Anket

Bu saç ekiminin sonucu ne olur?

sonuç mükemmel olur
68 (51.9%)
sonuç iyi olur
36 (27.5%)
sonuç idare eder
11 (8.4%)
sonuç hüsran olur
16 (12.2%)

Toplam Oy Verenler: 131

Oylama kapandı: 28 Ağustos 2021, 16:16:16

Gönderen Konu: SİBEL ULUSAN 4000 GREFT YAŞ 26  (Okunma sayısı 44348 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: SİBEL ULUSAN 4000 GREFT YAŞ 26
« Yanıtla #136 : 12 Aralık 2020, 14:13:09 »
Allah razı olsun kardeşim sağolasın. bugün 2 gün ökdürük ateş felan yok ilk gün  şiddetli bel ağrısı ve üşüme vardı o gün test verdim. ertesi günü akşam geçti. şuan hiç birşey yok gayet iyiyim sadece tat alma ve koku kaybı var. inşallah da birşey olmaz  |-nazarboncugu-| :(

Bende de inanılmaz bir halsizlik vardı. Vücudumda da hafif ağrılar oluyordu bel ağrısı da sanırım herkesin yaşadığı bir durum. Öksürük bende de hiç olmadı odanızı havalandırın birde saturasyon cihazı alın kendinize ucuz bir şey nefesiniz düşüyor mu ilerleyen günlerde kontrol edin. Tek yaşıyorsanız sorun çok iyi ama ailenizde yaşlı birisi varsa beraber yaşadığınız çok dikkat edin. Dediğim gibi hiç sorun yokken ben tam iyileştim dediğimde 2 kez daha 10 gün içinde halsizleştim. Yan etkileri de kurtulsanız bile 1.5 ay falan sürüyor. Benim 1 ay oldu yeni yeni atlatıyorum. Geçen berbere gittim yeni yere taşınmış yürüyeyim dedim sahile kadar yürüdüm 10 dakika geldim ertesi gün baktım bacaklarım ağrıyor. Bunları yaşayacaksanız ama dediğim gibi geçecek zamanla korkmadan, stres yapmadan dikkat ederek kurtulmaya bakın hastalığı. Saturasyon cihazı önemli nefes darlığı yaşadığınız an çekinmeden ambulansı arayın geliyorlar. Doktorlarımız bu konu da çok iyi. Devletin verdiği ilaçları kullanın atlatırsınız. Çok geçmiş olsun tekrardan.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #137 : 12 Aralık 2020, 15:37:02 »
Bende de inanılmaz bir halsizlik vardı. Vücudumda da hafif ağrılar oluyordu bel ağrısı da sanırım herkesin yaşadığı bir durum. Öksürük bende de hiç olmadı odanızı havalandırın birde saturasyon cihazı alın kendinize ucuz bir şey nefesiniz düşüyor mu ilerleyen günlerde kontrol edin. Tek yaşıyorsanız sorun çok iyi ama ailenizde yaşlı birisi varsa beraber yaşadığınız çok dikkat edin. Dediğim gibi hiç sorun yokken ben tam iyileştim dediğimde 2 kez daha 10 gün içinde halsizleştim. Yan etkileri de kurtulsanız bile 1.5 ay falan sürüyor. Benim 1 ay oldu yeni yeni atlatıyorum. Geçen berbere gittim yeni yere taşınmış yürüyeyim dedim sahile kadar yürüdüm 10 dakika geldim ertesi gün baktım bacaklarım ağrıyor. Bunları yaşayacaksanız ama dediğim gibi geçecek zamanla korkmadan, stres yapmadan dikkat ederek kurtulmaya bakın hastalığı. Saturasyon cihazı önemli nefes darlığı yaşadığınız an çekinmeden ambulansı arayın geliyorlar. Doktorlarımız bu konu da çok iyi. Devletin verdiği ilaçları kullanın atlatırsınız. Çok geçmiş olsun tekrardan.
sizede çok geçmiş olsun. inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. birşekilde atlatacağız öyle yada böyle. inşallah sorunsuz ve hafif atlatırız.
  • Ekim Merkezi ismi Medicalhair

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #138 : 12 Aralık 2020, 15:38:25 »
Geçmiş olsun. Corona olmayan kalmayacak herhalde
herkesten uzak durduğum halde bulaştı. nerden geldiği belli olmuyo dediğin gibş herkes bu illetle karşılaşacak öyle yada böyle

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #139 : 12 Aralık 2020, 15:40:33 »
tek yaşıyorum. nefes problemim iyi odayıda sürekli havalandırıyorum

Sekogok

• Full Member
« Yanıtla #140 : 12 Aralık 2020, 19:28:10 »
Çok geçmiş olsun hocam umarım bir an önce düzelirsini geçer. Saç ekiminiz de çok güzel sonucunuz da güzel olsun inşallah.

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #141 : 12 Aralık 2020, 19:56:53 »
Çok geçmiş olsun hocam umarım bir an önce düzelirsini geçer. Saç ekiminiz de çok güzel sonucunuz da güzel olsun inşallah.
çok te ederim kardeşim. inşalla dediğiniz gibi güzel olur sürecim çok iy gitti. bide hasta olmasaydım daha iyi olacaktı hayırlısı olsun. her şerde vardır bşr hayır  :) ;) |-nazarboncugu-|

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #142 : 13 Aralık 2020, 06:26:57 »
gecmis olsun. aspirin kan akisina iyi geliyor koronoda diye okudum. doktor hocalara sorsana belki yeni cikan saclara da iyi gelir.

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #143 : 13 Aralık 2020, 11:30:39 »
gecmis olsun. aspirin kan akisina iyi geliyor koronoda diye okudum. doktor hocalara sorsana belki yeni cikan saclara da iyi gelir.
kan suladırıcı coraspin kullanıyorum zaten sıkıntı yok

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #144 : 21 Aralık 2020, 13:12:38 »
iyi günler arkadaşlar bi konuda size danışmak istiyorum. bugün 46. gün forumdaki saç ekim sonuçlarına bi göz attım genelde Xpecia kullananlar var. ben de almak istiyorum. şuan solgar biotin 5000 mg proscar ve kan sulandırıcı içiyorum. xpecia da kullansam iyi olurmu. birde kafam kaşınıyo. avuç içimle saçıma bastırarak oval şekilde kaşıyorum bi sıkıntı olurmu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ☺️ ☺️

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 21 Aralık 2020, 13:14:00 »
iyi günler arkadaşlar bi konuda size danışmak istiyorum. bugün 46. gün forumdaki saç ekim sonuçlarına bi göz attım genelde Xpecia kullananlar var. ben de almak istiyorum. şuan solgar biotin 5000 mg proscar ve kan sulandırıcı içiyorum. xpecia da kullansam iyi olurmu. birde kafam kaşınıyo. avuç içimle saçıma bastırarak oval şekilde kaşıyorum bi sıkıntı olurmu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ☺ ☺

Xpecia ağır gelebilir su an kullandığın ilaçlarda bir sorun yoksa dene istersen ağır gelirse kesersin
Global Moderator

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #146 : 21 Aralık 2020, 13:15:09 »
Xpecia ağır gelebilir su an kullandığın ilaçlarda bir sorun yoksa dene istersen ağır gelirse kesersin
yok ağır gelmiyor bi kullanayım diyorum. zaten ilaçları aralıklı kullanıyodum sabah öğlen akşam diye ayırdım öyle ağıe gelmiyor.

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #147 : 21 Aralık 2020, 13:16:45 »
peki kaçşıntı normalmi yada lkaşısanm sıkıntı olurmu Hintell kardeşim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 21 Aralık 2020, 13:21:06 »
peki kaçşıntı normalmi yada lkaşısanm sıkıntı olurmu Hintell kardeşim

Kaşıntı normal kardeşim hafif hafif kaşı bu arada saçlarını güzel yıka güzel durula. Hassas davranma

O zaman kullan daha çok faydası olur ama işte ağır gelirse kesersin
Global Moderator

tpcahmet

• Full Member
  • Sibel ulusan saç ekimi
« Yanıtla #149 : 21 Aralık 2020, 17:01:05 »
Kaşıntı normal kardeşim hafif hafif kaşı bu arada saçlarını güzel yıka güzel durula. Hassas davranma

O zaman kullan daha çok faydası olur ama işte ağır gelirse kesersin
teşekkür ederim hintell sağolasın  :)

Facebook Twitter Instagram