Gönderen Konu: Finas kullananlar cevap atarsa sevinirim  (Okunma sayısı 10919 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finas kullananlar cevap atarsa sevinirim
« Yanıtla #15 : 02 Mayıs 2017, 11:16:31 »
finasteridten baska kullanılan haplar az faydalı finasterid bile saçlı deride dhtyi yuzde 38baskılıo istersen çok iç gene fazla baskılamıyor otekiler canlandırır besler dokulmeye çok az etki eder finasteridinde meme buyumesi unutkanlık bitkinlik gollerde azalma gibi yan etkileri var bırakınca gecio o yan etkiler nasıl fda onay verdi anlamadım ilk onay 2.5 sene 2. onay gene 2.5 sene yuzlerce denekten gecerse 5 senede onayı alır diolar yan etkilerinden habersizde kullanan oldu oda yan etki gordu yan etkileri goze alan kullanır yuzde yağlanmada yapıo yeni muhabbetler var ekimcilerde şu kadar kullan sonra bırak falan yok oyle bişi dht hormonu gunluk salgılanıo devamlı kullanım sart

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Mayıs 2017, 12:04:40 »
finasteridten baska kullanılan haplar az faydalı finasterid bile saçlı deride dhtyi yuzde 38baskılıo istersen çok iç gene fazla baskılamıyor otekiler canlandırır besler dokulmeye çok az etki eder finasteridinde meme buyumesi unutkanlık bitkinlik gollerde azalma gibi yan etkileri var bırakınca gecio o yan etkiler nasıl fda onay verdi anlamadım ilk onay 2.5 sene 2. onay gene 2.5 sene yuzlerce denekten gecerse 5 senede onayı alır diolar yan etkilerinden habersizde kullanan oldu oda yan etki gordu yan etkileri goze alan kullanır yuzde yağlanmada yapıo yeni muhabbetler var ekimcilerde şu kadar kullan sonra bırak falan yok oyle bişi dht hormonu gunluk salgılanıo devamlı kullanım sart
emekli minoxil hakkında da tecrübelerini yazarmısın

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2017, 12:31:21 »
Minox a göre hairforte daha etkiliymiş. Fakat Koray hocaya göre minox ve hairforte kötü yanı alkol olmasıymıs içinde %100 baskılar dökülmeyi önler ama sürekli kullanım sart günde 2 kez

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2017, 12:36:27 »
Minox a göre hairforte daha etkiliymiş. Fakat Koray hocaya göre minox ve hairforte kötü yanı alkol olmasıymıs içinde %100 baskılar dökülmeyi önler ama sürekli kullanım sart günde 2 kez
valla açıkcası saç ekimi yapan doktorların ekim başarısı kadar ilaç tavsiyesinde başarılı olduğunu düşünmüyorum..kimi x hoca kullan diyor kimi kullanma...minoxili günde bir fıs şeklinde alkolle yıpratmadan saçı bozmadan yıllarca koruma amaçlı kullananlar var..sadece kan akışını hızlandırmak için kullanıyorlar yabancı forumlarda..böylelikle hem yıpranma olmuyo hemde kan akışı sağlanıyor ki bende 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum skıntı yaşamadım..gerçi genetik ve agresif dökülmem yok sadece korumak için kullanıyorum günde 1 fıs geceleri..finas konusunda da ürologların dediğini  uzman görüşü olarak kabul edip kullanmıyorum

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2017, 12:39:23 »
Aynen finasa ben de karşıyım belki bir müddet kullanıp bırakılabilir ama uzun süre kullanılmamalı 2 3 yıl gibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2017, 13:14:04 »
Arkadaslar 2'5 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım farkındayım insan yazılanları okuyunca cok fazla etkilenıyor bende kullanmaya başladıgım zamanlar okuyup çok etkilenıyordum ama kullandıkca gayet hiçbir olumsuz etki yasamadım.. kullanıcaksınız kuşlanın kullanmayacaksanızda kafanızı yormayın kullanıp ters bır etki görürsenızde bırakırsınız oyüzden fazla büyütmeyın derım
Global Moderator

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2017, 13:22:09 »
Aynen öyle 1 2 ay denenmeli eger baştski yan etkiler geçiciyse çok etki yapmaz
 Benim tek  takıntım Brain fog dedikleri olay dalgınlık bazı kişilerde erken alziehmer a yol açabiliyormuş. Cinsel manada çok etkileneceğimi sanmıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2017, 13:39:59 »
Aynen öyle 1 2 ay denenmeli eger baştski yan etkiler geçiciyse çok etki yapmaz
 Benim tek  takıntım Brain fog dedikleri olay dalgınlık bazı kişilerde erken alziehmer a yol açabiliyormuş. Cinsel manada çok etkileneceğimi sanmıyorum
saç piskolojisi ınsanı zaten deprosyana sokuyor dalgın ve düşünceli oluyosun keyıfsız mutsuz kafa baska bıseye pek çalısmıyor... ılaç kullanmadan da oleydık zaten:)
Global Moderator

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2017, 13:44:45 »
Orası da öyle haklısınız :)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Mayıs 2017, 15:39:07 »
ruhi mioxidil 15 sene falan oldu arada 1 2 sene bırakmıştım en son 11 senedir suruom tepede guzel etkili ben bir çok seyle beraber kullanıom ama bu herkeste fayda etmio şimdiki aklım olsa bulaşmazdım ilaç ekim kafayı yedirio adama bu iş gerci o zamanda tepede bunun kapadığı yerler için ekimci ekimci gezicektik 
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Mayıs 2017, 16:05:43 »
ruhi mioxidil 15 sene falan oldu arada 1 2 sene bırakmıştım en son 11 senedir suruom tepede guzel etkili ben bir çok seyle beraber kullanıom ama bu herkeste fayda etmio şimdiki aklım olsa bulaşmazdım ilaç ekim kafayı yedirio adama bu iş gerci o zamanda tepede bunun kapadığı yerler için ekimci ekimci gezicektik
peki bırakınca var olan kendi saçınıda döktüğüne inanıyor musun bu kadar uzun süre zarfında bunu tecrübe ettin mi varmı böyle bir şey minox için..yoksa zaten çıkardığı dökülecek saçımı döküyor bırakınca

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Mayıs 2017, 19:53:41 »
hacı kendimce soyleyeyim bırakınca çıkarttığınıda saçlarının çıoğunuda dokuo bu tarz butun işe yarayan urunlerde b oyle millet dio zaten kullanmasanda dokulcekti onlar dio asıl olan şu bunlar surduğun yerin yanlarınada fayda eder bırakınca orlarda mahvoluyor bırakca olan sakın baslamasın
saçları ekmeydi dersin

ramiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Mayıs 2017, 21:01:15 »
Arkadaslar 2'5 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım farkındayım insan yazılanları okuyunca cok fazla etkilenıyor bende kullanmaya başladıgım zamanlar okuyup çok etkilenıyordum ama kullandıkca gayet hiçbir olumsuz etki yasamadım.. kullanıcaksınız kuşlanın kullanmayacaksanızda kafanızı yormayın kullanıp ters bır etki görürsenızde bırakırsınız oyüzden fazla büyütmeyın derım

Hintel 2.5 yıldır kullanıyorum dedinde acaba spor yapıyormusun ? Birde kullanım şeklin nasıl ? teşekkürler

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Mayıs 2017, 01:25:52 »
Finasterid veya Proscar ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim ...

Yaklaşık 7 aydır duzenli kullanıyorum , çok daha önce de 4-5 ay kullanıp bırakmıştım...

İlaçın olumlu etkileri ,

Saç çıkarmıyor fakat saç kalınlaştırıyor . İncelen dökülmeye başlamıs  olan bölgelerdeki saçlar kalınlaşıyor.. Saç görüntüsü gürleşiyor gerçekten ve dökülecek saçın dökülmesi öteliyor..

Geçenlerde bir büyüğüm prostat ameliyatı oldu .. Ameliyatı yapan ünlü üroloğa sordum .. Adam profesor bu arada. Hocam dedim saç için Proscar kullanıyorum dörde bölüp hergün yaklaşık  1- 1,25 mg alıyorum , ne dersiniz dedim .. Hoca net konuştu , saç üzerinde çok olumlu etkileri var dedi . Fakat ilaç prostat büyümesi için recete edilen bir ilaç normalde dedi .. 1 mg alındığında bile libido üzerinde negatif etkileri vardır ve bu kişiden kişiye cinsel hayatının aktifliğine göre değişir dedi.. Cinsel hayatı çok aktif olmayan biri bu etkiyi çok hissetmez dedi...

Bendeki olumsuz etkiler yan etkiler ;

Libido yerlerde , cinsel hayatımı kesinlikle olumsuz etkiliyor . Ereksiyon problemi ve isteksizlik ve zevk almama problemi kesin var. Sabah ereksiyonu yok veya ender.. Sperm miktarında ciddi düşüş.. Cinsel hayat 6 aydır çok durgun .

Depresyon yaptı mı yapmadı mı tam anlayamadım , belki biraz sıkıntı ve boşluk hissi vermiş olabilir .

Özet ;

Şu aralar yan etkilerden kurtulmak için hapı daha kucuk parcalara kırıyorum ve 0,5mg civarı alıyorum .. Yan etkilerde bir duzelme henuz olmadı..

İki ucu boklu değnek . Muhteşem etkileri olan bir ilaç , bizzat deneyimledim olumlu etkileri .. Ama bizzat olumsuz etkilerini de deneyimledim yaşadım ve yaşıyorum :)). 1 yıl dayanmak istiyorum . 1 yılın sonunda bırakacağım sanırım..

Forumda goruyorum bu ilacın yan etkisi hiç yok falan diyorlar , placebo falan diyenler de var ... İlacın yan etkileri var bazı kişiler az hissediyor bazıları çok hissediyor .. Olay budur...

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 10 Haziran 2017, 14:52:45 »
Gerçekten şu yan etkisi olmazsa muhteşem bir ilaç.Saçlar yılan derisi gibi parlak olur, dökülme minimum seviyeye iner ;ama yan etkisi uzun yıllar bu ilacı kullananları  sinsi bir şekilde aniden yakalayabilir.Yan etkiler ile  ilgili İlhan serdaroğlunun güzel bir yazısı var http://www.milliyet.com.tr/erkeklerin-mucize-hapi--kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu--pembenar-yazardetay-guzellik-2160786/ Ciddi bir yan etki görmeden bıraktım.İlk dönemler 3.haftadan sonra hafif testis ağrı oldu geçti.Bende tam tersi bir şekilde Libido artışı meydana geldi. olmaz olmaz denmemeli.Finans (propeci a,  proscar)  mükemmel bir ilaç olmasının yanısıra çok sinsi bir ilaç.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 15:09:46 Gönderen: pete71 »

Facebook Twitter Instagram