Saç Ekimi Sonuçları
Propecia bittikten sonra yaklaşık 15 20 gündür falan dutasterid alıyorum dht baskılaması azalmasın diye. Ancak proscar almayı düşünüyorum. Ama proscar 4 e bölmekle uğraşıp kaplara saklamak falan istemiyorum yani onun yerine hapı ısırıp kalanını atsam olur mu bunda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Hastanelerde gaita tahlili için kaplar olur, onlardan alın bir tane, bir seferde 10 tane hapı 4'e bölün ve o kaba koyun, 40 gün götürür. Ben öyle yapıyordum. Her 40 günde bir bölersiniz öyle.
Tamam 4 e bölüp alırım o zaman bir de yabancı bir youtube kanalındaki doktorlar haftada 3 gün 1mg finasterid içmenin çoğu hastaya yararı olduğunu yettiğini söylüyolar. Sizce pazartesi çarşamba cuma günleti 1mg alarak yeterli olur mu
Sakın bu arkadaşı dinlemeyin. Haplari o şekilde bölüp saklamak hapin kimyasini bozabilir. Yapacağı etkiyi de azaltabilir. Veya saçma sapan etkiler yapabilir.
Agresif olmayan dökülmeler de olabilir ama sen 19 yaşındasın ve yaşına göre agresif sayılan bir dökülmen mevcut her gün aynı saatlerde 1mg al
Aslında saçım 2018 yılında hala aynı norwood 3tü. 2018den öncesini hatırlamıyorum belki orda da norwood 3tür. Ve ben hiçbir takviye kullanmadım ve saçım hala aynı şekilde. Tabi belki ilerde dökülücektir orasını bilemem ama proscar ile ön bölgeyi koruyamasam bile ön bölgenin arkasını tepeyi falan koruyabilirim değil mi en azından oralar dökülmesin ön bölgeyi ekimle halledilir
Aynı olsa bile minyaturlesme devam ediyordur emin ol. 4-5 sene sonra belli olur zaten direk açılmaz proscari her gün al dokulmeni büyük ölçüde engellersin. İşe yarayıp yaramayacağını görürsün ,tek tedavi şansımızda bu ilac.