180 ile 210 arasında gelişim güzel olmuş, saç yapımız aynı, bende sizden 30 gün gerideyim, sizin gibi benim de saçlarım ince telli olduğu için yoğun ışık altında seyreklik belli oluyor haliyle, 12. aya kadar gelişip kalınlaşıcaktır, forumdada 6.-7. aylarda kötü yada seyrek olup sonra gelişim gören örnekler mevcut, iyi günlerde tarayın.
Teşekkür ederim. Evet ışık altında belli oluyor. Saç telleri biraz kalınlaşınca sorun kalmayacak diye düşünüyorum
Biraz tarama ile alakalı bir durum bence de. Şekil vererek tararsanız görüntü çok iyi gözükecektir. Ayrıca saçlarınız da henüz kalınlaşmamıştır. Bir kaç ay sonra çok daha memnun olacağınızı düşünüyorum. Şuan da görüntü bence oldukça güzel.
evet hala ince telli saçlar var ekim yapılan bölgede. saçlar biraz kalınlaştığında daha güzel olacak inş
zaten sürecin henüz bitmediğini düşünüyorum.
Hocam önden gayet güzel görünüyor şahsen ben beğendim. Tepedeki seyrek gördüğünüz kısımı bence çok dert etmeyin sizin gözünüze geliyor ama arkadaşın dediği gibi şekil vererek tararsanız belli olmayacak gibi duruyor. Takviyeleri kullanmaya devam ediyormusunuz.
hocam Nature's Supreme yi bıraktım. içerisinde en ufak biotin olan bir takviye aldığımda aşırı sivilcelenme yaşıyorum. zaten ekimden önce folikülit sorunum vardı. Proscarıda geçen hafta bıraktım. Korona aşı sırası geldi. vücuttan tamamen attıktan sonra aşı olmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. gçen hafta itibarı ile kullandığım bir takviye kalmadı.