Gönderen Konu: PROSCAR ISIRARAK KULLANIM  (Okunma sayısı 2876 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: PROSCAR ISIRARAK KULLANIM
« Yanıtla #15 : 15 Kasım 2020, 19:27:55 »
Bir sorum daha var proscar ilk yıllarda etkili olsa bile birkaç yıl sonra etkisi olmayabiliyormuş bu durumlarda ne yapmamız gerekcek

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 15 Kasım 2020, 19:40:45 »
Bir sorum daha var proscar ilk yıllarda etkili olsa bile birkaç yıl sonra etkisi olmayabiliyormuş bu durumlarda ne yapmamız gerekcek
Böyle bir şey yok yabancı forumlarda 20 yıldan beridir kullanan insanlar var , etkisini yitirmiyor fakat şu olabilir dökülme çok agresiflesir bastırılan DHT miktarı yetersiz olur. O zaman dutasterid kullanırsın ya da finasterid + topikal anti androjen ru gibi

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 15 Kasım 2020, 21:39:18 »
Böyle bir şey yok yabancı forumlarda 20 yıldan beridir kullanan insanlar var , etkisini yitirmiyor fakat şu olabilir dökülme çok agresiflesir bastırılan DHT miktarı yetersiz olur. O zaman dutasterid kullanırsın ya da finasterid + topikal anti androjen ru gibi

Ru çok pahalı ama diyelim ki dutasterid bile dökülmeyi durduramadı o zaman neler yapılabilir
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 15 Kasım 2020, 21:48:46 »
Ru çok pahalı ama diyelim ki dutasterid bile dökülmeyi durduramadı o zaman neler yapılabilir
[/quote
Kardeşim artık o bile durdurmuyorsa dediğim gibi oral anti androjen +topikal androjen dermoraller filan beraber denenir o da durdurmuyorsa tek çare billurı aldirmak. Ya da kabullenmek olucak. Sen şu durdurmassa bu durdurmassa diye çok fazla kendini sorgulama kullan ve sabret. Dutasterid kullanma şu anda kullanıyorum yazmışsın yapma sakın daha 19 yaşındasın ergenliğin bile bitmemiş olabilir.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Kasım 2020, 22:08:01 »
Ömür törpüsü gibisin khoumr.   :D durdurur dutasterid niye durdurmasın.

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2020, 15:01:12 »
kıtlama şeker mi bu :) bence ayarını tutturamazsın

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 16 Kasım 2020, 15:36:20 »
😂 Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var. Proscarın bazı paketlerinde sitotoksik yazıyor bazılarında yazmıyor. Aralarındaki fark nedir hangisini almam gerekir. Bu forumda bu konu tartışılmış ama fikir ayrılıkları var ondan dolayı emin olmak istiyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2020, 15:48:27 »
😂 Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bir sorum daha var. Proscarın bazı paketlerinde sitotoksik yazıyor bazılarında yazmıyor. Aralarındaki fark nedir hangisini almam gerekir. Bu forumda bu konu tartışılmış ama fikir ayrılıkları var ondan dolayı emin olmak istiyorum
Sorun olmaz aynısı

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2020, 16:59:00 »
Yav 4 bölüp gerisini niye atıyorsunuz israf yahu.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2020, 17:43:09 »
kullana bılırsın esit ısırıp ama ıslatıp bırakırsan 2 gunden fazla kullanma
Global Moderator

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2020, 14:51:11 »
Sorun olmaz aynısı

Yanlış anlama sana güvenmediğimden değil ama tam emin olmak istiyorum çünkü internete sitotoksik yazdığımda hücreleri öldürdüğü ortaya çıkıyor yani sağlıklı hücreleri bile öldürüyormuş yani lütfen biri tam beni aydınlatabilir mi
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 22 Kasım 2020, 12:46:17 »
Soruma lütfen cevap verebilir misiniz tam emin olmak istiyorum sitotoksik internette iyi ve kötü hücreleri öldüren bir madde olarak biliniyor. Yani ben proscarda sitotoksik yazanı mı yoksa yazmayanı mı alıcağım aralarında bir fark var mı?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 22 Kasım 2020, 13:56:00 »
Soruma lütfen cevap verebilir misiniz tam emin olmak istiyorum sitotoksik internette iyi ve kötü hücreleri öldüren bir madde olarak biliniyor. Yani ben proscarda sitotoksik yazanı mı yoksa yazmayanı mı alıcağım aralarında bir fark var mı?
Sana sorun olmaz dedim yine aynı soruyu soruyorsun nasıl inandirabilirim seni buna bilemiyorum

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 22 Kasım 2020, 16:12:10 »
Sana sorun olmaz dedim yine aynı soruyu soruyorsun nasıl inandirabilirim seni buna bilemiyorum

Cevabın için teşekkür ederim ama yanlış anlama sadece birkaç kişinin daha fikrini söylemesini istiyorum emin olmak için.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 22 Kasım 2020, 20:44:00 »
Cevabın için teşekkür ederim ama yanlış anlama sadece birkaç kişinin daha fikrini söylemesini istiyorum emin olmak için.

Ula gidip bi eczaneye sorsana? Madem adamın söylediğine inanmıyorsun.

Facebook Twitter Instagram