Gönderen Konu: Finas kullananlar cevap atarsa sevinirim  (Okunma sayısı 10916 defa)

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finas kullananlar cevap atarsa sevinirim
« : 20 Nisan 2017, 17:18:16 »
Finasa baslamayı düşünüyorum. Önceden kısa süre kullanıp bırakmıştım. Lakin tek korkun Unutkanlık dalgınlık hissi ileride erken bşr alzehimer a yol açar mı yaşım 25

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finas kullananlar cevap atarsa sevinirim
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2017, 19:10:41 »
190 gundur finans  kulmaniyorum saclarima  cok yariyor  gurlesdi  guclendi. Ekim yaptirdigim dokdur  4 Ay kullan  burak soyledi  ben  burakamadim.  Yan etkileri  memede buyume yapti, derin uyku,unutkanlik  var, menide  seffaflasma, birazda seksde  isdeksizlik var  tabi isdeyince  bir  sorun yok. Yani  erkegin  seks hayatini %70  Frenliyor. Hic kimse demesin boyle  degil  her erkege  boyle. Tesderon hormunu daha az  salgilaniyor.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2017, 21:20:10 »
190 gundur finans  kulmaniyorum saclarima  cok yariyor  gurlesdi  guclendi. Ekim yaptirdigim dokdur  4 Ay kullan  burak soyledi  ben  burakamadim.  Yan etkileri  memede buyume yapti, derin uyku,unutkanlik  var, menide  seffaflasma, birazda seksde  isdeksizlik var  tabi isdeyince  bir  sorun yok. Yani  erkegin  seks hayatini %70  Frenliyor. Hic kimse demesin boyle  degil  her erkege  boyle. Tesderon hormunu daha az  salgilaniyor.
atakan abi senin yaş vardı sanırım senin yaş sürecinde böyle yan etki yapıyorsa..20 li 30 lu yaşlardaki arkadaşların bu ilacı kullanması tehlikeli bence

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2017, 23:03:19 »
%70 baya fazla %50 olsa hadi neyse de :D bazi.kisilerde etkileri ilk ay vs suruyormus sonra hic bir etki yapmiyormus sız kime ektirmiştiniz ?  Finas mesela koray hoca hep kullanılmasını söylüyor

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2017, 01:03:34 »
Sac eken butun dokdurlar  tavsiye  ediyor. Etmeyen dokdurlarin ekdikleride bir muddet  sonra ya dokuluyor  yada  cilizlasiyor.  Benin seks problemim hic yokdu  yinede yok seks hayatim  devam ediyor. Eskiden  her 10  dakikada   bir defa seks aklima  geliyorsa  simdi her 20  dakikada geliyor.  Tesderon  ne yapiyor  erkege kuvvet veriyor  her konuda cesaret veriyor  tabi  bu %70  azalinca 100 seks  dusunen Erkek  %30  dusunmeye  basliyor. Yani  %70 tesderonu azalan erkek  bende  bir sey  yapmiyor  ben  eskisi  gibiyim  diyorsa  yalan diyor.

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2017, 01:12:02 »
Benim yas  51  Cocuklarimda  var. Artik Cocukda  yapmayacagim.  Genc  yasda  cocuk  yapacak  Arkadaslara  diyorum Finasa dikkat edin  kullanirken bir  urologa  gidin  sperm test  yapin. Sperm  sayisi 30  milyondan  az olursa dollenmenin gerceklesmeside   azaliyor.

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2017, 01:20:44 »
Haklısınız Kullanmadsm ve kulanım sıradında yanı 2 3. Aylarda test yaptırmak lazım. Hadi çoğu kişide bırakınca eski artıs eskiye dönme var %95inde de benim korkum Unutkanlık. Pharmaton da kullanayım diyorum b12 vs ginsen g15. Acaba erken alzehmer yapar mı diye düşündüm bu benim kafamı karıştırdı. Pharmaton la bunu azaltırım önüne geçerim belki ama suan beklemedeyi. Tek aldığıö prıorin

ereğli

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2017, 10:25:21 »
Benim yas 27 ilaci 5 ay kullandim .kilo almak meme buyumesi unutkanlik sertlesme gucsuzlesme birsuru yan etkisi var. Kurum ici sinava gircegim icin biraktim. Bu ilac insan ialzemir bile yapacak derecede unutkanlik yapiyor.zihnim 10 gun oldu daha tam toparlanamadi.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2017, 12:34:58 »
Ben de uc ay kullandim kafa derim kupkuru oldu buda dht yi engelledigi icin olurmuş ama dokulmeler siddetle devam etti hatta daha da geriledi saclar baya ama biraktim minox a basladim biotin ile simdi tekrar toparliyor saclari ama buda gecici bir yontem iste

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2017, 19:28:52 »
Yan etkilere bak.
Baksan 1mg lık şey...
Çok zor bir karar, başlayıp başlamamak
🏇🏇

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2017, 23:47:32 »
Aynen soyle dusundum bir ara ekim boyunca ve oncesinde  baslayi 1 sene kullansak yada 7 8 ay sonra birakip saw palmetto xpecia ve Minox ya da hair forte ye donsek saclarin cikmasi bitince yani ama onlarda alkol iceriyor diyorlar

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2017, 00:05:22 »
Ben de uc ay kullandim kafa derim kupkuru oldu buda dht yi engelledigi icin olurmuş ama dokulmeler siddetle devam etti hatta daha da geriledi saclar baya ama biraktim minox a basladim biotin ile simdi tekrar toparliyor saclari ama buda gecici bir yontem iste

hairforte spret cok daha etkiliymis Dht baskilanmasinda bunhnla birlikte Xpecia kullanilmali hergun 2 tane Eger dokulme devam ederse azalmazsa Solgar saw Palmetto ve cinkosu var onlar da kullanilabilir. Tabi iste bunlar hep para demek

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2017, 17:53:27 »
Icinizde  Finas  kullanipda  burakip    Saw  palmetto gibi  veya  xpecia kullanipda  memnun  olan  arkadaslar  varmi?

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2017, 01:28:34 »

hairforte spret cok daha etkiliymis Dht baskilanmasinda bunhnla birlikte Xpecia kullanilmali hergun 2 tane Eger dokulme devam ederse azalmazsa Solgar saw Palmetto ve cinkosu var onlar da kullanilabilir. Tabi iste bunlar hep para demek
hairforte kullanmadım ama xpecia kullandım cok cok az saclara faydası var ama biotin daha cok fayda sagladı hacim bakimindan dedigin gibi bunlar hep para bende ne kadar cok para harcadim bu saca ana sonuç elde var sifir gecici olarak viraz mutlu ediyor ama oara ve zamn kayıbı benim icin artik bunlar.guzel bir ekim yaptirip bu iş bitmeli ama o zmn da bitmiyor iste

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2017, 10:58:57 »
Aynen geme ilaç kullanmak gerekiyor
..

Facebook Twitter Instagram