Gönderen Konu: Norwood 4 sonrası o saçla nasıl dolaşıyor insanlar ?  (Okunma sayısı 2442 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Norwood 4 sonrası o saçla nasıl dolaşıyor insanlar ?
« Yanıtla #16 : 09 Kasım 2020, 03:26:05 »
İnsan her şeye alışıyor kellik tek sorun mu?Kiminin ailesinde sorun kiminin yüreğinde kiminin ağzına koyacak yok bir lokma lokumu.Hayat toz pembe değil saç kazımaksa hiç değil.Kimi tarz olur kimi Caillou olur.Saç güzel ama yaşamak saçtan daha güzel.Zaten kasvetli bol olan dünyada üzerimize attıkları kasvet virüsünü bir de böyle düşüncelerle boğarsaniz tahtali köye giden de olur timarhaneye de.Dış görünüş biri sizi severse hiçbir şeydir sevgili gencler.Genclik yıllarımda birine aşık oldum o da bana aşıktı her olayda yanımdaydı bana göre çok güzeldi ama güzellik yetmiyor benim kafam sallantıdaydı.Düşüncelerim intihar ediyor,mantığım benden kaçıyordu.Ruh hastası gibi her seyine karışmaya başlamış hayatını kısıtlı bir yaşam alanına çevirmiştim o zamanlar ortam bunlara daha müsait tabi.Kısa giyme,erkeklerle çok samimi olma vs gibi telkinlerde bulunuyordum.Bu konulara nereden girdin diyeceksiniz tabii haliyle,bu ve benzeri konular bir şekilde açılıyor ve kel olmanın ölmekten beter olduğu lanet bir şey olduğu vurgusu sürekli empoze ediliyor.Gencler gözünüzü açın çevrenize bakın siz bunları kafaya takarken insanlar hayatlarını yaşıyor dostluklar kuruyor.Dostlar edinin emin olun sabredince niyetiniz güzelse karşınıza çıkar biri.He ben birini değil birilerini istiyorum diyorsanız o da basit yine kafaya takmadan yaşamak.İnsanlar takıntılı insanları sevmezler ve kaçarlar.Maddi durum daha çok ön plana çıkıyor kadınlar için ki bence bu da ıvır zıvır detay hayatınızı kendinize göre şekillendirin.Şu fani hayata bir kere geliyorsunuz tek atımlık kursununuz var o kurşunu güzel harcayın Mario değilsiniz ki ölünce yeni baştan başlayıp buyuyesiniz.Son olarak kendinizin her anlamda farkına varın insan hep en iyisini ister ama en iyisi olunca ben bunu kaldırabilir miyim diye düşünmeden geçer.İsinizi,eşinizi,sevgilinizi kendinize uygun seçin.Hayal dünyasında olmadan fazla abartmadan sevin,sevişin.Hayat sizden ibaret diger konular sadece birer detay
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2020, 03:35:15 »
Hocam valla uzuldum. Troll degilsen ve İstanbuldaysan yaz bana sana bulayim helal süt emmis bir kiz.
Yalvarırım bana yardım edin
İtim ben it

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2020, 06:00:36 »
Davy, gregor ve tramway, bu üç sevgili arkadaşı cezaevinde aynı koğuşa koysalar, her gün bir hükümlü intihar eder.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Kasım 2020, 13:19:06 »
İnsan her şeye alışıyor kellik tek sorun mu?Kiminin ailesinde sorun kiminin yüreğinde kiminin ağzına koyacak yok bir lokma lokumu.Hayat toz pembe değil saç kazımaksa hiç değil.Kimi tarz olur kimi Caillou olur.Saç güzel ama yaşamak saçtan daha güzel.Zaten kasvetli bol olan dünyada üzerimize attıkları kasvet virüsünü bir de böyle düşüncelerle boğarsaniz tahtali köye giden de olur timarhaneye de.Dış görünüş biri sizi severse hiçbir şeydir sevgili gencler.Genclik yıllarımda birine aşık oldum o da bana aşıktı her olayda yanımdaydı bana göre çok güzeldi ama güzellik yetmiyor benim kafam sallantıdaydı.Düşüncelerim intihar ediyor,mantığım benden kaçıyordu.Ruh hastası gibi her seyine karışmaya başlamış hayatını kısıtlı bir yaşam alanına çevirmiştim o zamanlar ortam bunlara daha müsait tabi.Kısa giyme,erkeklerle çok samimi olma vs gibi telkinlerde bulunuyordum.Bu konulara nereden girdin diyeceksiniz tabii haliyle,bu ve benzeri konular bir şekilde açılıyor ve kel olmanın ölmekten beter olduğu lanet bir şey olduğu vurgusu sürekli empoze ediliyor.Gencler gözünüzü açın çevrenize bakın siz bunları kafaya takarken insanlar hayatlarını yaşıyor dostluklar kuruyor.Dostlar edinin emin olun sabredince niyetiniz güzelse karşınıza çıkar biri.He ben birini değil birilerini istiyorum diyorsanız o da basit yine kafaya takmadan yaşamak.İnsanlar takıntılı insanları sevmezler ve kaçarlar.Maddi durum daha çok ön plana çıkıyor kadınlar için ki bence bu da ıvır zıvır detay hayatınızı kendinize göre şekillendirin.Şu fani hayata bir kere geliyorsunuz tek atımlık kursununuz var o kurşunu güzel harcayın Mario değilsiniz ki ölünce yeni baştan başlayıp buyuyesiniz.Son olarak kendinizin her anlamda farkına varın insan hep en iyisini ister ama en iyisi olunca ben bunu kaldırabilir miyim diye düşünmeden geçer.İsinizi,eşinizi,sevgilinizi kendinize uygun seçin.Hayal dünyasında olmadan fazla abartmadan sevin,sevişin.Hayat sizden ibaret diger konular sadece birer detay
yaklaşık 2 buçuk aydır şu sitedeyim gördüğüm en güzel en anlamlı yorum ekran fotoğrafı aldım motivasyon için 👍

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 09 Kasım 2020, 13:20:58 »
Davy, gregor ve tramway, bu üç sevgili arkadaşı cezaevinde aynı koğuşa koysalar, her gün bir hükümlü intihar eder.
Niye intihar etsinler battı balık yan gider diyip bizi öldürürler

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 09 Kasım 2020, 16:54:54 »

+1 , ben bu üçünün aynı kişi oldugundan bile süphelenıyorum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Kasım 2020, 18:11:13 »
yaklaşık 2 buçuk aydır şu sitedeyim gördüğüm en güzel en anlamlı yorum ekran fotoğrafı aldım motivasyon için 👍
Eyvallah güzel kardeşim ne mutlu bana böyle bir şeye vesile olduysam

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Kasım 2020, 18:11:39 »
+1 , ben bu üçünün aynı kişi oldugundan bile süphelenıyorum.
Yok aynı kişiler değil de benzer kisilikler

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Kasım 2020, 18:24:34 »
Yok aynı kişiler değil de benzer kisilikler
Tramvayı yine anlayabiliyorum norwood 2.5 gibi ve daha fazla şakakları açılsın istemiyor ama şunu anlamıyor sürekli konu açıyor ve insanlar sıkılıyor haliyle. Saçları tedavi ile en az 10 sene tutar diyorum gözü kapalı ama fazla evham yapıyor ben yoruldum valla. Gregor zaten ayrı bir tip 0 açılma var adamda ve 27 yaşında önden foto atmış saçlarım minyatür diyor ama ya ben körüm ya arkadaş trol. Trol değilse durumu daha kötü zaten direk psikolojik. Davy içinde yorumum yok tepeden flaşlı fotograflar çekip defalarca kel kaldım demiş ama saçı çok gür birininde saçları kısa ve dikken flaşla dipleri gözüküyor. Gregor ile aynı kafadan arkadaş bu.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 09 Kasım 2020, 18:38:20 »
 benimde aklıma geldi troller yada değiller ama trollersede kendi konularını açıp kimseyi rahatsız etmiyorlar. gencler benim kafadan.şimdiki gencler akıllı zeki.en ufak dokulmede artık teknolojinin ileri olduğunu bilip care arıyorlar tbr ediom boyle gencleri.dokulme olmasa bile cansızlaşmada care arıyorlar.gur saçlı arkadas  6 sene once saçı matlaşmış cansızlaşmaya baslamış genetik belirtisi bu.oda onmele uğraşmış.tranwayda hızlı calısan bir beyne sahip bipolarmı dedim bende varda değil galiba.bende gencken aşırı hiperaktiftim boyle insanlar tehlikeyi erken sezer.insallah hepsi saçını kafasında tutar.gencler ben 19 yasında doktum 22yasında keldim.şoyle kel tepe yeni açılmıştı ortayada kadar şakaklar boştu .sadece en on ortadan ortaya kadar geriye doğru bir çizgi vardı saçımda keldim .ama bugn lise saçım var 40 yasındayım ekim ilaç derken saçı kurtardık .tedavi yapmasam kesin 6_7 olurdum bugun çok iyi saçım orman gibi diyorlar maşallah diyorlar .zamanında bana kel diyen  ormanlar şimdi kel kalmış bakarsan bağ bakmazsan bağ kuralı bu işte gecerli olcakmı bence olmucak dedim inancım yoktu oldu .saçlarınızı tutun kafada saçla varken olan hatunlar dokulunce gitti saçlar geri gelince gene hatunların ilgisi yoğun.bekarım bu arada.uğraşınca bişiler oluyor ekim ilaç derken aldık istediğimizi hatta fazlasını zzor tatmin olan biriyim ekimci yapılan arastırmalarda  toplumun yuzde 2si tatmin olmazmış derdi şu bu ben bile tatmin olduysam.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 09 Kasım 2020, 18:46:34 »
vücut değiştirilebilir
surat benim de moralimi bozuyor
17 yaşımdan beri tipsizlikle (yani farkına varmakla) yaşıyorum
hiçbir kız beni istemedi hep ret yedim
geçen sene güzel bi kızla çıktım o da beni pek ciddiye almadı
karantina zamanı barışmaya çalıştım zamanında safmışım bakmışım şimdi bakmam sen git kendi halinde takıl yazdı yani o da biliyor kimsenin bana bakmayacağını
allahım ben sana naptım da beni böyle yarattın

Deme öyle beni bi üzdün.
Bizim de farkımız yok.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 09 Kasım 2020, 19:02:36 »
benimde aklıma geldi troller yada değiller ama trollersede kendi konularını açıp kimseyi rahatsız etmiyorlar. gencler benim kafadan.şimdiki gencler akıllı zeki.en ufak dokulmede artık teknolojinin ileri olduğunu bilip care arıyorlar tbr ediom boyle gencleri.dokulme olmasa bile cansızlaşmada care arıyorlar.gur saçlı arkadas  6 sene once saçı matlaşmış cansızlaşmaya baslamış genetik belirtisi bu.oda onmele uğraşmış.tranwayda hızlı calısan bir beyne sahip bipolarmı dedim bende varda değil galiba.bende gencken aşırı hiperaktiftim boyle insanlar tehlikeyi erken sezer.insallah hepsi saçını kafasında tutar.gencler ben 19 yasında doktum 22yasında keldim.şoyle kel tepe yeni açılmıştı ortayada kadar şakaklar boştu .sadece en on ortadan ortaya kadar geriye doğru bir çizgi vardı saçımda keldim .ama bugn lise saçım var 40 yasındayım ekim ilaç derken saçı kurtardık .tedavi yapmasam kesin 6_7 olurdum bugun çok iyi saçım orman gibi diyorlar maşallah diyorlar .zamanında bana kel diyen  ormanlar şimdi kel kalmış bakarsan bağ bakmazsan bağ kuralı bu işte gecerli olcakmı bence olmucak dedim inancım yoktu oldu .saçlarınızı tutun kafada saçla varken olan hatunlar dokulunce gitti saçlar geri gelince gene hatunların ilgisi yoğun.bekarım bu arada.uğraşınca bişiler oluyor ekim ilaç derken aldık istediğimizi hatta fazlasını zzor tatmin olan biriyim ekimci yapılan arastırmalarda  toplumun yuzde 2si tatmin olmazmış derdi şu bu ben bile tatmin olduysam.
Farkındalık güzeldir ama aşırıya kaçmadan farkındaysan bu gencler psikolojik soruna cevirmisler bu işi.Muhtemelen bu yüzden ne sosyal hayatları var ne keyifleri ben bunu önlemeye çalışıyorum ilaç kullanıp korusunlar ben de gençliğimde kullanıp koruyanlardanim üstelik Ekim vs ihtiyacı da duymadım henüz.Lakin her işi dozunda yapmak lazım günlük rutini saca harcamamak lazım

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 09 Kasım 2020, 19:04:33 »
Bende 23 yaşındayım ve norwood 3um gittim ektirdim ve big 3 kullanıyorum demek istediğim şu saçı dökülüyorsa yapacağı bilimsel olarak kanıtlanmış budur. Sürekli aynı konuyu açmak ya da sormak onlara bir sey kazandırmayacak. Yapmaları gereken belli.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Kasım 2020, 22:21:04 »
Bu üçünü idam edelim.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram