Öncelikle herkese selam. 27 yaşındayım, saçlarımda yoğun dökülme var ve aynı babamınki gibi ilerliyor. Ankara'da yaşıyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda Life Hair'in benim bütçemin sınırlarını biraz zorlasa da bütçeme uygun diyebileceğim en iyi ekim merkezi olduğunu gördüm ve dün görüşmeye gittim. Daha önce görüştüğüm ve saçma sapan vaatler sunan sözde doktorlar gibi değildi, işlemin artılarını eksiklerini dürüst bir şekilde söylediği için öncelikle Şahin Çelik Beye teşekkür etmek istiyorum. Dürüst tavrıyla bana güven verdi ve bundan dolayı da ekim yaptırırsam doğru adresi bulduğuma inanıyorum. Life hair ile alakalı kafamdaki tek soru işareti kalem yerine elmas uçlu bıçak kullanılıyor olması.
saç ektirmek ve ektirmemek arasında kaldım:
Ancak şöyle bir konu var; Şahin Beyle yaptığımız görüşmede ensemdeki saçların dik uzadığını, bunun bir dezavantaj olduğunu, donör bölgedeki ve ekilen saçları kısa kullanamayacağımı söyledi. Bunun yanında saçların önlerini sıklaştıracağını, arka tarafa doğru daha seyrek olacağını ve tepe bölümüne saç ektirme yapmayacaklarını da belirtti ve saçlarım dik uzadığından dolayı kel bölgenin kapanmasının daha zor olacağını da söyledi. Kalan saçlarım da hala dökülüyor ve öğrendiğim kadarıyla o saçların tamamı 5-7 yıl arasında dökülecek ve büyük ihtimalle ikinci bir ekim yaptırmam gerekecek.
Ben saçımın tarla gibi dalga dalga görünmesini istemiyorum, bu sonuçla mutlu olan çok kişi gördüm forumda ama ben yapay bir saç görüntüsündense doğal bir şekilde kel olmayı tercih ederim
Bu
konuyu açma sebebim ise saç ektirme ; aklıma takılan ve gece boyu beni uyutmayan "Acaba benim düşündüğüm kadar kötü olmaz mı ?" sorusu. Konuyla alakalı tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim. Bu konu yıllardır beni düşündürüyordu aslında ama son iki buçuk aydır ciddi araştırma yapmaya başladım ve yine de kendimi saç ektirme konusunda yetersiz hissettim. Saç ektirme Tepeden, yandan ve arkadan fotoğrafları koydum, yanlış hatırlamıyorsam flaşsızdı. Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Bir de kalem veya elmas uçlu bıçak kullanımının artıları eksileri hakkında konuyla ilgili detaylı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim