Gönderen Konu: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft  (Okunma sayısı 24283 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: 06.11.2020 / Asuman Hair Transplant / 27 Yaş / 4500 Greft
« Yanıtla #45 : 01 Aralık 2020, 20:08:20 »
Kabuk dökümü sonrası görüntüyü çok beğendim. Umarım güzel bir sonuç alırsınız.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 01 Aralık 2020, 20:18:31 »
dostum sırt üstü yatmamaya çalış belki sorun ondan olabilir .zamanla mutlaka geçecektir önemli olan o bölgeye bu sürede travma vermemeye çalış.

Keloğlukel

• BU SENE KELLİK MODA :)
  • Full Member
  • İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZ ÇALIŞAN KAFA SAÇ TUTMAZ.
« Yanıtla #47 : 01 Aralık 2020, 20:21:27 »
Kabuk dökümü sonrası görüntüyü çok beğendim. Umarım güzel bir sonuç alırsınız.
Sağolun, iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizin için de güzel bir sonuç ve hayal ettiğiniz saçlara kavuşmanızı dilerim; her şey gönlümüzce olsun :)

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #48 : 01 Aralık 2020, 20:30:02 »
dostum sırt üstü yatmamaya çalış belki sorun ondan olabilir .zamanla mutlaka geçecektir önemli olan o bölgeye bu sürede travma vermemeye çalış.
Aslına bakarsanız, ilk 5 gün haricinde hiç sırt üstü yatmadım; genellikle yüz üstü yatıyorum. Dediğiniz gibi o bölgeye baskı uygulamamaya çalışıyorum. Donör bölgesinin geri kalanında herhangi bir sorun yok ancak o bölgede, sebebini anlayamadığım şekilde; acı ve şişlik var. Bepanthol ve görseldeki kremi uygularken, masaj yapmaya çalışıyorum; henüz pek bir ilerleme olmadı.
Öneriniz için teşekkür ediyorum, sağolun.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #49 : 01 Aralık 2020, 21:35:54 »
Asıl sormak istediğim başka bir soru var. Malumunuz Asuman Hanım ekim sonrası 20. gün itibariyle Minoksidil kullanılmasını öneriyor. Ancak yan etkileri sebebiyle, birçokları gibi kullanmak konusunda ciddi şüphelerim var ve kendimi ikna edebilmiş değilim. Bu düşüncemden Asuman Hanım'a da bahsettim, devamında bana; Minoksidil yerine, görseldeki Vichy Aminexil kullanmamı önerdi. Forumda biraz araştırma fırsatım oldu; sonuç olarak, @Fmc25, @eczaci ve @Heros gibi üyelerin konularında, bu serumu kullandıklarına rast geldim. Ancak her biri, kendilerine; 2 gün  Minoksidil, 2 gün Aminexil şeklinde bir rutin belirlemişler. Söz konusu şekilde değil de; yalnızca Aminexil kullanmanın bir faydasını görebilir miyim, yeterli bir takviye midir?
Tecrübeli kimseler bu konuda bana yardımcı olabilirler mi?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 01 Aralık 2020, 22:29:25 »
Bu takviyeyi bende kullanmayı düşündüm saç köklerini beslemesi için ve kullanılan bölgede kanlanmayı hızlandırması için güzel bir içeriği var. Ama henüz kullanma fırsatım olmadı açıkcası içerik olarak güzel bir ürün bence. Yine de minoxil kadar randıman vermeyeceğini düşünüyorum. Minoxili bırakınca saçların dökülme problemi var. Endişelerinizde bence de haklısınız :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #51 : 02 Aralık 2020, 16:30:08 »
Bu takviyeyi bende kullanmayı düşündüm saç köklerini beslemesi için ve kullanılan bölgede kanlanmayı hızlandırması için güzel bir içeriği var. Ama henüz kullanma fırsatım olmadı açıkcası içerik olarak güzel bir ürün bence. Yine de minoxil kadar randıman vermeyeceğini düşünüyorum. Minoxili bırakınca saçların dökülme problemi var. Endişelerinizde bence de haklısınız :)
Haklısınız; içeriği ve kağıt üstünde yazanlar hakikaten güzel. :) Ben de kullanmayı düşünmüyor değilim, acaba faydasını görür müyüm? Bu sorunun cevabını arıyorum. Açıkçası ben de Minoksidil kadar fayda getirmeyeceği kanısındayım, ancak alternatif oluşturmak da zor. Evet, ne yazık ki öyle bir durum söz konusu; kara vermeyi zorlaştırıyor ve insanı soğutuyor. Onunla da olmuyor, onsuz da olmuyor. :)
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 18:33:51 Gönderen: Keloğlukel »

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 02 Aralık 2020, 17:08:22 »
vichy amenexil bir ara çok popülerdi,kan akışını sağlaması yönünde faydası var fakat bir minoxilin yerini tutmaz bence.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 02 Aralık 2020, 17:35:18 »
Haklısınız; içeriği ve kağıt üstünde yazanlar hakikaten güzel. :) Ben de kullanmayı düşünmüyor değilim, acaba faydasını görür müyüm? Bu sorunun cevabını arıyorum. Açıkçası ben de Minoksidil kadar fayda getirmeyeceği kanısındayım, ancak alternatif oluşturmak da zor. Evet, ne yazık ki öyle bir durum söz konusu; kara vermeyi zorlaştırıyor ve insanı soğutuyor. Onunla da olmuyor, onsuz da olmuyor. :)

Çok büyük randıman alamazsınız ufak faydası olur. Bence merkeziniz ilk çıkışlara destek olsun diye köklerin iyi beslenmesi için böyle takviyeler kullanmanızı istiyor. Minoxil konusunda sıkıntı başlandı mı devamlılı kullanılması gereken bir takviye olduğundan bence düşüncelerinizde haklısınız. Bu takviyenin de etki alanı tartışılır. Çıkış olan saçlarda ya da dökülmemiş olan saçlarda mutlaka fayda sağlar ama yeni çıkışlara etkisi ne kadar olur inanın bilmiyorum. Çok büyük artısının olacağını düşünmüyorum ama. Etkisi net olmayan destek amaçlı bir ürününde bu kadar pahalı olması denemeye değer mi kafa da soru işareti bırakıyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #54 : 02 Aralık 2020, 18:39:28 »
vichy amenexil bir ara çok popülerdi,kan akışını sağlaması yönünde faydası var fakat bir minoxilin yerini tutmaz bence.
Katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum, sağolun.
Yani sözün özü; kulllanmaya karar verirsem, Minoksidil kullanayım; kullanmayacaksam da, Aminexil vb. alternatfilere yönelmeyeyim mi, diyorsunuz?

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #55 : 02 Aralık 2020, 18:49:48 »
Çok büyük randıman alamazsınız ufak faydası olur. Bence merkeziniz ilk çıkışlara destek olsun diye köklerin iyi beslenmesi için böyle takviyeler kullanmanızı istiyor. Minoxil konusunda sıkıntı başlandı mı devamlılı kullanılması gereken bir takviye olduğundan bence düşüncelerinizde haklısınız. Bu takviyenin de etki alanı tartışılır. Çıkış olan saçlarda ya da dökülmemiş olan saçlarda mutlaka fayda sağlar ama yeni çıkışlara etkisi ne kadar olur inanın bilmiyorum. Çok büyük artısının olacağını düşünmüyorum ama. Etkisi net olmayan destek amaçlı bir ürününde bu kadar pahalı olması denemeye değer mi kafa da soru işareti bırakıyor.
Evet, bahsettiğiniz gibi; en azından bir ay kadar, kılcal damarların canlanması için kullanmamı öneriyorlar. Her ne kadar çok uzun bir süre gibi görünmese de; bir kez başlamamın dahi, bıraktıktan sonra yan etkilere sebep olmasından çekiniyorum. Dediğiniz gibi devamlı kullanmam gerekecek, bu konuda da kendimi henüz ikna edebilmiş değilim. Yazdığınız son cümlede de kesinlikle haklısınız, o da bir başka yönü.
Katkınızdan ötürü teşekkür ediyorum; bana yardımcı oluyorsunuz, sağolun.

Kuntakinta

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 02 Aralık 2020, 19:36:54 »
Aynı düşüncelerdeyim  bende  minox  kullanma taraftarı degilim  ama kullanmazsanız  psikolojik  olarak   olumsuz olabilirmi diye  dusunuyorum 

Keloğlukel

• Full Member
« Yanıtla #57 : 02 Aralık 2020, 20:45:28 »
Aynı düşüncelerdeyim  bende  minox  kullanma taraftarı degilim  ama kullanmazsanız  psikolojik  olarak   olumsuz olabilirmi diye  dusunuyorum
Dediğiniz gibi, illa ki psikolojik olarak bir etkisi olabilir; kullanmış olsaydım, daha iyi bir sonuç alabilir miydim acaba, dedirtebilir.
Katkınız için teşekkür ediyorum, sağolun.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #58 : 02 Aralık 2020, 22:58:27 »
Kullanmayın demiyorum, Ama Minoxilin yanında Kozmetik ürünü olarak kalır Bu Serum.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Heros

• Full Member
« Yanıtla #59 : 02 Aralık 2020, 23:06:22 »
Asıl sormak istediğim başka bir soru var. Malumunuz Asuman Hanım ekim sonrası 20. gün itibariyle Minoksidil kullanılmasını öneriyor. Ancak yan etkileri sebebiyle, birçokları gibi kullanmak konusunda ciddi şüphelerim var ve kendimi ikna edebilmiş değilim. Bu düşüncemden Asuman Hanım'a da bahsettim, devamında bana; Minoksidil yerine, görseldeki Vichy Aminexil kullanmamı önerdi. Forumda biraz araştırma fırsatım oldu; sonuç olarak, @Fmc25, @eczaci ve @Heros gibi üyelerin konularında, bu serumu kullandıklarına rast geldim. Ancak her biri, kendilerine; 2 gün  Minoksidil, 2 gün Aminexil şeklinde bir rutin belirlemişler. Söz konusu şekilde değil de; yalnızca Aminexil kullanmanın bir faydasını görebilir miyim, yeterli bir takviye midir?
Tecrübeli kimseler bu konuda bana yardımcı olabilirler mi?

Hocam sadece aminexil serum kullanan neticeye ulaşmış bir ekim @corosman var mesela inceleyebilirsin. " @Tamer özgan" da sanırım mossi bakım ürüününü kullanarak bitirmişti süreci. Eski paylaşımlar bunlar gözünden kaçtıysa inceleyebilirsin.

Bu arada ben Asuman Hanım kullanmak istemediğimi söyleyince ilk ay bari kullanmamı ısrarla tavsiye ettiği için 2 gün minoks 2 gün serum olarak kullanmaya başladım. Bütün süreci böyle geçirmeyeceğim minoksu azaltarak bırakıp sadece serum ile devam etmeyi düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram