Evet arkadaşlar sonunda ektirdim, fotolardan önce süreçten bahsetmek istiyorum. operasyon 7 saat sürdü, ben en ufak bir iğne batması acısı bile hissetmedim dayanılmayacak bir şey değil, sadece ufak boyun tutulmaları falan yaşadım. 9 da başladı kök alımı 12 gibi bitti ve mola verdik saolsunlar tatlı yemek salata çay ikramları falan oldu sonra tekrar operasyon yerine geçtik ve ekim olayı yapıldı. Doktorum Mehmet Özköseye gerçekten çok teşekkür ediyorum sabırlı sakin davranışları ve titizliğiyle gerçekten alanında uzman bir isim..
Operasyon sonrası kafama sargı yapıldı fotoda gördüğünüz gibi, sargıları 3. gün gel çıkaralım dediler.. Ben 3. güne kadar çok şişlik yaşadım çünkü hep yan yattım falan neyse 3. gün gittik sargılar açıldı bi losyondu sanırım onunla spreyleme şeklinde ufak bi yıkama oldu sonrasında tekrar gazlı bezle sarıldı. uygulama farklı evet biliyorum normalde 3. gün ilk yıkama yapıldı sizlerin ama ben gerçekten doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum en ufak zarar görmedi en ufak kayıp kanama vs yaşamadım.
5. gün o gazlı bezleri kendim açtım fotoda gördüğünüz tepeden olan 5. gün ilk defa saçımı gördüğüm an , 5. güne kadar asla görmedim. Sonra 6 7 8. günler bi değişim yok kabuklarlar oldu, donör bölgedeki kabukları bazen kendim ufak ufak dokunuşlarla döktüm. Ekim yerine en ufak dokunuş yapmadım. 10. gün yani bugün ilk yıkamam yapıldı. Yumuşatıcı losyon falan kullanılmadı direk şampuanla yıkandı kabuklar temizlendi ve eve geldim. sürecim son derece güzel geçiyor mutluyum hiç bir ağrım sızım kaşıntım olmadı. sitede çok değişik şeyler yazıldı çizildi ama ben hiç birini yaşamadım. bakalım sizin düşünceleriniz neler.