Gönderen Konu: Saç ektirmek mi, ektirmemek mi ?  (Okunma sayısı 2302 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Saç ektirmek mi, ektirmemek mi ?
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2020, 11:54:21 »
Valla dostum yorumları okudum bence sen kararını fehmi arman dan yana vermişsin :)
Bak kaç kişi kime ektirmen gerektiğini belirtmiş, bir kişi çıkıp fehmiye ektir dese diğerlerini umursamadan koşacak gibisin ama o biri çıkmıyor işte :)
Burda herkes senin iyiliğini ister.
Fehmi armanın günde 3-4-5 Ekim yaparak tecrübesinden bahsetmişsin ama bu gün şahin hoca dan gün almak istersen önümüz de ki 2-2.5 dolu oluyor. Yani Ocak ayına girdiğimizi farz edelim Mart da anca gün alırsın tahminimce.
Fiyat anlamında doğru diyosun 6.500 TL eski fiyatı. Şu an ki fiyatı 9bin TL.
Benim sana tavsiyem kafan rahat etmeyecek ve şüphe olacaksa fehmiye ektir. Allah korusun gidip Şahin hocaya ektirince olumsuz küçük bir durum da burdakiler de zan altında kalır şahini önerdiniz diye.

mrtkbk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 29 Aralık 2020, 11:57:04 »
  Peki o zaman, başladığım noktaya döndüm. Life Hair'de ektirmeyi düşünüyorum şu an ama 3500 greftten fazla ektirmek istemiyorum çünkü saçım zaten seyrek. Bazı greftlerin içinde 4 tane saç var, başka bir ekim merkezinde mikroskopla göstermişti kendisine doktor diyen şahıs. Bu donör bölgemin daha da seyrekleşeceği anlamına geliyor ama çok kötü durur mu kestiremedim. Sizin düşünceniz nedir ? Donör bölgenin fotoğrafını koyuyorum ek olarak. Bu arada beyaz ışık tam olarak kafamın üzerinden vuruyor biraz fazla belli oldu seyreklik aslında ışık yokken belli bile olmuyor. Tek başına biraz zor oldu, tam çekemedim ama ışıksız ortamdan da yine de fikir vermesi açısından bir fotoğraf aldım.  :D

mrtkbk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 29 Aralık 2020, 12:09:26 »
 Leonidas hocam çok yanlış anlaşılmışım, ben üstteki iletimi gönderirken gönder butonuna bastığımda sizin iletinizin geldiğini ve incelemem gerektiğini söyledi site :) Zaten dikkat ettiyseniz Şahin Çelik'te ektirip DHI daha mı iyi olurdu acaba diye düşünebilirim tam tersi de olabilir demiştim. Yani Fehmi Arman'da ektirirsem de ucuza kaçtım, forumdakileri dinlemedim diye düşünebilirim demiştim. Kafam %70 Şahin Çelik'te ama emin olmak istiyorum demiştim, Fehmi Arman 4-5 Ekim yapıyo tecrübesi olduğu anlamına gelir ama acaba kendisi mi yapıyor, 4-5 kişiye bir kişi aynı günde ekim yapabilir mi demiştim... Bana kesinlikle Fehmi Arman'da ektirmemi söyleyen ve sonuçları oldukça başarılı iki kişi olduğu için buradan da bir fikir almak istedim sadece. Mesajlarımdan nasıl kafamda Fehmi Arman'ı netleştirdiğim kararını aldınız anlayamadım açıkçası. Hatta geçen Çarşamba günü Life Hair'i aradım ve 12 Şubat'a randevu alabileceğimi söylediler en erken. O arada 1 hafta daha düşünmek istedim. Ayrıca bir kişi gelip Fehmi Arman'da ektir desin diye beklemedim, 5-6 kişi olsaydı veya Life Hair'le aşağı yukarı aynı öneriler olsaydı Fehmi Arman'da ektirecektim evet. Çünkü fiyatı yarısı neredeyse ve tanıdığım, başarılı örnekleri var. Ben buradan fikir almaya çalışınca Şahin Çelik'i kötüleyip Fehmi Arman'ı yüceltiyorum gibi bir algı oluşmuş, alakası yok. İlk iletimi okursanız zaten anlarsınız esas aklımdaki merkezi. Forumda ben de denk geldim çok pahalı merkezlerde saç ektirip, istediğim gibi gitmedi diyen memnun olmadığını söyleyip forumdaki kişileri suçlayan... Ama ben öyle biri değilim, herkesin mükemmel olup benim ekimim tutmayabilir farkındayım bunun.Sadece en doğru kararı vermeye çalışıyorum.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 12:27:56 Gönderen: mrtkbk »

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Aralık 2020, 13:09:34 »
Leonidas hocam çok yanlış anlaşılmışım, ben üstteki iletimi gönderirken gönder butonuna bastığımda sizin iletinizin geldiğini ve incelemem gerektiğini söyledi site :) Zaten dikkat ettiyseniz Şahin Çelik'te ektirip DHI daha mı iyi olurdu acaba diye düşünebilirim tam tersi de olabilir demiştim. Yani Fehmi Arman'da ektirirsem de ucuza kaçtım, forumdakileri dinlemedim diye düşünebilirim demiştim. Kafam %70 Şahin Çelik'te ama emin olmak istiyorum demiştim, Fehmi Arman 4-5 Ekim yapıyo tecrübesi olduğu anlamına gelir ama acaba kendisi mi yapıyor, 4-5 kişiye bir kişi aynı günde ekim yapabilir mi demiştim... Bana kesinlikle Fehmi Arman'da ektirmemi söyleyen ve sonuçları oldukça başarılı iki kişi olduğu için buradan da bir fikir almak istedim sadece. Mesajlarımdan nasıl kafamda Fehmi Arman'ı netleştirdiğim kararını aldınız anlayamadım açıkçası. Hatta geçen Çarşamba günü Life Hair'i aradım ve 12 Şubat'a randevu alabileceğimi söylediler en erken. O arada 1 hafta daha düşünmek istedim. Ayrıca bir kişi gelip Fehmi Arman'da ektir desin diye beklemedim, 5-6 kişi olsaydı veya Life Hair'le aşağı yukarı aynı öneriler olsaydı Fehmi Arman'da ektirecektim evet. Çünkü fiyatı yarısı neredeyse ve tanıdığım, başarılı örnekleri var. Ben buradan fikir almaya çalışınca Şahin Çelik'i kötüleyip Fehmi Arman'ı yüceltiyorum gibi bir algı oluşmuş, alakası yok. İlk iletimi okursanız zaten anlarsınız esas aklımdaki merkezi. Forumda ben de denk geldim çok pahalı merkezlerde saç ektirip, istediğim gibi gitmedi diyen memnun olmadığını söyleyip forumdaki kişileri suçlayan... Ama ben öyle biri değilim, herkesin mükemmel olup benim ekimim tutmayabilir farkındayım bunun.Sadece en doğru kararı vermeye çalışıyorum.

Siz de yanlış anlamışsınız hocam ben kötülediniz diye değil, kararınızı büyük ölçüde vermişsiniz ama biraz onay bekliyorsunuz anlamında demek istedim.
Fehmi Arman konusu geçmişti geçen gün , o da dr değil, ailecek yapıyorlar bu işi diye biliyorum ve hatta bazı arkadaşlar oğlu dr demişti, ama hatırladığım kadarıyla oğlu da dr değil.
Burda herkes yardımcı olmaya çalışıyor birbirine , dolayısıyla bence önerileri dikkate alın bunu vurgulamak icin böyle bi mesaj yazdım.
Ucuz etin yahnisi misali hocam, biraz fedakarlık yapmak gerekiyor sonuçta dış görünüşümüz söz konusu. Ve en kötüsü greftler sınırlı. Giden geri gelmiyor. Kaldı ki çoğu insan tabi imkanı olan 100 bin veriyor sırf hayal ettiği saça kavuşmak icin. O yüzden biraz sınırlarınızı zorlamanızı öneriyorum.
Ama bi itirafta bulunmam gerekirse eğer ben saç ektirmemiş olsaydım ve çevremde 2 kişi aynı merkez de ektirip güzel sonuç almış olsaydı ben direk gider orda ektirirdim hiç sormazdım bile. O açıdan olumlu bi harekette bulunmuşsunuz kendiniz adına.

mrtkbk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2020, 13:37:07 »
  Teşekkür ederim. Ben ilk karar verdiğimde Muhammet Özgehan'ı tavsiye etmişti birisi. 5000 greft ekeriz falan dedi. Tam randevu alacaktım, dedim bir bakayım şikayet falan var mı. Bir arkadaş mağdur olmuş onu gördükten sonra araştırdıkça ve göreceli olarak bir şeyleri biraz daha iyi anlayınca vazgeçtim. Şahin Çelik'le görüşmeye gittiğimde verilen vaatlerin ne kadar boş olduğunu gördüm. Fehmi Arman'a da bir görüşelim diyerek gittim ama açıkçası onunla görüşmem de kötü geçmedi, sebebi ise Şahin Beye benzer şeyler söylemesi ve dürüst davranmasıydı ama konuşmalardan anlayamıyoruz nerde iyi ekim olur, nerde olmaz. Doktor olup olmaması benim için önemli değil, Şahin Bey de doktor değil bildiğim kadarıyla ama çok başarılı ekimleri var. Ama tabii ki forumdaki arkadaşların sözlerini dinleyeceğim, onun için tekrar paylaştım bu konuyu sizinle. Şahin Beyin referansları çok ağır basıyor ve herkes Şahin Beyi tavsiye etti. Ben de memnun kalmayan kimseyi görmedim forumda. Sadece DHI'a biraz kafam takılmıştı, fiyatları aynı olsa da kafam takılacaktı o konuya. Ama arkadaşların söylediklerine ve Life Hair'den aldığım bilgiye göre çok bir fark olmuyor. Life Hair'de biz sadece greftleri cımbızla bir kere tutuyoruz, onlar dokunmadan yerleştiriyor tek fark bu demişti, bilmiyorum arada nasıl bir fark olur. Şahin Bey'den emin sayılırdım zaten, ekim yaptırılabilecek en iyi merkez benim bütçem dahilinde. Dediğim gibi kafama sadece DHI konusu takılıyordu ama o konu da aradan çıktığına göre artık kararımı verdim diyebilirim. Şimdi bütçemi nasıl ayarlayabileceğim konusu ve donör bölgem kötü görünür mü sorusu kaldı geriye sadece. Ama saçları uzatmak istiyorum onu da belirtiym, kısa kullanmak istemiyorum. Bu konuyla ilgili görüşlerinizi de paylaşırsanız sevinirim :)
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 13:43:43 Gönderen: mrtkbk »

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Aralık 2020, 14:09:51 »
Valla aynen öyle ben de Ekim yaptırırken dr veya değil bakmadım benim icin en önemli olay saçın çıkması (tabi düzgünce çim adam gibi dik dik değil).
Ayrıca yok dhı yok fue yok mue İnanın bana hiç umursamadım , sonuçlara bakmam yetti benim karar vermem için.
Donör eğer uzun kullanacaksan zaten hiç bir şekilde sırıtacagını sanmam hocam. Donoru çok yoran merkezler var forumda , onların bile ilk zamanlar donör kötü dursa da 5. 6. Ay da gayet toparlıyor. Kaldı ki uzun kullanacağınızı da farz edersek daha iyi olur.
Planlama iyi yapılırsa bence memnun ayrılırsınız. Tek Ekim’le tüm kafa kapanmaz , 2 Ekim düşünürseniz ikinci Ekim’de tepeye ektirirsiniz.

mrtkbk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Aralık 2020, 14:25:23 »
  Teşekkürler. Yıl başından sonra tekrar gidip bir görüşeceğim, kararımı o zaman vereceğim. Benimkine benzer dökülmesi olan arkadaşlara da fikir vermesi açısında görüşme sonrası fikirlerimi tekrar buraya iletirim. Herkese yardımları için teşekkürler. :)

mrtkbk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 05 Ocak 2021, 17:51:53 »
  Arkadaşlar bugün tekrar görüşmeye gittim Şahin Beyle. Ergin Işık Plastik Cerrahi Merkezi'ne taşınmışlar. Ekip değişmemiş. Bugün her şeyi tekrar detaylıca sordum ama kafama takılan iki tane konu var.
  Brincisi, tepeye ekim zaten yapılmayacak; Şahin Bey de aynı şeyi söyledi. Ama tepe bölgesindeki ve ekim yapılacak alanda mevcut bulunan saçların da çok büyük bir kısmının döküleceğini söyledi. Ben ilk araştırmaya başladığımda bir video serisi izlemiştim, meşhur bir internet sitesinden bir abimiz İstanbul EmpHair'de saç ektirip video serisi yapmış ( kim olduğunu muhtemelen biliyorsunuz :) ). İşinin kamerayla olmasından dolayı kendisine üst ve ön bölgeye yoğun ekim yapıp tepeyi önemsememesini tavsiye etmişler. Tepe bölgesi tamamen kel. Kendisi bu durumdan memnun ama ben tepe bölgesinin o kadar kel olup ön tarafta yoğun şekilde saç olmasının doğal görünmediği görüşündeyim. Ama daha önce de dediğim gibi saçımı uzun kullanmak istiyorum. Acaba o kel bölge saçları arkadan bağlayınca ne kadar kapanır onu düşünüyorum, çok kötü görünür mü sizce? Şahin Bey aralardan görünür tamamen kapanmaz dedi, dökülen saçları kapatmak için büyük bir ihtimalle ikinci ekimin hem tepe bölgesine hem de sıklaştırma amaçlı 1500-2000 greft saçtan 1000 greft de sakaldan alıp yapabileceğini söyledi.
  İkinci konu ise, 4000-4200 greft civarında ekim yapılacakmış. Daha önce Fehmi Arman'la alakalı sorduğumda 3500 tek seans için iyi demişti nofear. Sizce tek seferde 3500 greft ekmekle 4000 greft ekmek arasında çok fazla fark olur mu ekimin başarısı açısından? Ya da bu sayı tek seans için fazla mıdır? (500 greft daha fazla saç ekilmesi daha yoğun sonuç anlamına gelebilir ama sorduğum şey o değil, tamamen donör bölgenin hırpalanması açısından soruyorum arkadaşlar. )
  Saç ektireceğim merkeze kesin olarak karar verdim, Şahin Çelik ve ekibi. Gayet güzel bir şekilde her şeyi anlatıp yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. Tek sıkıntı 9000 TL nakit ödeyecek olmam :)
  Bundan sonra karar vereceğim nokta saç ektirmek veya ektirmemek. Bu iletime gelen cevaplara göre kesin kararımı 1-2 gün içinde vereceğim ve ektirme kararı verirsem Şahin Çelik'ten en yakın zamana randevu alacağım. Yorumlarınız bekliyorum, herkese çok teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 18:01:19 Gönderen: mrtkbk »

Facebook Twitter Instagram