Gönderen Konu: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft  (Okunma sayısı 24280 defa)

Keloğlukel

• BU SENE KELLİK MODA :)
  • Full Member
  • İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZ ÇALIŞAN KAFA SAÇ TUTMAZ.
Ynt: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft
« Yanıtla #61 : 03 Aralık 2020, 12:27:08 »
Kullanmayın demiyorum, Ama Minoxilin yanında Kozmetik ürünü olarak kalır Bu Serum.. |-onayisareti-|
İşte kullanma konusunda emin olmamamın en büyük sebebi bu; bu ürüne o kadar değer yüklemek doğru değil galiba. Minoksidil alternatifi bir ürün değil, yanında takviye olarak kullanılabilecek bir ürün, desek daha doğru olacak. Peki Mioksidil ile birlikte kullanıldığında; bırakma durumunda, Minoksidil in oluşturacağı yan etkiyi azaltır mı? Bu mümkün mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?
Katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sağolun.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #62 : 03 Aralık 2020, 12:50:32 »
Hocam sadece aminexil serum kullanan neticeye ulaşmış bir ekim @corosman var mesela inceleyebilirsin. " @Tamer özgan" da sanırım mossi bakım ürüününü kullanarak bitirmişti süreci. Eski paylaşımlar bunlar gözünden kaçtıysa inceleyebilirsin.

Bu arada ben Asuman Hanım kullanmak istemediğimi söyleyince ilk ay bari kullanmamı ısrarla tavsiye ettiği için 2 gün minoks 2 gün serum olarak kullanmaya başladım. Bütün süreci böyle geçirmeyeceğim minoksu azaltarak bırakıp sadece serum ile devam etmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle, gözümden kaçmış; bahsettiğiniz paylaşımları incelemedim. Farketmemi sağladığınız için, teşekkür ediyorum; benim için oldukça faydalı olacak, sağolun.
Evet, sürecinizi takip ediyorum; Minoksidil e karşı aynı konumda sayılırız. Minoksidil ve Aminexil rutininiz hayli ilgimi çekti; aklımı çelmediniz, desem yalan olur. Bu süreçten verim aldınız mı, iyi bir birliktelik mi; tavsiye ediyor musunuz? Bir önceki mesajımda sorduğum soruyu, size de sormak isterim. Minoksidil ve Aminexil birlikte kullanıldığında; bırakma durumunda, Minoksidil in oluşturacağı yan etkiyi azaltır mı? Bu mümkün mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?
Katkınız için teşekkür ediyorum, sağolun.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #63 : 03 Aralık 2020, 12:54:45 »
Bu ekim merkezi cok iyi isler cikartiyor.
Goruntu simdilik 10 numara.
Moral verici yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sağolun.
Sizin de, henüz 5 buçuk ay olmasına rağmen görüntü 10 numara; gelişim ile birlikte, umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz. :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #64 : 03 Aralık 2020, 12:58:08 »
İşte kullanma konusunda emin olmamamın en büyük sebebi bu; bu ürüne o kadar değer yüklemek doğru değil galiba. Minoksidil alternatifi bir ürün değil, yanında takviye olarak kullanılabilecek bir ürün, desek daha doğru olacak. Peki Mioksidil ile birlikte kullanıldığında; bırakma durumunda, Minoksidil in oluşturacağı yan etkiyi azaltır mı? Bu mümkün mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?
Katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sağolun.

Bu konuda kesin bir şey söylenmez ama, ekilen saça minox'u azaltarak bırakmanın çok etki edeceğini sanmıyorum, serum yerine, Finasterid le beraber minox kullanmak daha mantıklı ve minox'u bıraktıktan sonra finansa devam etmek.. zaten sen 1 ay kullanmaktan bahsediyorsun saçın minox' a 1 ayda alışacağını düşünmüyorum, ama psikolojik olarak kafam rahat olmaz dersen bence serum kullan, en azından Ekim kalitesini artırır, düşünmezsin kullansaydım faydası olurmuydu diye.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

TC1923

• Full Member
« Yanıtla #65 : 03 Aralık 2020, 13:10:24 »
Kabuk sonrası görüntü ve saçlarınızın yönleri gerçekten harika çok sık saç telleriniz de kalın maşallah diyorum

Heros

• Full Member
« Yanıtla #66 : 03 Aralık 2020, 13:12:49 »
Kesinlikle, gözümden kaçmış; bahsettiğiniz paylaşımları incelemedim. Farketmemi sağladığınız için, teşekkür ediyorum; benim için oldukça faydalı olacak, sağolun.
Evet, sürecinizi takip ediyorum; Minoksidil e karşı aynı konumda sayılırız. Minoksidil ve Aminexil rutininiz hayli ilgimi çekti; aklımı çelmediniz, desem yalan olur. Bu süreçten verim aldınız mı, iyi bir birliktelik mi; tavsiye ediyor musunuz? Bir önceki mesajımda sorduğum soruyu, size de sormak isterim. Minoksidil ve Aminexil birlikte kullanıldığında; bırakma durumunda, Minoksidil in oluşturacağı yan etkiyi azaltır mı? Bu mümkün mü? Bu konuda bir fikriniz var mı?
Katkınız için teşekkür ediyorum, sağolun.

Hocam benim 30. günüm bugün ,daha yol katedemedim 10 gündür minoks ve serum iklisini döngü halinde kullanıyorum tecrübeye dayalı herahangi bir yorum yapmam komik olur. Süreci bitirdikten sonra ileriki tarihte ekim yaptıranlar için referans olur paylaşımlarımız. Minoksidil bırakınca finasterid ile devam edip koruyanlarda var sanırım. Fakat ben finasterid de kullanmaycağım.  Açıkcası minoksidil de kullanmyacaktım fkaat merkezden ısrarla tavsiye edilmesi neticesinde forumda gördüğüm 2+2 döngü şeklini uygulamaya karar verdim tamamen minoksa alışmış olmaması için ama bilgi içeren elimde bir veri yok malesef keşke olsa.

Şu bir gerçek ki ekim merkezine karar vermek kadar takviyelerede karar vermek zor hocam. Yolumuz açık olsun :)

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #67 : 03 Aralık 2020, 13:14:33 »
Bu konuda kesin bir şey söylenmez ama, ekilen saça minox'u azaltarak bırakmanın çok etki edeceğini sanmıyorum, serum yerine, Finasterid le beraber minox kullanmak daha mantıklı ve minox'u bıraktıktan sonra finansa devam etmek.. zaten sen 1 ay kullanmaktan bahsediyorsun saçın minox' a 1 ayda alışacağını düşünmüyorum, ama psikolojik olarak kafam rahat olmaz dersen bence serum kullan, en azından Ekim kalitesini artırır, düşünmezsin kullansaydım faydası olurmuydu diye.. |-onayisareti-| (^_^)
Tabi ki öyle; Minoksidil ve Finasterid kullanımı çok daha büyük bir etki ve olumu sonuç doğuracaktır. Ancak henüz Minoksidil in dahi yan etkilerini sindirememişken, Finasterid e hiç yanaşmıyorum bile; kaş yapalım derken, göz çıkarmak istemiyorum. Son cümlenizde doğru bir yere temas ettiğinizi düşünüyorum, haklısınız.
Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum; bana yardımcı oluyorsunuz, sağolun. Mesajlarınız ve deneyimlerinizle, Asuman Hanım ile görüşmeme vesile olmuş birisiniz; hatta Asuman Hanım ile birlikte kulağınızı çınlatmışlığımız da var. :) Söylediklerinizi dikkate alacağım; süreç boyunca, mesajlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #68 : 03 Aralık 2020, 13:19:09 »
Kabuk sonrası görüntü ve saçlarınızın yönleri gerçekten harika çok sık saç telleriniz de kalın maşallah diyorum
Moral veren mesajınızdan ötürü teşekkür ediyorum; mutlu ettiniz, sağolun. :)

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 03 Aralık 2020, 13:19:43 »
Tabi ki öyle; Minoksidil ve Finasterid kullanımı çok daha büyük bir etki ve olumu sonuç doğuracaktır. Ancak henüz Minoksidil in dahi yan etkilerini sindirememişken, Finasterid e hiç yanaşmıyorum bile; kaş yapalım derken, göz çıkarmak istemiyorum. Son cümlenizde doğru bir yere temas ettiğinizi düşünüyorum, haklısınız.
Tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum; bana yardımcı oluyorsunuz, sağolun. Mesajlarınız ve deneyimlerinizle, Asuman Hanım ile görüşmeme vesile olmuş birisiniz; hatta Asuman Hanım ile birlikte kulağınızı çınlatmışlığımız da var. :) Söylediklerinizi dikkate alacağım; süreç boyunca, mesajlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

Rica ederim, Zaten yaş olarak Finans'ı çok tavsiye etmiyorum sana kardeşim, ama bence Saçlar güzel olacak İnşAllah, bol şans Dilerim tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #70 : 03 Aralık 2020, 13:31:57 »
Hocam benim 30. günüm bugün ,daha yol katedemedim 10 gündür minoks ve serum iklisini döngü halinde kullanıyorum tecrübeye dayalı herahangi bir yorum yapmam komik olur. Süreci bitirdikten sonra ileriki tarihte ekim yaptıranlar için referans olur paylaşımlarımız. Minoksidil bırakınca finasterid ile devam edip koruyanlarda var sanırım. Fakat ben finasterid de kullanmaycağım.  Açıkcası minoksidil de kullanmyacaktım fkaat merkezden ısrarla tavsiye edilmesi neticesinde forumda gördüğüm 2+2 döngü şeklini uygulamaya karar verdim tamamen minoksa alışmış olmaması için ama bilgi içeren elimde bir veri yok malesef keşke olsa.

Şu bir gerçek ki ekim merkezine karar vermek kadar takviyelerede karar vermek zor hocam. Yolumuz açık olsun :)
Çok haklısınız, asıl benim sorum biraz komik olmuş. Kesinlikle öyle, mesajınızın devamı için, altına imzamı atarım; yaklaşımımız aynı, sizinle aynı düşüncelere sahibim. Bu arada benim de 27. günüm, arkanızdayım, takipteyim. :) Çok ikna olmasam da, galiba ben de aynı yolu izleyeceğim; en makulu bu gibi duruyor.
Ne yazık ki öyle; hatta takviyelere karar vermek, ekim merkezine karar vermekten de zor. Bir çıkmazın içinde sürükleniyorum adeta. Dediğiniz gibi; yolumuz açık, her şey gönlümüzce olsun. :)
Katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sağolun: süreç boyunca mesajlarınızı eksik etmezseniz sevinirim, sizi takipteyim. ;)

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #71 : 03 Aralık 2020, 13:34:14 »
Rica ederim, Zaten yaş olarak Finans'ı çok tavsiye etmiyorum sana kardeşim, ama bence Saçlar güzel olacak İnşAllah, bol şans Dilerim tekrardan.. |-onayisareti-| (^_^)
Doğru söylüyorsunuz. İnşallah dediğiniz gibi olacak; sizin de, benim de, gönlümüzden geçtiği gibi olsun. Ben de size bol şans dilerim, umarım dilediğiniz saçlara kavuşursunuz. :)

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #72 : 16 Aralık 2020, 21:33:24 »
Merhaba, operasyonun üzerinden 40 gün geçti. Şok dökülme devam ediyor.
Fotoğraflarda da görüldüğü gibi, donör bölgesinde bir tane sivilce çıktı; o bölgeye dokunduğumda oldukça acı hissediyorum. Lidokainli krem uyguluyorum ancak henüz bir sonuç alamdım. Sivilceyi giderebilmem için ne yapalıyım, ne gibi bir tavsiyeniz olur?

Bunun dışında, bir de şampuan tavsiyesi almak isterim. Operasyon sonrası, bugüne kadar; Asuman Hanım'ın verdiği Sawpoo şampuanı kullanmaktayım, artık bitmek üzere. Şampuanın ayırt edici bir etkisini görmedim ancak saçlarımın yağ oranını arttırdığı da bir gerçek. Bunun üzerine şampuan araştırmasına başladım; Prozinc Plus listemde, henüz karar verebilmiş değilim. Şampuan konusunda; kullanıp, deneyimlemiş ve yarar görmüş kimselerden tavsiye almak isterim. Katkıda bulunabilir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 16 Aralık 2020, 23:06:51 »
sivilcedir çıkar patlar donör bölgesinde saç çıkışları oluyor onlar sivilce yapar seni çok rahatsız ediyor ise igne batır  sık bir pamukla temizle

donör bölgedeki sivilceyi sıkmaktan sorun olmaz
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 07:23:18 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 16 Aralık 2020, 23:09:45 »
Benim saçlarda yağlı, ve Şampuan olarak Prozinc plus kullanıyorum şu an, ama yağlanma devam ediyor, bence listeden sil, yağlı saçlar için  başka bir şampuan araştır, şu an bende bi araştırma içerisindeyim, Aklımda Vichy Oil Control var ama Henüz tam karar vermedim.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram