İnsan her şeye alışıyor kellik tek sorun mu?Kiminin ailesinde sorun kiminin yüreğinde kiminin ağzına koyacak yok bir lokma lokumu.Hayat toz pembe değil saç kazımaksa hiç değil.Kimi tarz olur kimi Caillou olur.Saç güzel ama yaşamak saçtan daha güzel.Zaten kasvetli bol olan dünyada üzerimize attıkları kasvet virüsünü bir de böyle düşüncelerle boğarsaniz tahtali köye giden de olur timarhaneye de.Dış görünüş biri sizi severse hiçbir şeydir sevgili gencler.Genclik yıllarımda birine aşık oldum o da bana aşıktı her olayda yanımdaydı bana göre çok güzeldi ama güzellik yetmiyor benim kafam sallantıdaydı.Düşüncelerim intihar ediyor,mantığım benden kaçıyordu.Ruh hastası gibi her seyine karışmaya başlamış hayatını kısıtlı bir yaşam alanına çevirmiştim o zamanlar ortam bunlara daha müsait tabi.Kısa giyme,erkeklerle çok samimi olma vs gibi telkinlerde bulunuyordum.Bu konulara nereden girdin diyeceksiniz tabii haliyle,bu ve benzeri konular bir şekilde açılıyor ve kel olmanın ölmekten beter olduğu lanet bir şey olduğu vurgusu sürekli empoze ediliyor.Gencler gözünüzü açın çevrenize bakın siz bunları kafaya takarken insanlar hayatlarını yaşıyor dostluklar kuruyor.Dostlar edinin emin olun sabredince niyetiniz güzelse karşınıza çıkar biri.He ben birini değil birilerini istiyorum diyorsanız o da basit yine kafaya takmadan yaşamak.İnsanlar takıntılı insanları sevmezler ve kaçarlar.Maddi durum daha çok ön plana çıkıyor kadınlar için ki bence bu da ıvır zıvır detay hayatınızı kendinize göre şekillendirin.Şu fani hayata bir kere geliyorsunuz tek atımlık kursununuz var o kurşunu güzel harcayın Mario değilsiniz ki ölünce yeni baştan başlayıp buyuyesiniz.Son olarak kendinizin her anlamda farkına varın insan hep en iyisini ister ama en iyisi olunca ben bunu kaldırabilir miyim diye düşünmeden geçer.İsinizi,eşinizi,sevgilinizi kendinize uygun seçin.Hayal dünyasında olmadan fazla abartmadan sevin,sevişin.Hayat sizden ibaret diger konular sadece birer detay