Herkese merhabalar,
Karar verme ve sac ekim merkezi secme konusunda bu forumdan faydalandigim icin ben de konumu acip surecin sonucu dahil tumunu paylasmak istedim.
Dr. Serkan Aygin clinic merkezinin ekimlerini begendigim icin ve sonucunun da takipcisi oldugu icin karar verme asamasinda etkili oldu.
26 Agustosta Sislideki merkezde Eda hanim bir randevu gerceklestirdi. Serkan Bey'le yaklasik 10 dk on cizgi belirlenmesi, greft miktari konularinda gorustuk. Serkan bey toplam 4800(sac+sakal) greft alinabilecegini bunun 3600 adediyle ondeki saclari yok sayabilecegimizi ve artik problemimin kalmayacagini geri kalan greftleri arka ve tepe bolgesinde kullabilecegini belirtti.
Daha sonra 5 Kasim 2020 tarihine randevu olusturduk.
Operasyon gunu sabah 06:30 da evimden ozel arac ile alinarak Koc Universitesi hastanesine gittik.
Operasyondan once Xanax sakinlestirici hap verdiler. Daha sonra sac kesimi ve fotograf cekiminden sonra 07:45 gibi operasyona gecildi.
Sedasyon ve local anestesi sayesinde hic agri duymadan operasyonum Ibrahim bey ve ekibi tarafindan gerceklestirildi. Basta 4800 olarak belirlenen greft miktari sayim sonucunda 5060 olarak gerceklestirildi. Yaklasik 14:30 gibi operasyon tamamlandi. On cizgi icin Serkan bey geldi. Pek itirazim olmadi hocanin tecrubelerine guvendim.
Operasyon sonrasi yemek yedik ve tekrar eve birakildim.
Surec icerisindeki tum ekibe tesekkur ediyorum. Herkes cok samimi, kibar, titiz ve tecrubeliydi.
Yasim 36. Destekleyici olarak yaklasik 2 aydir Propecia kullaniyorum. Ilaveten Biotin kullanmayi dusunuyorum.
Asagida, oncesi ve sonrasi fotograflari ekliyorum.
Gorusleriniz ve yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.