Gönderen Konu: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft  (Okunma sayısı 24252 defa)

Keloğlukel

• BU SENE KELLİK MODA :)
  • Full Member
  • İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZ ÇALIŞAN KAFA SAÇ TUTMAZ.
Ynt: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft
« Yanıtla #105 : 06 Mart 2021, 22:58:28 »
Merhaba, operasyonun üzerinden 120 gün geçti.
1 aylık süreçte çok fazla değişiklik olduğunu düşünmüyorum, durgun geçtiğini hissediyorum.
Ekim öncesinde var olan saç tellerim şiddetli bir şekilde dökülmeye devam ediyor. Ekim bölgesinde hala genel anlamda hissizlik var; zaman zaman batma ve acı da hissediyorum...

Son dönemde saç diplerinde beyaz bir tabakaya rastlıyorum; kepek olduğunu düşünmüyorum, şampuan kalıntısı gibi. Asuman Hanım çok sert yıkama yapmamı henüz önermiyor. Hatta son günlerde saç çıkış yönünün tersine yıkama yapmaya başlamıştım, ona da itiraz etti; sert masaj yöntemiyle yıkamaya devam etmemi söyledi. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu, deneyimleriniz nelerdir?

Genel anlamda bu süreçte yapmamı önerebileceğiniz bir şey var mı?

Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi yazıp, bana destek olursanız sevinirim; yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #106 : 06 Mart 2021, 23:03:52 »
Eskiye göre 120. Günde çok güzel bir süreç bence, kullanmıyorsan eğer, haftada 1 kez, konazol medikal şampuan Asuman hanıma sorup kullanabilirsin.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #107 : 06 Mart 2021, 23:15:35 »
Eskiye göre 120. Günde çok güzel bir süreç bence, kullanmıyorsan eğer, haftada 1 kez, konazol medikal şampuan Asuman hanıma sorup kullanabilirsin.. |-onayisareti-| (^_^)
Sağolasın ağabey, eksik olma. Hayır, kullanmıyorum; Vichy Dercos Neogenic şampuan kullanmaya devam ediyorum. Başlangıçta, genel anlamda memnundum ancak son dönemde yağlanma problemi tekrar gün yüzüne çıktı, üzerine de böyle bir sorun ortaya çıkınca; memnuniyetim azaldı. Tekrar alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Tavsiyen için teşekkür ediyorum, mutlaka soracağım. :)

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #108 : 06 Mart 2021, 23:16:29 »
Hocam nasıl oldu saçlar
Gördüğünüz gibi; 1 aylık süreçte pek fazla gelişme olmadı, durgun geçen bir dönemdi.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #109 : 06 Mart 2021, 23:18:52 »
Sağolasın ağabey, eksik olma. Hayır, kullanmıyorum; Vichy Dercos Neogenic şampuan kullanmaya devam ediyorum. Başlangıçta, genel anlamda memnundum ancak son dönemde yağlanma problemi tekrar gün yüzüne çıktı, üzerine de böyle bir sorun ortaya çıkınca; memnuniyetim azaldı. Tekrar alacağımı düşünmüyorum açıkçası. Tavsiyen için teşekkür ediyorum, mutlaka soracağım. :)

Vichy' nin özellikle yağlı saçlar için olan şampuanını aldım, (oil control sebum karşıtı) 1.5 ay kullandım ama, yağ olayından kurtulamadım, sonra prozinc plus' a geri dönüş yaptım.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #110 : 06 Mart 2021, 23:31:58 »
Vichy' nin özellikle yağlı saçlar için olan şampuanını aldım, (oil control sebum karşıtı) 1.5 ay kullandım ama, yağ olayından kurtulamadım, sonra prozinc plus' a geri dönüş yaptım.. |-onayisareti-|
Evet, bahsetmiştin; benim de kullanmayı düşündüğüm şampuanlardan biriydi, sen öyle dedikten sonra vazgeçmiştim. Yağ olayı, bu işin fıtratında var sanırım; kesin çözüme ulaşmak pek de kolay değil. Benim de aklım Prozinc Plus da kaldı, denemek istediğim şampuanlardan biri.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #111 : 10 Mart 2021, 01:40:42 »
Sert yıkamalar yapmasanız bile saçlarınızı iyi durulayabilirsiniz. Tabi eğer şampuan kalıntısı olduğunuzu düşünüyorsanız. Bu arada ekiminiz çok başarılı ilerliyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Gs3430

• Full Member
« Yanıtla #112 : 10 Mart 2021, 08:33:39 »
Süreç zamana göre harika gelişim göstermiş.saçlar çok güzel olacak👍🏻

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #113 : 10 Mart 2021, 08:53:20 »
Merhaba, operasyonun üzerinden 120 gün geçti.
1 aylık süreçte çok fazla değişiklik olduğunu düşünmüyorum, durgun geçtiğini hissediyorum.
Ekim öncesinde var olan saç tellerim şiddetli bir şekilde dökülmeye devam ediyor. Ekim bölgesinde hala genel anlamda hissizlik var; zaman zaman batma ve acı da hissediyorum...

Son dönemde saç diplerinde beyaz bir tabakaya rastlıyorum; kepek olduğunu düşünmüyorum, şampuan kalıntısı gibi. Asuman Hanım çok sert yıkama yapmamı henüz önermiyor. Hatta son günlerde saç çıkış yönünün tersine yıkama yapmaya başlamıştım, ona da itiraz etti; sert masaj yöntemiyle yıkamaya devam etmemi söyledi. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu, deneyimleriniz nelerdir?

Genel anlamda bu süreçte yapmamı önerebileceğiniz bir şey var mı?

Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi yazıp, bana destek olursanız sevinirim; yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. :)
çok enteresan 120 gün geçmiş ve çok sert yıkamayın diyor Asuman hanım??
gününüzü karıştırıyor olabilirmi acaba?
çünkü herkese (banada öyle) 30.günden sonra sert yıkayın dediğini biliyorum.
o sert yıkamaları yapmazsanız o kalıntılar gitmezki.
o kalıntılar katman halde kalınca saçınızın nefes alması zorlaşır bence oda sağlıksız bir durum olur.
konazol şampuanı Asuman hanıma sorarak 3 günde 1 kullanın ve o beyazlıktan kurtulun bence.
belki o beyazlık uzun zamandur var ve iyice yeni belirginleşti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 10 Mart 2021, 12:16:21 »
120 gün için durgun geçen süreç böyle yani:) Baya durgun geçmiş hocam:)

Saçlarınızı sert yıkayın güzel durulayın

Haftada 2 kere medikal şampuan konozol kullana bilirsin

Global Moderator

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #115 : 10 Mart 2021, 14:13:25 »
Sert yıkamalar yapmasanız bile saçlarınızı iyi durulayabilirsiniz. Tabi eğer şampuan kalıntısı olduğunuzu düşünüyorsanız. Bu arada ekiminiz çok başarılı ilerliyor.
Aslında saçlarımı iyi duruladığım düşüncesindeyim; öyle ki tazyikli su kullanıp, ellerimle destekleyerek duruluyorum. Şampuan kalıntısı olduğunu düşünüyorum, her gün karşılaştığım bir durum değil; mesela bugün böyle bir şey gözlemlemiyorum. Bu konuyu fırsat bulduğum ilk anda, Asuman Hanım ile yüz yüze görüşeceğim.
Teşekkür ediyorum, sağolun; size de başarılı bir sonuç diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #116 : 10 Mart 2021, 14:17:19 »
Süreç zamana göre harika gelişim göstermiş.saçlar çok güzel olacak👍🏻
Teşekkür ediyorum, sağolun. Sizin konunuzu da takip etme fırsatım oldu; umarım sizinki gibi bir sonucu olur. ;) Sizin gidişat çok güzel; her şey yolunda, maşallah. Her şey gönlünüzce olsun.

cakozgur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #117 : 10 Mart 2021, 14:20:12 »
Merhaba saçları yukarı kaldırıp bir foto atar mısınız ? Ön çizgiyi merak ediyorum.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #118 : 10 Mart 2021, 14:33:59 »
çok enteresan 120 gün geçmiş ve çok sert yıkamayın diyor Asuman hanım??
gününüzü karıştırıyor olabilirmi acaba?
çünkü herkese (banada öyle) 30.günden sonra sert yıkayın dediğini biliyorum.
o sert yıkamaları yapmazsanız o kalıntılar gitmezki.
o kalıntılar katman halde kalınca saçınızın nefes alması zorlaşır bence oda sağlıksız bir durum olur.
konazol şampuanı Asuman hanıma sorarak 3 günde 1 kullanın ve o beyazlıktan kurtulun bence.
belki o beyazlık uzun zamandur var ve iyice yeni belirginleşti.
Sizinle benzer düşüncedeyim, ancak verilen cevaplar bu şekilde; öyle ki, ters yöne yıkama yapmaya başlamıştım ancak buna da itirazda bulundu.
Günü karıştırdığını düşünmüyorum; çünkü her konuşmamız öncesinde, günü özellikle belirtiyorum.
Haklısınız, takip ettiğim kadarıyla; ben de, bu söylemlerin, eylemlerin yapıldığını gözlemliyorum.
İlk olarak 2-3 hafta kadar önce böyle bir kalıntı gözlemledim ancak her gün karşılaştığımı söyleyemem; örneğin bugün böyle de bir gözlemim yok.
Dediğiniz gibi, süregelen bir durum söz konusu olabilir. Böyle bir sonuca yol açması, çok olası; haliyle beni de endişelendiriyor.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım; önecelikle, Konazol şampuanı Asuman Hanım'a soracağım, sonrasında da yüz yüze görüşme yapacağım.
Önerileriniz ve katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum; sağolun.
Size de sabır ve başarılı bir sonuç diliyorum; her şey gönlünüzce olsun.

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #119 : 10 Mart 2021, 14:37:19 »
Sizinle benzer düşüncedeyim, ancak verilen cevaplar bu şekilde; öyle ki, ters yöne yıkama yapmaya başlamıştım ancak buna da itirazda bulundu.
Günü karıştırdığını düşünmüyorum; çünkü her konuşmamız öncesinde, günü özellikle belirtiyorum.
Haklısınız, takip ettiğim kadarıyla; ben de, bu söylemlerin, eylemlerin yapıldığını gözlemliyorum.
İlk olarak 2-3 hafta kadar önce böyle bir kalıntı gözlemledim ancak her gün karşılaştığımı söyleyemem; örneğin bugün böyle de bir gözlemim yok.
Dediğiniz gibi, süregelen bir durum söz konusu olabilir. Böyle bir sonuca yol açması, çok olası; haliyle beni de endişelendiriyor.
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım; önecelikle, Konazol şampuanı Asuman Hanım'a soracağım, sonrasında da yüz yüze görüşme yapacağım.
Önerileriniz ve katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum; sağolun.
Size de sabır ve başarılı bir sonuç diliyorum; her şey gönlünüzce olsun.
sağlıksız bir durum olduğunu düşünmüyorum bu arada.
bence Asuman hanıma sorarak Konazol kullanmak en pratik çözüm gibi.

Facebook Twitter Instagram