Arkadaşlarim selam. 27.gün bugün, şok dökulme gayet saglam devam ediyor, pek ekilen saç kalmadı kafamda. Şu seviyede foto paylaşıp isgaliye yapmak istemiyorum dogrusu. Genel olarak şikayetim yok, agrı kalmadı, sadece ekim alaninda uyuşuk his ve hafif kizariklik mevcut. XPecia nin malum yan etkilerini oldukca belirgin sekilde yasiyorum, ama cok da sorun etmiyorum. Partnerim de bu konuda anlayışlı, sonucta gecici bir süreç. Gunde 2 Sawpoo ile saç yıkama ve sonrasi Elopexyt 4 er fıs devam.
BIR SORUM OLACAK lütfen. Spor 🙂
Gayet sağlam ve fit olan vucudum gevsemeye basliyor ve mecburen kilo da aliyorum. Asuman hoca spor konusunda acele edilmemesini belirtiyor ama bu konuda bir net arastirma bulamadim. Olay kafa derisini terletmemekse mümkun degil. Evde pilates-yoga yaparken de, bisiklete binerken de kafa terleyecek mecburen. Sizce HIIT tarzi yüksek tempo kardiyo egzersizlere, evde hafif agirlik kaldirmaya ne zaman baslayabilirim. Tecrubesi olan ve bilgili arkadaslar cevaplarsa cok mutlu olacagim. Hepinize keyifli surecler, saglikli günler dilerim.