Gönderen Konu: 7 Nisan Kayseri (So-Ep) Opr.Dr. Mehmet Özköse 3500 greft  (Okunma sayısı 33163 defa)

Keladam38

• Jr. Member
  • **
Evet arkadaşlar sonunda ektirdim, fotolardan önce süreçten bahsetmek istiyorum. operasyon 7 saat sürdü, ben en ufak bir iğne batması acısı bile hissetmedim dayanılmayacak bir şey değil, sadece ufak boyun tutulmaları falan yaşadım. 9 da başladı kök alımı 12 gibi bitti ve mola verdik saolsunlar tatlı yemek salata çay ikramları falan oldu sonra tekrar operasyon yerine geçtik ve ekim olayı yapıldı. Doktorum Mehmet Özköseye gerçekten çok teşekkür ediyorum sabırlı sakin davranışları ve titizliğiyle gerçekten alanında uzman bir isim..
Operasyon sonrası kafama sargı yapıldı fotoda gördüğünüz gibi, sargıları 3. gün gel çıkaralım dediler.. Ben 3. güne kadar çok şişlik yaşadım çünkü hep yan yattım falan neyse 3. gün gittik sargılar açıldı bi losyondu sanırım onunla spreyleme şeklinde ufak bi yıkama oldu sonrasında tekrar gazlı bezle sarıldı. uygulama farklı evet biliyorum normalde 3. gün ilk yıkama yapıldı sizlerin ama ben gerçekten doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum en ufak zarar görmedi en ufak kayıp kanama vs yaşamadım.
5. gün o gazlı bezleri kendim açtım fotoda gördüğünüz tepeden olan 5. gün ilk defa saçımı gördüğüm an , 5. güne kadar asla görmedim. Sonra 6 7 8. günler bi değişim yok kabuklarlar oldu, donör bölgedeki kabukları bazen kendim ufak ufak dokunuşlarla döktüm. Ekim yerine en ufak dokunuş yapmadım. 10. gün yani bugün ilk yıkamam yapıldı. Yumuşatıcı losyon falan kullanılmadı direk şampuanla yıkandı kabuklar temizlendi ve eve geldim. sürecim son derece güzel geçiyor mutluyum hiç bir ağrım sızım kaşıntım olmadı. sitede çok değişik şeyler yazıldı çizildi ama ben hiç birini yaşamadım. bakalım sizin düşünceleriniz neler.

Keladam38

• Jr. Member
  • **
Ynt: 7 Nisan Kayseri (So-Ep) Opr.Dr. Mehmet Özköse 3500 greft
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2017, 20:19:36 »
operasyondan hemen sonra eve geldiğim an. kafam sargılı, sargı bayağı kalın bi sargı.
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2017, 20:21:18 »
bu 5. gün sargıyı açtığım saçlarımı ilk gördüğüm an :)
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2017, 20:22:26 »
bu 5. gün donör bölgem
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2017, 20:23:49 »
7. gün donör bölgeyi kısmen kendim temizledim tepe aynı dokunmadım
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2017, 20:24:57 »
bu da bugün ilk yıkamam sonrası kabuklar temizlendi süper rahatım artık :))
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2017, 20:26:43 »
bu da bugün donör bölgem
Keladam38

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2017, 20:45:23 »
Arkadaşlar bi de not dusmek istiyorum sarı saçlıyım :)
Keladam38

Asii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2017, 20:46:04 »
Ekimin guzel gorunuyor kardesim. Hayirli olsun.
Genelde dikkat ettim isim yapmış yerlerde yapilan ekimlere yorumlar malezef zirve yapiyor. Bu yeterli olur herhalde.

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 17 Nisan 2017, 21:01:10 »
Eyvallah hocam saolasin, isimle falan isimiz yok bizim görüp faydalanan olursa ne mutlu ayrica istedigi kadar kötü olsun insanin kendi mutlulugu en önemlisi ve ben hic olmadigim kadar mutluyum :) bu da ekim oncesine dair buldugum foto, var da ilerleyen zamanlarda koyarım onlari da..
Keladam38

Asii

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2017, 21:31:38 »
Benim ekimde yeni oldu . Profilde var. Dedigine katiliyorum. Kendimiz mutlu olduktan sonra yorum yapmasalar ne onemi var. Tekrar hayirli olsun.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2017, 23:22:11 »
hayırlı olsun bezleri neden sardılar..yeni ekilen köke bir zararı yokmuymuş

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2017, 23:25:29 »
Hocam herkes oyle dedi forumda, vay zarari olur falan, aksine hic zarar gormemesi icin yapıldığını gozlerimle gördüm, zaten ekim yerine bant falan yapmadilar ust uste gazli bezleri koydular bi nevi tampon, cikarirken en ust sargiyi acinca tek tek aldilar yapisma falan olmadı, hemde acikta kalip mikrop falan kapmamis oldu
Keladam38

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2017, 23:33:02 »
 anladım ekim teknikleri neydi ekimi yapan ekip kaç kişiydi ..yaşın kaç hocam dökülmen devam ediyormu diğer saçlarında ilaç ne önerdiler sonrasında ..bu ekibin diğer ekimlerini gördünmü referans varmıydı..nerden duydun ..biraz sordum ama bu detayları vermen lazım :)

Keladam38

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2017, 00:12:03 »
Tek tek cevap veririm hocam memnuniyetle, fue Micromotor teknigiyle ekildi, doktorum ve 4 yardimcisi ile birlikte.. Doktor bey mikromotoru kullanip kokleri aldi, ekim islemini diger 4 yardimci gerçekleştirdi, kendileri de yıllardır ayni ekipmis ekerken cok rahat iste benim stilim izleyerek ektiler :)) yasim 23  dokulmem ekimden yaklasik bi 4 5 ay once durmustu ekimden sonra devam edermi bilmiyorum yasim genc çünkü, prp yi arastircam, su yasima kadar hic bir ilac kullanmadim, ekimin oldugu gunden bu yana her gun yatarken 5mg biotin vitamin hapi içiyorum 1 tane, ekim sonuclari doktorun kendisinde mevcut sitede vs paylasim olayi yok bizzat kendim de ekilen 3 4 kisiyle görüştüm gayet memnunlar saclari cok guzel olmuş darısı başıma
Keladam38

Facebook Twitter Instagram