Saç Ekimi Sonuçları
İki ekimle baya kapatırdı. Çıkış oranı yüksek:)
Eskiden olsa direk asmed derdim bu soruya ama son zamanlarda o kadar emin değilim şu an devam eden ekimler var onları iyi takip etmek lazım.
Muttalip keser hoca kesinlikle . Kendisine 1 aylık ücreti verip ağır ağır hallederdik 8 ay sonra bir ekim daha süper olurdu .Ha bu arada sınırsız param olsa saç ektirmezdim . O kadar paran varsa herkes seni sırma saçlı görür.
bence hocam sen bu foruma boşuna takılıyorsun senin saçla sorunun yok saçı araç olarak görüyorsun ki buda seni çok problemli bir kişilik yapar.
Sürekli isimler ve klinikler hakkında yorumlar , araştırmalar yapıyoruz. Okuyoruz arıyoruz ediyoruz ama anladığım kadarıyla 2-3 isim haricinde işi kendisi yapan operatör yok. Merkezler her ne kadar isim yapmış , iyi örnekler çıkarmış olurlarsa olsun arka plandaki ekibin kalitesi önemli. "a" Hocayı araştırıyoruz ama o kontrol edip geçtiğinde işin büyük kısmını yapan ekipler kimsenin umurunda değil. Kliniklerin neredeyse tamamı destek ekiplerle çalışıyor , dışarıdan ekip getirtenler de var. 1 haftada görüştüğüm klinik sayısı 20'yi geçti. İşin özü +15 Bini gözden çıkartmıyorsak O bir kaç hocanın kendi işçiliğinden faydalanamıyoruz. Bu biraz içimizi rahatlatma muhabbetine dönüyor. Büyük ölçüde ekibin o günkü işçiliğine bağlı şans diyebiliriz. Ben artık araştırmaktan bunaldım , bu gün şurayı seçiyorum diyerek randevu alacağım ya da kahretsin yaptırmıyorum deyip vazgeçeceğim. Ne zor işmiş ya
Başından sonuna kadar doktor hizmeti alacağım, alımı, ekimi her şeyi doktor yapsın diyorsan Muttalip Keser, Hlc ve Kaan Pekiner dışında pek yok. Buralar da çok pahalı