Gönderen Konu: Finasteride işe yaramıyorsa,ne kullanılmalı ?  (Okunma sayısı 4903 defa)

Ziptikci

• Sr. Member
Ynt: Finasteride işe yaramıyorsa,ne kullanılmalı ?
« Yanıtla #15 : 19 Kasım 2020, 00:48:04 »
Shedding dönemi geçirmedim benim sorunum zaten minyatürize olan bölgelerin en önde olması geri kalanlarda sorun olmadığı için genel bir dökülme dönemi hiç yaşamadım.18 yaşında nw2.5 olana kadar hiç fark etmedim bile kelleştiğimi.
Yine ilaçlarla minoxla şunla bunla buraya kadar gelmem bile mucize

Saçları kesin olarak dokulmeyecek arkadaşlarımın saçlarını inceledim. hepsinin ön bölgesinde minyatür saçlar var. o saçın doğası bunukabullen artık.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Kasım 2020, 01:13:31 »
Gregor Ve bu arkadaş forumla ağır billur geçiyor. Birde davy reis var o genel psikolojik sorunları var. Attığı fotoğrafa bak , iki seneye nw7 olacaksın.
Bu üçü arkadaş çıkabilir ciddi manada
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 19 Kasım 2020, 12:15:01 »
Beni biliyorsunuz ön bölgeyi korumayı kafaya taktığım için finası denemeden direkt dutasla başladım, haftada 2 avodart 2 günde 1 minox takılıyorum bakalım, sen de bence dutasın faydasını da gördüysen haftada 1 kullan
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Kasım 2020, 16:12:34 »
Ulan bende ciddi ciddi konuyu okudum fotoğrafı görene kadar sen kafayı yemişsin de git.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2020, 17:51:02 »
Saçları kesin olarak dokulmeyecek arkadaşlarımın saçlarını inceledim. hepsinin ön bölgesinde minyatür saçlar var. o saçın doğası bunukabullen artık.
Yanlış.Önlerim inceliyor seninde öyle
Her ikimizinde en ön bölgesi kel kalacK

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2020, 18:06:03 »
Saçlarında abartacagin bir durum yok norwood 2.5 filanim diyorsun Max 1.5 sun hairlosstalk da konunu gördüm oradada aynı yorumlari almışsın. Finasterid kullanacaksın başkada bir çaren yok ya da git her gün 1 tane dutasterid at bundan başka çaren yok kendinde biliyorsun. Saçlarında abartacagin bir şey yok dökülme olabilir önemli olan folikülun yok olmaması.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 19 Kasım 2020, 19:50:04 »
Saçlarında abartacagin bir durum yok norwood 2.5 filanim diyorsun Max 1.5 sun hairlosstalk da konunu gördüm oradada aynı yorumlari almışsın. Finasterid kullanacaksın başkada bir çaren yok ya da git her gün 1 tane dutasterid at bundan başka çaren yok kendinde biliyorsun. Saçlarında abartacagin bir şey yok dökülme olabilir önemli olan folikülun yok olmaması.
Saçlarım önlerden inceldi dökülüyor abartılacak bir durum şu anlık yok ama yaşım 21.21 yaşında nw3e dayanmış durumdayım  bu tarz yorumları 2.5 sene önce bu foruma ilk geldiğimde de alıyorum sizide anlıyorum bende aynı şekilde nw0 gregora yükleniyorum

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Kasım 2020, 19:53:07 »
Saçlarım önlerden inceldi dökülüyor abartılacak bir durum şu anlık yok ama yaşım 21.21 yaşında nw3e dayanmış durumdayım  bu tarz yorumları 2.5 sene önce bu foruma ilk geldiğimde de alıyorum sizide anlıyorum bende aynı şekilde nw0 gregora yükleniyorum
Sizide anlıyorum değil kardeşim bende 23 yaşındayım norwood 2.5 -3 arasiyim yani norwood 7 filan değilim ama sen bana göre gayet iyisin norwood 3e filanda dayanmış değilsin saçların gayet iyi duruyor tedaviyi bırakmadan devam et.

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #23 : 19 Kasım 2020, 20:16:32 »

Kardeşim hangi nw3 sağda solda hayvan gibi saçın var onları da bi geri çek sağ sol profilden fotonu at nw3 mü görelim. Nw3 ü bırak nw2 bile değilsin belki nw3 öyle falan olmaz çok istiyosan benim konuma bak nw3 öyle olur. Yanlış anlıyosun sen nw leri heralde bak basitçe bırakıyorum buraya

Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 19 Kasım 2020, 21:31:07 »
 1 mg finasterid saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılar 5 mgde içsen yüzde 40 baskılar.içerden finasterid dısardan spiro ve dermoller veya spironun yerine baska bir bloker losyonla devam edebilirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 19 Kasım 2020, 21:55:34 »
1 mg finasterid saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılar 5 mgde içsen yüzde 40 baskılar.içerden finasterid dısardan spiro ve dermoller veya spironun yerine baska bir bloker losyonla devam edebilirsin.

Aman diyim abi. Spiro falan lafını etme gözünü sevem,

Burada iki tel saçı dökülmüş elemanlardan çok daha ciddi dökülmesi olan bir arkadaşa topikal miracle losyon önerdim başka bir konuda. İstersen diane35 ekleyerek kullan istersen çıkar sadece spiro kullan dedim.

Vay efendim sen kim oluyorsun da bu adama diüretik tavsiye ediyorsun (aldactone prospektüsünden okumuş) dan girdiler topikalin oraldan bir farkı yoktan çıktılar.

Bir alay çoluk çocuk dolu forumda. Adam 20küsür yaşına gelmiş, bu kadar ağlayan erkek görmedim bu forumdaki kadar. Ya da ağır t..s..k geçiyorlar bilemedim.

Bırak leblebi gibi avodart yutsunlar, kafalarından düşen iki tel saç için. Gelip ters bir laf eden olur, sinirlerin yıpranmasın.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Kasım 2020, 22:02:08 »

Aman diyim abi. Spiro falan lafını etme gözünü sevem,

Burada iki tel saçı dökülmüş elemanlardan çok daha ciddi dökülmesi olan bir arkadaşa topikal miracle losyon önerdim başka bir konuda. İstersen diane35 ekleyerek kullan istersen çıkar sadece spiro kullan dedim.

Vay efendim sen kim oluyorsun da bu adama diüretik tavsiye ediyorsun (aldactone prospektüsünden okumuş) dan girdiler topikalin oraldan bir farkı yoktan çıktılar.

Bir alay çoluk çocuk dolu forumda. Adam 20küsür yaşına gelmiş, bu kadar ağlayan erkek görmedim bu forumdaki kadar. Ya da ağır t..s..k geçiyorlar bilemedim.

Bırak leblebi gibi avodart yutsunlar, kafalarından düşen iki tel saç için. Gelip ters bir laf eden olur, sinirlerin yıpranmasın.
Bana mı diyorsun ? Ne oldu niye ofansifsin bu kadar
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2020, 22:08:57 Gönderen: My Precious »

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 19 Kasım 2020, 22:40:18 »
Bana mı diyorsun ? Ne oldu niye ofansifsin bu kadar

Yoo ofansif değilim aslnda. Kimle tartıştık hatırlamıyorum da, Miracle losyon, diüretik önerirsin öneremezsin vs vs tartışmasını senle yapmadık sanırım, kimdi hatırlamıyorum da, sen idiysen üstüne alınabilirsin tabi.

Haaa bu kadar saç ile bu kadar nw3 üm nw2.5 um diye yana yakıla dolanmanla, aslında bizle ta...k geçtiğini düşünme kısmında samimiyim gerçi. Mesajı tekrar okudum da sana demişim o kısmı.

Ben esas proscar nickli arkadaşı uyarıyorum. Çıkma bu gençlerin karşısına topikal spiro, bloker losyon falan diye. Avodartla falan girme aralarına diye. Yazının çoğunluğu ona ithafen.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 19 Kasım 2020, 23:22:35 »
Yoo ofansif değilim aslnda. Kimle tartıştık hatırlamıyorum da, Miracle losyon, diüretik önerirsin öneremezsin vs vs tartışmasını senle yapmadık sanırım, kimdi hatırlamıyorum da, sen idiysen üstüne alınabilirsin tabi.

Haaa bu kadar saç ile bu kadar nw3 üm nw2.5 um diye yana yakıla dolanmanla, aslında bizle ta...k geçtiğini düşünme kısmında samimiyim gerçi. Mesajı tekrar okudum da sana demişim o kısmı.

Ben esas proscar nickli arkadaşı uyarıyorum. Çıkma bu gençlerin karşısına topikal spiro, bloker losyon falan diye. Avodartla falan girme aralarına diye. Yazının çoğunluğu ona ithafen.
Gayette ofansifsin neyse bunu nw7 olmana veriyorum

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Kasım 2020, 06:43:24 »

Saçlarını tamamen yukarı kaldırıp ön ve sakakların fotoğrafını atar mısın? Nedense fotoğrafların belli belirsiz, net fotoğraf at, sana hak verip, laf atanların ağzına biber sürerim. Ya aksi durumda?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram