Saç Ekimi Sonuçları
En son çarş akşamı dışarı çıktım yanımda bi arkadaşım vardı. Ninesiyle dedesiyle yaşıyor. Bizde bir şey yok diyor.
peki bu süreçte birine bulaştırdıysan istemeden de olsa senin bu vurdumduymaz tavrın yüzünden suçsuz günahsız ekmek parası derdinde çalışan eczacıya veya kızla buluştuğun cafe de çalışan garsona bulaştıysa ?onlarda gençti demi ölmezler? onlar da alıp götürüp yaşlı analarına babalarına bulaştırsa peki ?gençler ölmüyomuş ya senin tabirine göre. peki ya onlar ne olacak ?ya arkadaş harbiden nasıl insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz cidden anlamıyorum.
Haklısın ama yalan söylemeyi sevmem bu yüzden yazdım.
Sen bir gerizakalisin. Yalan söylesen nolur söylemesen nolur. Adama bak yalan söylemeyi sevmem diyor. Senin gibi aptallar yüzünden insanlar ölüyor. Sorumsuz herif. Salak. Terk et lan burayı
Terbiyeni bil. Ahlaksız adam. sen abdulhatimi savundun
Sen nasil bir pişkinsin
korona oldum kimseye söylemedim. düzceye gittim. aile hekimine çıktım oradan eczaneye gittim. Kızla buluştum.hiç bir şey olmaz. gençsen ölmezsin.
Mesela böyle yaratıkların bu sitede işinin olmaması banlanması gerek ama hintell fazla merhametli
Belkide suan senin yuzunden bir insan yogun bakimda. Bildigin kasten adam oldurmeye tesebbus la senin yaptigin.