Gönderen Konu: Finasteride işe yaramıyorsa,ne kullanılmalı ?  (Okunma sayısı 4904 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Finasteride işe yaramıyorsa,ne kullanılmalı ?
« Yanıtla #31 : 20 Kasım 2020, 07:17:56 »
Vaziyet alalım, bu laf kavgada söylenmez.

Lan yok bee. Kendimi anlatamıyorum heralde ona üzülüyorum. Kendilerinden daha kelim diye saç görünce kıskandığımı falan düşünüyorlar heralde. Amk 30 küsür yaşındayım aştım ben çoğu şeyi. Şu foruma acaba derdime çare farklı bi yol, yordam görebilir miyim, öğrenecek birşey var mı acaba diye takılıyorum. Bomboş konular maalesef.

Dönüp, mem falan gibi blgili olduğunu düşündüpüm 3-5 üyeye bakıyorum foruma giriyorlar mı diye. Bırakmışlar. Bu tip mevzular olsa gerek, adamlar bezmişler galiba :)
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2020, 07:31:45 Gönderen: Lauri »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 20 Kasım 2020, 07:41:12 »
Lan yok bee. Kendimi anlatamıyorum heralde ona üzülüyorum. Kendilerinden daha kelim diye saç görünce kıskandığımı falan düşünüyorlar heralde. Amk 30 küsür yaşındayım aştım ben çoğu şeyi. Şu foruma acaba derdime çare farklı bi yol, yordam görebilir miyim, öğrenecek birşey var mı acaba diye takılıyorum. Bomboş konular maalesef.

Dönüp, mem falan gibi blgili olduğunu düşündüpüm 3-5 üyeye bakıyorum foruma giriyorlar mı diye. Bırakmışlar. Bu tip mevzular olsa gerek, adamlar bezmişler galiba :)

Nem dediğin adam nw1 full saçlı olduğunu iddia eden alternatif tedavilerle yıllarca kendini kandırmış ama özünde herkes gibi kel olan bir arkadaştı.
Tedavi yöntemi eleştirilince saçım şöyle iyi böyle iyi dedi saçlarının fotosunu at deyincede ben artık bu foruma girmem deyip sg olup gitti.

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #33 : 20 Kasım 2020, 09:21:06 »
Nem dediğin adam nw1 full saçlı olduğunu iddia eden alternatif tedavilerle yıllarca kendini kandırmış ama özünde herkes gibi kel olan bir arkadaştı.
Tedavi yöntemi eleştirilince saçım şöyle iyi böyle iyi dedi saçlarının fotosunu at deyincede ben artık bu foruma girmem deyip sg olup gitti.

Sende özünde nw1 full saçlı olup yıllarca kendini nw3 diye kandırıyosun. Fotolarını düzgün atarsan birazda forum karar versin nw kaç olduğunu hatta gerçekten dökülmen var mı görelim.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 20 Kasım 2020, 10:05:44 »
Medikal tedavi denen nanenin amaci dokulmenin baslarinda hatta baslamadan dokulmeyi durdurmak veya yavaslatmak yani kelligi ertelemektir. Burada cogu kisi nw4 5 olduktan sonra care ariyor hatta nw 6 7. o nedenle sac durumu iyi olup tedavi arayanlara gereksiz  tepki oluyor. Ama 1 2 arkadasin psikolojik rahatsizliklari  oldugu kesin

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Kasım 2020, 11:33:30 »
Sende özünde nw1 full saçlı olup yıllarca kendini nw3 diye kandırıyosun. Fotolarını düzgün atarsan birazda forum karar versin nw kaç olduğunu hatta gerçekten dökülmen var mı görelim.
Saçlarını tamamen yukarı kaldırıp ön ve sakakların fotoğrafını atar mısın? Nedense fotoğrafların belli belirsiz, net fotoğraf at, sana hak verip, laf atanların ağzına biber sürerim. Ya aksi durumda?
Foto 2018 Nisana ait.O zamanlar 19 bile değilim foruma yeni yeni geldiğim zamanlar.......

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 20 Kasım 2020, 12:40:26 »

Üzülme Lauriciğim seni anlıyoruz, insanlara yardımcı olmak istediğin çok açık, iyi niyetinden kaybediyorsun.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 20 Kasım 2020, 12:43:31 »
Foto 2018 Nisana ait.O zamanlar 19 bile değilim foruma yeni yeni geldiğim zamanlar.......

Mevcut durum bu ise - Tarihe bakılırsa biraz daha gerilemiş olabilir.- bence de saçlarında gerileme, geriye gidiş var. Saç yoğunluğu iyi ama bu gerileme iyiye dalalet değil, Gregor nw 0 iken nasıl sana laf atabiliyor, anlamıyorum ve sana hak veriyorum.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 20 Kasım 2020, 12:58:28 »
Mevcut durum bu ise - Tarihe bakılırsa biraz daha gerilemiş olabilir.- bence de saçlarında gerileme, geriye gidiş var. Saç yoğunluğu iyi ama bu gerileme iyiye dalalet değil, Gregor nw 0 iken nasıl sana laf atabiliyor, anlamıyorum ve sana hak veriyorum.
.....
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2020, 13:12:38 Gönderen: My Precious »

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 20 Kasım 2020, 15:38:37 »

Aman diyim abi. Spiro falan lafını etme gözünü sevem,

Burada iki tel saçı dökülmüş elemanlardan çok daha ciddi dökülmesi olan bir arkadaşa topikal miracle losyon önerdim başka bir konuda. İstersen diane35 ekleyerek kullan istersen çıkar sadece spiro kullan dedim.

Vay efendim sen kim oluyorsun da bu adama diüretik tavsiye ediyorsun (aldactone prospektüsünden okumuş) dan girdiler topikalin oraldan bir farkı yoktan çıktılar.

Bir alay çoluk çocuk dolu forumda. Adam 20küsür yaşına gelmiş, bu kadar ağlayan erkek görmedim bu forumdaki kadar. Ya da ağır t..s..k geçiyorlar bilemedim.

Bırak leblebi gibi avodart yutsunlar, kafalarından düşen iki tel saç için. Gelip ters bir laf eden olur, sinirlerin yıpranmasın.

Lauri nasıl içine oturduysa konuyu hep bana getiriyorsun:)

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 20 Kasım 2020, 15:41:42 »

işte bu saç gidici

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 20 Kasım 2020, 15:53:51 »
Lauri nasıl içine oturduysa konuyu hep bana getiriyorsun:)

İçime oturacak birşey yok Zipcikti. Ben mesajını alıntıladığım arkadaşı uyardım dikkat edersen. Forumdaki kafayı görünce dehşete düşmesin diye.

Haaa çok üzülüyorum sizi böyle görünce de, o ayrı. :)

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 20 Kasım 2020, 16:44:23 »
işte bu saç gidici
Aynı bölgenin güncel hali.
2.5 sene geçti aradan minoxun etkisi hala yarım yamalakta olsa devam ediyor cidden inanılmaz bir ilaçmış.
Aslında memmunum halimden üstteki foto 2018 Nisana yani 2.5 sene öncesine ait ve daha 19 bile değilim düşün.Yani agresif ve gidiciymiş doğru zamanda doğru ilaçlara  başlayarak bu nokyaya geldim ama işte....Ön bölge açılmaya devam ediyor ve dutu düşünmüyor değilim

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 20 Kasım 2020, 16:56:37 »
2.5 sene geçti aradan minoxun etkisi hala yarım yamalakta olsa devam ediyor cidden inanılmaz bir ilaçmış.
Aslında memmunum halimden üstteki foto 2018 Nisana yani 2.5 sene öncesine ait ve daha 19 bile değilim düşün.Yani agresif ve gidiciymiş doğru zamanda doğru ilaçlara  başlayarak bu nokyaya geldim ama işte....Ön bölge açılmaya devam ediyor ve dutu düşünmüyor değilim
Kardeşim sana karşı ön yargiliydim açıkçası fakat 2 sene önceki fotoğrafını görünce haklılık payın var fakat dutasterid bulaşma, finasterid seni 10 seneden fazla idare eder sonrada iyi bir ekimle on  çizgi filan halledersin. Finasterid işe yaramış sende birde. Norwood 2.5 filan değilsin ama inceleme bakma saçların gayet iyi tedaviyi kesme dutasterid bulaşma derim. Bol şans

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 20 Kasım 2020, 20:16:51 »

Şimdi anladim neyi kastettiğini. Senin saç çizgin gerilemiş. ama 2018 deki gibi cizginin gerisinde de incelmeler yok. o çizginin içindeki bütün saçların acayip kaliteleşmiş. Yani korumuş saçını. Minyatür kalanlar normal. Seni koruyor şu an finans benim görüşüm. Nw 3 değilsin. Normal insanlara göre alnin geniş duruyordur büyük ihtimalle çünkü geri çekilmiş. ama Duta ihtiyacin yok bence

Facebook Twitter Instagram