Gönderen Konu: Mevsimsel dökülmeyi ,yağlanmayı ve seboreik dermatiti bitiren yöntem  (Okunma sayısı 3989 defa)

Erolkara

• Sr. Member
Sürdükten sonra yıkıyormusunuz? Birde sürdükten ne kadar sonra boneyi çıkarıyorsunuz ?

sürdükten sonra istersen yıka farketmez hatta yıkamak daha iyi çünkü hylarunoik asit cilde nemi hapseden bir madde ama ciltten geçebilmesi çok zor olduğu için bone yada streç film ile kafayı kapatmak lazım aynen yüz maskelerinde olduğu gibi aynı mantık .
bunu kullanıpta memnun kalmayacak olanın olacağını sanmıyorum ,sebore,kaşıntı,kepek problemlerine bire bir hatta yağlanmayıda bitiriyor haftada bir yapmak yeterli.scalptaki kalsifikayonu resmen çözüyor ,derideki kuruluk ortadan kalkınca bu problemlerde beraberinde yok oluyor denemenizi şiddetle tavsiye ederim önceden bu problemleri ketoral krem,konozal şampuanlarla hallederken şimdilerde onları bıraktım kullanmıyorum bile.ayrıca konozal şampuan tam bir saç düşmanı bu problemleri hallderken saçı keçe gibi yapıyor resmen saç kalitesini müthiş bozuyor.

Erolkara

• Sr. Member
aşırı sebore sorunu olanlar ilk kullanımda kafalarında aşırı bir yanma hissedebilirler bu kötü bir şey değil arkadaşlar hylarunoik asit suyun aşırı konsantre hali gibi düşünün.uygulamadan sonra çok fazla yanma olursa bu saç derisinin aşırı kuru olduğu anlamına geliyor .aşırı kuru cilt nemi aldığı zaman cilt yanar bu gayet normal .ikinci ve sonraki uygulamalarda yanma olmadığını göreceksiniz.uygulayan kişilerin yüzde 90 yanma olmayacaktır ama genede aşırı sebore sorunu olanlar için yazmak istedim.
ayrıca hylarunoik asit yüz nemlendirme için maskelerin nerdeyse hepsinde kullanılıyor yani dediğim gibi bilmeyenler için adı asit olması korkutmasın konsatre su olarak düşünün zaten önerdiğim maskenin içindeki sıvıda yüz için kullanmak için satılıyor biz bunu yüze değil saça uygulayacağız olay bu kadar basit.

heprotar

• Sr. Member
 Bu yöntemi deneyeceğim dostum esasen çok mantıklı geldi ,umarım dediğin gibi işe yarar bi şey çıkar.

Hakan Çak?r

• Full Member
Garniere baktim bir cok yuz maskesi cesidi var okyanus suyu nar vs gibi cesitleri fark edermi hem saclarima hem yuzume kullanmak istiyorum saclarim yagli benimde ve cildim zaman zaman kuruyor.

baldman

• Hero Member
Garniere baktim bir cok yuz maskesi cesidi var okyanus suyu nar vs gibi cesitleri fark edermi hem saclarima hem yuzume kullanmak istiyorum saclarim yagli benimde ve tenim zaman zaman kuruyor.

Dostum olayı yanlış anlamışsın arkadaşın ilk sayfada koyduğu maskenin içindeki sıvıyı alıp kafana döküp uyguluyorsun yani her maske olmaz bahsedilen ilk safyadaki maskeden alman lazım.
Ben watsonstan aldım üç gün önce uygulama şansım oldu cidden kafa derisini bir anda rahatlatan bir şey şimdilik iyi geldi gibi arada devam edip duruma göre devam edip etmemeye karar vereceğim ama saçımda ara ara kaşıntı oluyordu o tamamem gitti diyebilirim.

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Ekimimin üstüne 96 gün geçti. Bu asidi denememin sakıncası var mı sizce ?

Hakan Çak?r

• Full Member
Dostum olayı yanlış anlamışsın arkadaşın ilk sayfada koyduğu maskenin içindeki sıvıyı alıp kafana döküp uyguluyorsun yani her maske olmaz bahsedilen ilk safyadaki maskeden alman lazım.
Ben watsonstan aldım üç gün önce uygulama şansım oldu cidden kafa derisini bir anda rahatlatan bir şey şimdilik iyi geldi gibi arada devam edip duruma göre devam edip etmemeye karar vereceğim ama saçımda ara ara kaşıntı oluyordu o tamamem gitti diyebilirim.
Yok anladim olayi ayni maskenin cesitleri var c vitaminli nar olani okyanus suyu vs ark resimde attiginida buldum ,benimde merak ettigim ekimde faydasi olurmu acaba oncelikli yuz icin kullancam ekim yeni ve cildimde ciddi kurumalar oldu ilerde sac derisi icin kullanirim artik.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Uygulamış olan biri var mı arkadaşlar? Ayrıca bu hyaluronik asidi doğrudan mı saça süreceğiz?

https://m.trendyol.com/mebamy/hyaluronic-acid-serum-p-33673538?boutiqueId=543278&merchantId=114586&gads=true

Bu ürün iş görür mü? Seboreik dermatitim var, saçlarım çok kuru, duruma göre denemek istiyorum.

Erolkara

• Sr. Member
Uygulamış olan biri var mı arkadaşlar? Ayrıca bu hyaluronik asidi doğrudan mı saça süreceğiz?

https://m.trendyol.com/mebamy/hyaluronic-acid-serum-p-33673538?boutiqueId=543278&merchantId=114586&gads=true

Bu ürün iş görür mü? Seboreik dermatitim var, saçlarım çok kuru, duruma göre denemek istiyorum.

dostum ürün güzel gibi ama hyaluronik asiti yüzde 2 diyor yani bence oran çok az .onun yerine nette şunu buldum ; https://www.trendyol.com/ayt-ticaret/essence-1-adet-hyaluronic-acid-dermapen-serum-ve-bb-glow-uygulamalari-icin-saf-hyaluronik-asit-cilt-p-36543894

ben kullanmadım ama hyaluronik asit oranı yüzde yüz yani saf .yalnız 5ml şişe içerisinde gelecek yani miktar olarak çok az .bu durumda bunu sulandırarak kafaya sürmek gerekiz zaten oran yüksek olduğu için sulandırınca ideal orana gelir.kafanı üst kısımları tamamen ıslanacak şekilde uygularsın sanırım bunu kullanırsan benim önerdiğim garnierdan daha iyi olur .bende bundan sipariş verip bir deneyeceğim bakalım sonuçları burdan yazarım.evde dermapende var olmazsa yüzümede uygularım güzel bir şeye benziyor.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
dostum ürün güzel gibi ama hyaluronik asiti yüzde 2 diyor yani bence oran çok az .onun yerine nette şunu buldum ; https://www.trendyol.com/ayt-ticaret/essence-1-adet-hyaluronic-acid-dermapen-serum-ve-bb-glow-uygulamalari-icin-saf-hyaluronik-asit-cilt-p-36543894

ben kullanmadım ama hyaluronik asit oranı yüzde yüz yani saf .yalnız 5ml şişe içerisinde gelecek yani miktar olarak çok az .bu durumda bunu sulandırarak kafaya sürmek gerekiz zaten oran yüksek olduğu için sulandırınca ideal orana gelir.kafanı üst kısımları tamamen ıslanacak şekilde uygularsın sanırım bunu kullanırsan benim önerdiğim garnierdan daha iyi olur .bende bundan sipariş verip bir deneyeceğim bakalım sonuçları burdan yazarım.evde dermapende var olmazsa yüzümede uygularım güzel bir şeye benziyor.

Hocam, Seboreik dermatiti bitirdiğini gözlemlediniz mi? Benim sakallarımda da var gibi, orada da denemek istiyorum ama önceliğim saçlarımdaki dermatit. Sizin deneyiminiz oldu mu saçlarda?

Alpha

• Hero Member
Banada yöntem mantıklı geldi bendede seboreik dermatit var ilerlemiş değil ama kışın özellikle çok kötü boy gösteriyor .
Aşağıdaki görseldeki gibi bir şey buldum biraz pahalı ama kullananlar acaip memnun .
Nemlendirme özelliği hat safhadaymış .bunu kullansam nasıl olur acaba.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Bir Allah'ın kulu denemedi mi bu yöntemi?

Erolkara

• Sr. Member
deneyin ,denettirin, tavsiye edin arkadaşlar mutlaka işe yarar .
önce sağlıklı ve nemli bir saç derisi agadan müzdarip herkese lazım.
güncel

Erolkara

• Sr. Member
güncel  :)
mevsimi geldi sonuçta yalnız daha güzel bir yöntem buldum bunuda forumda yazan bir arkdaşın sayesinde daha doğrusu buldum diyelim.
aleo vera yapraklarının içindeki jel çok işe yarıyor arkadaşlar mutlaka deneyin haftada bir jeli kafanıza sürüp yarım saat bekleyip yıkayın saç derisini inanılmaz rahatlatıyor kepek ,sebore ve kaşıntı kısa sürede yok oluyor mutlaka deneyin hatta yağlanmayıda bitiriyor diyebilirim.

hadeoradan

• Yeni üye
  • *
Merhabalar bendede aynı problem  ler var bende bu tedaviyi denemek istiyorum fakat  xpecia ve proscar kullanıyorum 2 sini bir arada yapmam da bir sakınca varmı

Facebook Twitter Instagram