Merhabalar, 11 Kasım 2020 tarihinde Asuman hocam 4.500 greftlik bir operasyon gerçekleştirdi. Forumda zaten sürekli takip ettiğim ve sonuçlarını çok beğendiğim bir merkezdi. Ekibi ve kendisi ilgi alaka konusunda mükemmel seviyedeler. Ben biraz hassas bir bünyeye sahip olduğum için sürekli mola istememe rağmen yüzlerini bile asmadılar ( Ekim çok çok uzun sürdü, yorgunlukları yüzlerinden belli oluyordu). Hatta ekimden sonra bir arkadaş otele kadar eşlik etme inceliğinde bile bulundu.
Bunlar gerçekten çok güzel şeyler, sonuçta fabrikasyona bağlaması çok kolay bir meslek. Günde 2 kişiden ayda 50-60 kişiyle muhttap oluyorlardır.
Bugün ekimimin üzerinden 2 gün geçti, ufak ufak alanlarda apseler çıktı. Bunun için Asuman hanım akşam geç saatlerde bile telefonla sürekli ilgilendi.
Bu konuyla da ilgili tecrübeli arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum. Ufak ufak iltihap toplayan yerler için Asuman hanım, iğne ile delip tırnağınızla bastırarak iltihabı dışarı akıtın dedi. Büyük iltihapları çok rahat yaptık ama, çok ufak bölgeler için ne yaparsak yapalım çıkaramadık. Başına gelen oldu mu? Bu işlemden sonra Asuman hanımın dediği üzere 20 dakika boyunca batikonlu bezi kafada beklettikten sonra Rifocin ampulu iltihaplanmış bölgelerin üstüne damlattık. Küçük iltihaplı bölgeler için ne yapabileceğim hakkında çaresizim. Asuman hocam onları dışarı akıtman gerekiyor dedi ama bir türlü yapamadık. Bu konuda yardım bekliyorum gerçekten.
Ekimden önceki ve sonraki fotoğrafları koyuyorum. Bir sıkıntı olmadıkça burayı fazla boğmadan her ay gelişmeleri fotoğraflayıp 12 ay boyunca atacağım. Herkese iyi günler dilerim.