:26 »
Bende kabuk dökümünden hemen sonra başladı şuan ekilenlerin yüzde 80i döküldü sanırım döküleceğini biliyorsun ama üzülüyorsun gene ya çıkmazsa diyorsun değişik duygular :)

:D:D Bende de 20. gün itibari ile şok dökülme başladı, şu an vedalaşmak zor geliyor. 2 ay oralarda birşey olmayacağını bilmek bayağı koyuyor bakalım. :)

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 28 Aralık 2020, 20:29:24 »
Merhabalar 45.gün oldu bugün şok dökülme bitti gibi , donör bölgesi ve ekim alanı sivilceler var ve aşırı kaşınıyor gece uyurken uyanıp kafamı hatur hutur kaşırken yakalıyorum o kadar.
2 günde bir soğuk su ile kafamı yıkıyorum. Xpecia başladım günde 2 sefer alıyorum . Başka taktiye yok.
Flaşlı ve flaşsız foto ekliyorum bugüne ait

asylmz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 28 Aralık 2020, 21:54:00 »
Saç dipleri yakın çektim

Facebook Twitter Instagram