Gönderen Konu: Tamamen kel olan ben saç ektirdim  (Okunma sayısı 10741 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Tamamen kel olan ben saç ektirdim
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2020, 21:26:11 »
yön sorunu ve ön çizgi sorunu var
Global Moderator

Gygid

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2020, 23:15:18 »
yön sorunu ve ön çizgi sorunu var
Aynen ön çizgi estetik ve doğal olsaydı sonuç muazzam olurmuştu.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2020, 23:35:37 »
Adam nw7 dan bu hale gelmis yillar sonra kafada sac var bence pek takmaz yon mon cizgi filan. Kalin sacin varsa ekimden verim aliyorsun onu anladim

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2020, 02:11:53 »
Resimlere bakarken dikkatimi çekti bu arkadaşın saç derdi olmaz tutmasaymış bile göğüs boyun her taraf saç kaynıyor maşallah. Ben olsam donöre el sürdürmez ilk önce göğüsten toplatırdım. 😂😂😂

Equinoxe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2020, 03:52:40 »
Hocam teknik olarak alıntıyı bilemediğim için toplu cevap vericem

Her ay düzenli olarak paylaşacağım sizlerle süreci

On çizgi konusunda sadece şunu soyleyeyim doktor bey doğal çizgi üzerinden gitti. Düzensizlik genetikte var benim galiba :D

Saçların %40 i çıkması konusunda genel bir rakam verdim. Çünkü ilk 6 ayda o kadarı çıkıyor genel olarak ama tabi kişiden kişiye göre de değişebilir haklısınız fakat hala siyah noktalar şeklinde ya da çıkmış saçların arasında diken diken yeni çıkmalar sürüyor. Zaten tepe kısmının çıkma süreci 12-18 ay arasını alabiliyor.

Reklam maksatlı paylaşımda bulunmadigim için isim vermedim ama isteyen arkadaşlar olursa özel mesajla bana bildirimlerde yer ismini paylaşırım.

Donor konusuna gelince arkadaş haklı :D klasik iç Anadolu tipi işte abi. Kara kel kıllı. Ama işte göğüs kollarında garanti edilebilen yüzde çok az olduğu için yanaşmadım. Çok önermiyorlar zaten.

Tepe kısmını fotoğrafını özel çekip paylaşacağım biraz daha çıksın hala kapanma suruyor orada zira .

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2020, 09:05:02 »
Hocam eski halinize göre yeni hal muazzam darısı başımıza , ön çizgi ve saç çıkış yönleri kafanıza takmayın uzadıktan sonra kolaylıkla yön verebileceginizi düşünüyorum, kellikten sonra saça kavuşunca sorun olmaz anlamazsınız bile zaten :) ancak 2. Bir ekime daha ihtiyacınız olucak tshminimce sıklaştırma yapmak için duruma göre karar verirsiniz biotin ve b vitamin mix desteğini aksatmayın çok mutlu oluyorum böyle başarılı sonuclar gördükçe takipteyimm  ;)
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Equinoxe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 19 Kasım 2020, 14:17:47 »
Hocam eski halinize göre yeni hal muazzam darısı başımıza , ön çizgi ve saç çıkış yönleri kafanıza takmayın uzadıktan sonra kolaylıkla yön verebileceginizi düşünüyorum, kellikten sonra saça kavuşunca sorun olmaz anlamazsınız bile zaten :) ancak 2. Bir ekime daha ihtiyacınız olucak tshminimce sıklaştırma yapmak için duruma göre karar verirsiniz biotin ve b vitamin mix desteğini aksatmayın çok mutlu oluyorum böyle başarılı sonuclar gördükçe takipteyimm  ;)

Çok teşekkür ederim

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2020, 15:15:37 »
Ağabeyler bu saçın kalınlığını nasıl anlıyoruz benim saç gezdirince sert kaba hissi veriyor şekil vermesi zor kalın mı simdi

Equinoxe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2020, 15:29:50 »
5.5 ay sonra

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2020, 15:58:45 »
Süreç çok iyi ilerliyor  |-nazarboncugu-| :o
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2020, 18:31:22 »
Ön çizgi ve saç yönleri dışında çıkışlar başarılı . Ön çizgide doğallık sorunu mevcut. Uzaktan çok rahat ekim olduğu anlaşılıyor. Yerinizde olsam ön çizgiye ufak bir dokunuş düşünürdüm .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Kasım 2020, 19:21:36 »
Kalın saçlara sahip olduğunuz için, ön çizginin Ekim olduğu kendini ister istemez belli etmiş. İster istemez diyorum; bazı Ekim merkezleri bu ekimi yaparken dikkat ederler. Ne yazık ki sizinki pek dikkat etmemiş.
Ama mutluysan ekimden, bende güzel olmuş derim

Hayırlı olsun

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #28 : 24 Kasım 2020, 19:23:56 »
Eski haline göre On numara, sadece ön çizgiyi biraz daha geriden başlatsalardı, hem daha doğal olurdu, hemde arkaya doğru daha fazla greft ekilebilirdi, ama tamamen kel olan bir kafa için süreç Çok iyi gidiyor, dahada iyi olacaktır, daha 8. Aya kadar devam eder zaten süreç, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Equinoxe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 10 Aralık 2020, 16:35:43 »
Tam 6 ay oldu

Facebook Twitter Instagram