Gönderen Konu: Erkan Vural ve İbrahim Bey saç ekimi P4550 greft 17 Nisan 2017  (Okunma sayısı 18208 defa)

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun araştırmalardan sonra Transest firmasinda Erkan Vural ve İbrahim bey tarafından saç ekimim gerceklestirildi. Şu anda sık bir ekim gerçekleştirilmiş gibi duruyor tabi gerçek durumu ilerleyen zaman içinde paylaşacağım. Ben de ekime  buradaki bazı arkadaşların sonuçlarını görerek karar verdim. O yüzden süreci belirli aralıklarla paylaşacağım. Son resim operasyon öncesi resimdir

kullanılmayanhesapsilinsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Erkan Vural ve İbrahim Bey saç ekimi P4550 greft 17 Nisan 2017
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2017, 16:51:08 »
hayırlı olsun abi kaç greft ekildi

Baran

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2017, 16:56:38 »
Hayirli olsun. Benim de favori ekimcilerimden biri erkan vural. Kac greft ve kac tl.

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Erkan Vural ve İbrahim Bey saç ekimi 4550 greft 17 Nisan 2017
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2017, 17:01:19 »
Alım ve ekim işlemlerini Erkan ve İbrahim Bey beraber gerceklestirdi.Kanal açma işlemi Erkan bey tarafından yapıldı. Operasyon saat sabah 9.30 gibi başladı akşam 20.00 civarında bitti. Toplam 4550 greft ekildi. Bana göre sık ve guzel bir ekim oldu. Açıklık Norwood6 civarında vardı. Yani tepe tamamen açıktı sadece kulak üstü kısmı çok aşağı inmemişti.  Ekimden sonraki ikinci gündeyim herhangi bir ağrı sızı olumsuz bir durum söz konusu olmadı. Pansuman yaptırdım  ve sargıyı bugün aldırdım.Ekipten genel olarak çok memnun kaldım ama tabiki bu süreç en azından 6 ay beklenip sonucun görülebileceği bir süreç peşinen bir yorum yapmamak doğru olur.

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2017, 17:03:22 »
Fiyat normalde 4500 TL ama nisan ayı kampanyası ilaçlar losyon ve şampuan dahil 3500 TL peşin

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2017, 17:42:04 »
hocam hayırlı olsun. erkan vuralın güzel ekimleri var. açıkcası başarılı ekimlerini düşündüğümde 3500 tl nin sudan ucuz olduğu kanaatindeyim. açıklığınızın çok insallah tatmin edici bir görüntü olur. ilaç alıryormusunz

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2017, 17:54:25 »
hocam hayırlı olsun. erkan vuralın güzel ekimleri var. açıkcası başarılı ekimlerini düşündüğümde 3500 tl nin sudan ucuz olduğu kanaatindeyim. açıklığınızın çok insallah tatmin edici bir görüntü olur. ilaç alıryormusunz

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İlaç kullanmıyorum. Belki daha sonrai vitamin kompleksi kullanabilirim ama açıkçası hiç birşey kullanmayı düşünmüyorum. Ben de bu forumdaki arkadaşların ekimlerini görerek karar verdim.İnsallah sonuç tatmin edici olur.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2017, 18:27:26 »

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İlaç kullanmıyorum. Belki daha sonrai vitamin kompleksi kullanabilirim ama açıkçası hiç birşey kullanmayı düşünmüyorum. Ben de bu forumdaki arkadaşların ekimlerini görerek karar verdim.İnsallah sonuç tatmin edici olur.

hocam hiç ilaç almayacaksanız biotin mutlaka kullanın. zararı olmaz faydasını görürsünüz.

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2017, 20:15:27 »

hocam hiç ilaç almayacaksanız biotin mutlaka kullanın. zararı olmaz faydasını görürsünüz.
Daha önce saç için vitamin kullandım ama bende şeker düşmesine yol açıyordu. O yüzden pek sicak bakmıyorum. Ama doktora bir soracağım yine de. Teşekkürler

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2017, 14:10:41 »
1. resim ekim bölgesi 6. gün
2. resim alım bölgesi 4.gün
6.gün alım bölgesinde zonklama ve batma şeklinde hafif bir ağrı oldu. İlk ağrı kesiciyi bu yüzden kullandım. Bugün itibariyle herhangi bir ağrı yok. Alım bolgesinde kabuklanma ve iyileşme devam ediyor.

boozerdamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Nisan 2017, 14:21:10 »
Çok başarılı isleri var erkan hocanın umarım sizinki de onlardan biri olur yıkama yaparken kabukla birlikte sac geliyormu kırılmış gibi sanki

rebelwise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2017, 19:04:19 »
Çok başarılı isleri var erkan hocanın umarım sizinki de onlardan biri olur yıkama yaparken kabukla birlikte sac geliyormu kırılmış gibi sanki
Teşekkür ederim inşallah iyi bir sonuç olur. Henüz yıkama yaparken saç gelmedi. Zaten çok hassas bir yıkama yapıyorum. Bugün 3. yıkamayı yaptım.

boozerdamir

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2017, 03:00:22 »
Çok temiz Ekim olmuş donörden hiç sıkıntı cekemezsin bence

cabbar01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Nisan 2017, 03:52:06 »
Hayirli olsun.
Insallah guzel sonuc alirsin.
Ilac kullanmiyorum demissin,ancak gunluk biotin 5 mg kullanmani tavsiye ederim.Yasayacagin sok dokulmeyi en aza indirir.
Bende sac ektirdim.Biotin sayesinde neredeyse ekilenlerden hicbiri sok dokulme yasamadi.Bol sacli gunler dilerim

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Nisan 2017, 07:27:08 »
Kardeşim hayırlı olsun. Erkan beye nasıl ulaşabilirim acaba. Fiyat ne çıktı? Çok ağrılı bir süreç mi operasyon

Facebook Twitter Instagram