Herkese merhaba
Öncelikle sitedeki emeğe geçen herkese teşekkürler. Araştırmalarım sonucunda Asuman hanımda ekim yaptırmaya karar verdim.
Kendisine ve ekibi gerçekten çok özenli çalışıyor bu yüzden aldığım hizmetten memnunum diyebilirim. Operasyon 9 da başladı ve yaklaşık 14 saat sürdü. Malesef donör bölgemdeki döner kısım onları biraz uğraştırmış ve saç alımı planlanandan üzün sürdü
Kanal açımını Asuman hanım kendisi yaptı fakat saç alımı ve ekim sırasında da çoğu zaman katkı sağladı ekibine ve sürekli kontrol ediyordu.
Operasyon genel olarak ağrısız geçti, sadece anestezinin etkisini kaybettiği zamanlarda çok az acı oldu diyebilirim ki zaten sürekli anestezi yapıyorlardı
Tek sıkıntı, yıkama yapılan ikinci gün hastaneden çıkarken yağmurdan kafam ıslanmasın diye acele ettim ve arabaya binerken kafamın tepe kısmını arabaya çarptım
fakat hemen Asuman hanıma kontrol ettirdim ve gerekli düzenlemeleri yaptı, umarım çok kaybım olmaz
Operasyon sonrası alınması gereken antibiyotik, krem vs dışında başladığım ilaçlar
Xpecia - Sabah Akşam
Biotin 5mg - 1 kere
Alopexy %5 deri spreyi (minoxidil) - 20.günden itibaren
Ekim Öncesi