Arkadaşlar bugün tekrar görüşmeye gittim Şahin Beyle. Ergin Işık Plastik Cerrahi Merkezi'ne taşınmışlar. Ekip değişmemiş. Bugün her şeyi tekrar detaylıca sordum ama kafama takılan iki tane konu var.
Brincisi, tepeye ekim zaten yapılmayacak; Şahin Bey de aynı şeyi söyledi. Ama tepe bölgesindeki ve ekim yapılacak alanda mevcut bulunan saçların da çok büyük bir kısmının döküleceğini söyledi. Ben ilk araştırmaya başladığımda bir video serisi izlemiştim, meşhur bir internet sitesinden bir abimiz İstanbul EmpHair'de saç ektirip video serisi yapmış ( kim olduğunu muhtemelen biliyorsunuz
). İşinin kamerayla olmasından dolayı kendisine üst ve ön bölgeye yoğun ekim yapıp tepeyi önemsememesini tavsiye etmişler. Tepe bölgesi tamamen kel. Kendisi bu durumdan memnun ama ben tepe bölgesinin o kadar kel olup ön tarafta yoğun şekilde saç olmasının doğal görünmediği görüşündeyim. Ama daha önce de dediğim gibi saçımı uzun kullanmak istiyorum. Acaba o kel bölge saçları arkadan bağlayınca ne kadar kapanır onu düşünüyorum, çok kötü görünür mü sizce? Şahin Bey aralardan görünür tamamen kapanmaz dedi, dökülen saçları kapatmak için büyük bir ihtimalle ikinci ekimin hem tepe bölgesine hem de sıklaştırma amaçlı 1500-2000 greft saçtan 1000 greft de sakaldan alıp yapabileceğini söyledi.
İkinci konu ise, 4000-4200 greft civarında ekim yapılacakmış. Daha önce Fehmi Arman'la alakalı sorduğumda 3500 tek seans için iyi demişti nofear. Sizce tek seferde 3500 greft ekmekle 4000 greft ekmek arasında çok fazla fark olur mu ekimin başarısı açısından? Ya da bu sayı tek seans için fazla mıdır? (500 greft daha fazla saç ekilmesi daha yoğun sonuç anlamına gelebilir ama sorduğum şey o değil, tamamen donör bölgenin hırpalanması açısından soruyorum arkadaşlar. )
Saç ektireceğim merkeze kesin olarak karar verdim, Şahin Çelik ve ekibi. Gayet güzel bir şekilde her şeyi anlatıp yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. Tek sıkıntı 9000 TL nakit ödeyecek olmam
Bundan sonra karar vereceğim nokta saç ektirmek veya ektirmemek. Bu iletime gelen cevaplara göre kesin kararımı 1-2 gün içinde vereceğim ve ektirme kararı verirsem Şahin Çelik'ten en yakın zamana randevu alacağım. Yorumlarınız bekliyorum, herkese çok teşekkür ederim.