Gönderen Konu: Minoxidil kollajen etkisi  (Okunma sayısı 1182 defa)

murat1991

• Yeni üye
  • *
Minoxidil kollajen etkisi
« : 15 Kasım 2020, 18:35:40 »
Kısaca özetle yaşlanmamamızı sağlayan etken Kollajen,  minox bunu yavaşlatıyor.  bu durumda  daha erken yaşlanma oluyor . Yanı yüzündeki oluşucak olan yaşlılık belirtileri ( kırışıklık - göz alti torba - göz alti kararma vs. ) . Daha erken oluşuyor . Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxidil kollajen etkisi
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2020, 05:59:02 »
%5 topikal bir ürünün böyle bir etki yapma ihtimali yok. fakat overdose kullanımlar için soruyorsanız teorik olarak doğru.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2020, 19:07:20 »
minoxil nelere kadirmiş ilk defa duyuyorum böyle yanetkiler yeminle soğudum minoxilden.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2020, 19:18:40 »
 18 senedir minox kullanıom 40 yasındayım bu aralar birazda kilo verdim 27 28 sanıyorlar normaldede yasımdan 7 8 yas ufak sanırlar.ama sigara alkol uyku bozukluğu duzensiz beslenme sporsuz yasamak bunların hiç biri yok.aşırı sigara alkol varken kart bile dururdum biraz 10 senedir onları bırakınca çok gencleştim ailede genetik yaslanmada pek yok bizim ama minox bende en ufak yaşlılık yapmadı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2020, 20:17:51 »
18 senedir minox kullanıom 40 yasındayım bu aralar birazda kilo verdim 27 28 sanıyorlar normaldede yasımdan 7 8 yas ufak sanırlar.ama sigara alkol uyku bozukluğu duzensiz beslenme sporsuz yasamak bunların hiç biri yok.aşırı sigara alkol varken kart bile dururdum biraz 10 senedir onları bırakınca çok gencleştim ailede genetik yaslanmada pek yok bizim ama minox bende en ufak yaşlılık yapmadı.

Maşallah hocam, 18 seneyi iyi devirmişsiniz iyi sabır
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2020, 22:17:49 »
Minoxidil basur da yapıyor diyorlar , Toto da ki memeleri patlatiyormus enterasan ne yan etkileri var yahu .

murat1991

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Kasım 2020, 01:55:59 »
göz çevreni ve saçını baya merak ediyorum Keşke fotoğraf atabilsen

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 17 Kasım 2020, 06:18:07 »

Abi sen emeklikel misin?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 17 Kasım 2020, 11:49:47 »
İngilizcesi olan arkadaşlar bakabilir, bu kanal sahibi olaylara bilimsel yaklaşır inceleyebilirsiniz.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2020, 13:52:13 »
tamamen buda genetik ile alakalı bende sigara alkol hepsi var saçlarda iyi değil seyrek 32 yaşındayım herkez şaşırıyor 25 26 sanıyorlar kendime de hiç bir bakım falan yaptığım yok genetik bence

Facebook Twitter Instagram