Gönderen Konu: Yardımınıza ihtiyacım var yaş 22  (Okunma sayısı 2475 defa)

Hwoarang7

• Hero Member
Ynt: Yardımınıza ihtiyacım var yaş 22
« Yanıtla #16 : 13 Kasım 2020, 22:24:41 »
25 yaşına kadar beklemenizi öneririm ben. Biraz daha belli olsun dökülmeniz. Şuanda ekerseniz uzun süre idare etmez sizi. Ön bölge açılsın biraz.
Arkadaş dokulmesini bekleyecekse bile finasterid kullanmalı dökülmeyi stabil hale getirmeli . Ondan sonra ektirsin ha 25 ha 23 dökülme durursa ne kadar erken o kadar iyi bence . Burada kriter dökülmeyi durdurman

Anonim99

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 14 Kasım 2020, 11:28:50 »
Pek bilgim yok nasil bir tedaviye baslamam gereklidir fin+xpecia zararli olur mu yasim geregiyle önerililerinizi bekliyorum

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Kasım 2020, 11:32:06 »
Pek bilgim yok nasil bir tedaviye baslamam gereklidir fin+xpecia zararli olur mu yasim geregiyle önerililerinizi bekliyorum
Proscar 4 e bölerek her gün bir tane , minoxidilde olabilir ama senin genel olarak bir seyrelmen mevcut belli kısımda olsa daha iyi olurdu o yüzden minoxidil kullanma derim. Proscar ve eczaneden konazol şampuan al . Şampuanı haftada 2 ya da 3 kere kullan fazlası zarar. Proscar dokulmeni direk durdurmaz sabretmen lazım 6 ay 12 ay filan.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 14 Kasım 2020, 11:34:03 »
Xpecia vitamin takviyesi saçlarına belli bir kalite verir ama dökülmeyi engellemez , biotin alabilirsin ekstradan ya da xpecia al ama bunların sana vereceği yarar çok az. Asıl olay finasteridde.

Anonim99

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 14 Kasım 2020, 11:40:24 »
Xpecia takviye olarak kullanacagim herhangi bir yan etkisi var mı acaba bunların doktora danismalimiyim ve fotodan benim cizdigim.alanda incelme ve dokulme mevcut yanlar saglam yanlar kesin gider mi cunku sulaldde nw7 yok baba da ayni sekilde yanlar var amcalar saclı

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Kasım 2020, 12:11:01 »
Xpecia takviye olarak kullanacagim herhangi bir yan etkisi var mı acaba bunların doktora danismalimiyim ve fotodan benim cizdigim.alanda incelme ve dokulme mevcut yanlar saglam yanlar kesin gider mi cunku sulaldde nw7 yok baba da ayni sekilde yanlar var amcalar saclı
Nw7 yoksa büyük ihtimal nw6 olursun, ilaçlarla dokulmeni durdurabilirsin ama dediğim gibi , durmayadabilir ama 5 yıllık deneylerde , finasterid %90 dökülmeyi durduruyor. sana hayal satmak istemiyorum belki 5 sene sonra tepe ve vertex tamamen acikda olabilir. Ama belkide finasterid sende çok iyi etki yapar ve 5 sene sonra kendi saçlarımda minyatür olanlar kalınlaşır filan daha iyi durumada gelebilirsin. Her ay duzenli olarak fotoğraf çek kullanmaya başladıkça. 6 aydan sonra gözle görülür iyileşmeler görülür genelde sabır çok önemli. Finasteridin yan etkileri arasında cinsel istekte azalma spermde sivislasma filan var ama ilacın prospektusunde %2-3 yazıyor bunlar ve bırakınca duzeldigi söyleniyor. Fakat forumlarda %20-25 yan etki gördüm diyen var , bir çoğu psikolojik emin ol. İlacı aldıktan sonra herhangi bir olayda işte bak yan etki görüyorum diye evhamlanirsan maalesef ki plasebo olursun. Kendi kendine yan etki hissiyatina girmiş olursun. Yabancı forumlarda 10-15 hatta 20 yıldır kullanan insanlar var. Ben şuna inanıyorum DHT seviyesi 20-35 arası çok yükseliyor %70 baskiliyor finasterid ergenlik bittiyse o zamanlardaki vücutta kalan %30dht kalan fonksiyonları yerine getirir. Haftada 3-4 kere mastürbasyon ihtiyacı hissediyorsan belki bu haftada 2-3 e düşer ama bu da çok etkilemez eminim ki. Psikolojik olarak yan etki görmemen çok önemli yani. Forumlarda bu ilaç için felaket tellalligi yapan bir kesim var , onlarada pek önem verme kendi vücudunu tani herkes farklı.

Anonim99

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 14 Kasım 2020, 12:39:49 »
Sagolun yorumlariniz icin donorden peki kisa suan ama 4000 falan greft cikarmi uzun hali mi gerek

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 14 Kasım 2020, 12:59:12 »
Dostum saçların ince telli ve gidici. Bu sebeple 26 27 kadar bekle dökülmen belli olsun ve azalsın.  Sonra güzel bir klinikte ekersin. Ayrıca şöyle düşün saç bana bu yaşlarda lazım diyorsun lakin 27 28 yaşında ekilenler ve kalanlar da giderse seni  40 gösterir ama sen 26 27 kadar beklersen o zaman güzel bir ekim yaparsan yaşın 21 22 olur. Yani ben şimdi ektirme derim. İlaç tedavisi al. Proscar yan etkileri var iyice araştır ona göre karar ver ama herkes de çıkacak diye bir şey yok. Xpecia minyatür saçları eski haline getirmez ama mevcut saçları güçlendirir. Ama eğer dökülmeye kodlandı ise ona da yapılacak birşey yok gider.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 14 Kasım 2020, 13:00:51 »
Sagolun yorumlariniz icin donorden peki kisa suan ama 4000 falan greft cikarmi uzun hali mi gerek
Şu an için donör iyi ama sağlıklı insanlarda bile donör alanı yaş ilerledikçe seyrelir mesela 8000 bin potansiyel varken 6000 e düşebilir bu da genç yaşta yapılan ekimlerde finasterid zorunlu tutuyor biraz. Çünkü ekilen saç dokulmez diye bir şey yok. 4000 şu açıklığına göre fazla 3000-3500 arası seni tatmin eder ama dediklerim önemli.

Anonim99

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Kasım 2020, 13:03:41 »
Şu an için donör iyi ama sağlıklı insanlarda bile donör alanı yaş ilerledikçe seyrelir mesela 8000 bin potansiyel varken 6000 e düşebilir bu da genç yaşta yapılan ekimlerde finasterid zorunlu tutuyor biraz. Çünkü ekilen saç dokulmez diye bir şey yok. 4000 şu açıklığına göre fazla 3000-3500 arası seni tatmin eder ama dediklerim önemli.

Aslinda 6 ay falan fin kullanip 4000 ekim fin takviye devam etmek istiyorum ama yeni oldugum icin kac greft beni tatmin eder bilmiyorum nasil hesaplama yapiliyor bilginiz var mı acaba

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Kasım 2020, 13:12:48 »
Aslinda 6 ay falan fin kullanip 4000 ekim fin takviye devam etmek istiyorum ama yeni oldugum icin kac greft beni tatmin eder bilmiyorum nasil hesaplama yapiliyor bilginiz var mı acaba
Maalesef ki bu konuda uzman değilim ama göz kararı 3000-3500 diye düşünüyorum forumda gördüğüm bu tarz acikliklara. Sen şu anda Ekim için acele etme finasterid kullan her gün aynı saatte git bugün eczaneden proscar al birde ilaçları dörde boldugunda koruyabilecegin bir muhafaza kabı. Hap kırıcı alırsan onda bu opsiyon var.  Dokulmenin belli bir seviyede durduğunu düşündüğün zaman ekimini ol. Dokulmen devam ederken yapma.

Anonim99

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 14 Kasım 2020, 14:00:02 »
Fin sac mi cikartir durdurmayi onler ikili takviye ne onerebilirsiniz pekala

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Kasım 2020, 14:31:21 »
Finasterid dökülmeyi durdurur, minyatür olmuş saçları kalınlaştırır bu da yeni saç çıkmış hissiyatı verir. Hiç bir ilaç yeni saç çıkarmaz. Minoxidilde mesela saçların büyümesini uyarır. Saç dökülmesinde big 3 diye bir şey var finasterid minoxidil ketokonazol içerikli şampuan konazol yani . Ekstradan dermoraller ekleyebilirsin

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #29 : 14 Kasım 2020, 16:09:09 »
Benimde yaş 23 her geçen gün açılma devam ediyordu 19 ekim tarihinde operasyon gerçeşleştirdim şakak bölgesine ve orta tepe noktaya hemen hemen aynıymış seninle durumumuz sana kalmış ben bir ekim yaptırmayı daha göze aldım ilerde , bu yaşlarda sorun olmasını istemiyorum çünkü , bahsedilen ilaçların erkeklik hormonu bastırıcı özelliği var ben risk almak istemedim kullanmıyorum da b vitamin ve biotin desteğine başladım onları öneririm sanada
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Facebook Twitter Instagram