Gönderen Konu: 21 yaş 7600 greft konya denizhairclinic 12/08/2020  (Okunma sayısı 16245 defa)

Golem Kal

• Full Member
Ynt: 21 yaş 7600 greft konya denizhairclinic 12/08/2020
« Yanıtla #150 : 27 Aralık 2021, 15:05:54 »
Amputation operasyonunda yanlış bacağı kesen doktoru kicindan asarlar. Sizin donör bolgesinizin basına gelen de başarısız operasyon degil direkt yanlış operasyon. Türkiye’de sağlık hukuku nasıl bilmiyorum ama maddi manevi süreç icin bir avukatla görüşün bence.

Üst tarafta epey saç çıkmış ama dağınık. Orayı tarayarak kullanmayı deneyin, donör bölgesine de bir operasyon bakın bence.

Çok geçmiş olsun
Üst tarafı tarayıp toppik sürüyorum tutuyor günlük ama bu sefer donör boşluk olunca göruntu guzel durmuyor size göstermek içinde toppiksiz attım

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #151 : 27 Aralık 2021, 15:07:28 »
Donör bölgeyi maffetmişler kasaplık resmen geçmiş olsun
Hintell ilk baştan beri zaten 7600 greft olmasına karşıydın teşekkür ederim yorumun için keşke ekimin yapildigi gun degilde en azindan 1 gun once seninle konusma sansimiz olsaydi da dinleyip gitmeseydim buraya ne önerirsin ne yapayım ne kullanayım güçlenmesi için

Kursat43

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #152 : 27 Aralık 2021, 15:25:29 »
Kardeşim geçmiş olsun son halin nasıl fotoğraf atabilir misin
  • Ekim Tarihi: 02.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Denizhair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Xpesia,hairfort sprey,hairpharma biotin,tebokan spesial,minoxil sprey

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #153 : 27 Aralık 2021, 16:10:37 »
Kardeşim geçmiş olsun son halin nasıl fotoğraf atabilir misin
En son attığım resimler saçımın son hali dün çekildim

Kursat43

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #154 : 27 Aralık 2021, 16:28:02 »
Gördüm arkadaşım çok geçmiş olsun deniz hanımla görüş bence revizyon konusunda ben minoxil evocapil sprey yada hairfort sprey xpesia biotin 5000 kullandım şükür benim saclar iyi çıktı bende aynı yere 9 ay önce yaptirdim
  • Ekim Tarihi: 02.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Denizhair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Xpesia,hairfort sprey,hairpharma biotin,tebokan spesial,minoxil sprey

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #155 : 27 Aralık 2021, 17:09:15 »
Az önce ekim yapılan yere resimlerimi attım ekim günü botoks yaptirmami önermişti terlememem için ama 120 gündür evden disari cikmadigim icin ve herhangi bir agirlik aktivite dahi yapmadigim icin terlemedigimi soyledim surec yeni 1 yil 1.5 yil beklemek lazim tum sonucu gormek icin dedi ama pek memnun edici bir mesaj degildi benim icin bilmiyorum

Kardeş erken yaşta böyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm fakat dünyanın sonu hiç değil, çoğu erkeğin yarısı zaten kel oluyor, umarım üst bölgende saç çıkışların devam eder, alternatif tedavilerle üstte gelişim sağlarsın, yanları da çok kısa kestirerek sorunlu bölgeyi uzatmazsın, ki ensenin uzamasının da çoğu durumda pek bir anlamı yok. Böylece sorunu halletmiş olursun.

Fakat sen de hiç evden çıkmadan, ağırlık dahi kaldırmadan, terlemeden 4 ay evde kaldığını yazmışsın, belki de 1 senedir hiç terlemedin. Kan dolaşımı, damar sağlığı açısından bu yaptığın tehlikeli, saç dökülmesi de aslında kalp sağlığının kötü olduğunu gösteren bir durumdur. Bundan sonra en azından evde de olsa terlemek, yürümek, microneedling uygulamak, her gün masaj yaparak deri sağlığını iyileştirmek gibi şeyleri de denemeni tavsiye ediyorum. Dünyanın en gür saçlı adamını 1 yıl evde hareket ettirmeden, terletmeden oturt, onun da saç dahil tüm genel sağlığı zarar görecektir. Benim de saçlarımın dökülme dönemi evden çalışmaya başladığım hareketsiz dönemde oldu fakat senin de sportfif bir geçmişin olmadığını tahmin ediyorum, bundan sonra dikkat edersen umarım faydasını görürsün. Selam.

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #156 : 27 Aralık 2021, 17:18:39 »
4 aydan hiç bir şey olmaz evden çıkmamayla
zaten ilk bir ay her türlü spor yasak. 3. aya kadar da ağırlıkla ilgili sporlar yasak. 4 ayda evden çıkmamayla insan vücudu iflas edecekse dünyanın yarı yarıya nüfusunun işi bitmişti. saç dökülmesinin de kalp sağlığı ile ilgisi yok. eğer androjenik dökülme ise konumuz. çocuğu korkutmayın boşuna. bir sürü futbolcu ve sporcular kel. sağlıksız kalple mi profesyonel sporculuk yapıyorlar
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #157 : 27 Aralık 2021, 17:24:46 »
Hocam dermahealı dene bence de. Belki bir faydası olur. Senin benzerin vakalarda yani donörün yıprandığı durumlarda ne kadae faydalı olabilir bilmiyorum ama, normal dökülmelerde saçları kuvvetlendirdiği örnekler de var. Bende denemeye değer. Kaybedilecek bir şey yok.

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #158 : 27 Aralık 2021, 17:42:31 »
4 aydan hiç bir şey olmaz evden çıkmamayla
zaten ilk bir ay her türlü spor yasak. 3. aya kadar da ağırlıkla ilgili sporlar yasak. 4 ayda evden çıkmamayla insan vücudu iflas edecekse dünyanın yarı yarıya nüfusunun işi bitmişti. saç dökülmesinin de kalp sağlığı ile ilgisi yok. eğer androjenik dökülme ise konumuz. çocuğu korkutmayın boşuna. bir sürü futbolcu ve sporcular kel. sağlıksız kalple mi profesyonel sporculuk yapıyorlar

Kopenhag, Tokyo üniversiteleri gibi bir çok üniversitede kalp sağlığı ile saç dökülmesi arasındanki bağlantı bir çok kez gösterildi. Bu sizin kalp krizi geçireceğinizi göstermez fakat genel sağlığınızın mükemmel olmadığına dair bir işarettir, ne kadar inkar etmek isteseniz de bu bir gerçek... Ben ağır spor yapsın demedim fakat 4. ayda terlememeye çalışmak, bana arkadaşın ömrü boyunca spordan uzak kaldığı izlemenimi oluşturdu, uyarmak istedim. Hamilelere bile hamilelik sırasında spor, terlemek öneriliyor. Doktorlar risk almamak için doğal olarak ağır spor yapmayın diyorlar fakat bunu abartmaya, yıllar boyunca terlememeye de gerek yok.

Kalbe en yararlı sporlar anaerobik sporlar değildir, bisiklet, tırmanış gibi uzun süreli kalbi belirli ritimlerde çalıştıran sporlardır. Eğer dediğiniz gibi tüm futbolcuların kalpleri sağlıklı olsa idi, hiçbiri kalp krizi geçirmezdi. Kalp krizi geçiren binlerce sporcu olduğuna göre sağlıksız kalple spor yapıyorlar. Bingo! Beslenme, vücuttaki inflamasyon oranı, kireçlenme oranı da spor yanında önemli rol oynar. Kalple en ilgili saç dökülmesi de androjenik dökülmedir, bölgesel ve alerjik dökülmeler değil.

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #159 : 27 Aralık 2021, 17:44:52 »
Hocam dermahealı dene bence de. Belki bir faydası olur. Senin benzerin vakalarda yani donörün yıprandığı durumlarda ne kadae faydalı olabilir bilmiyorum ama, normal dökülmelerde saçları kuvvetlendirdiği örnekler de var. Bende denemeye değer. Kaybedilecek bir şey yok.

Kesinlikle dermaroller ve stamp'ı ben de tavsiye ediyorum, iyice sterilize edip kullanırsanız çok faydasını göreceksiniz, sadece ekilen değil, bir kaç sene içinde dökülen kendi saçlarınız bile rahatlıkla uyarılabilir, çıkabilir. Günlük ve sürekli masaj ile birleştirerek, risk almak istiyorsanız microneedling yapmadığınız günlerde minoxil kullanarak şaşıracağınız sonuçlar alabilirsiniz.

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #160 : 27 Aralık 2021, 20:13:11 »
Gördüm arkadaşım çok geçmiş olsun deniz hanımla görüş bence revizyon konusunda ben minoxil evocapil sprey yada hairfort sprey xpesia biotin 5000 kullandım şükür benim saclar iyi çıktı bende aynı yere 9 ay önce yaptirdim
Abi özelden de anlattığım gibi durum

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #161 : 27 Aralık 2021, 20:18:06 »
Kardeş erken yaşta böyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm fakat dünyanın sonu hiç değil, çoğu erkeğin yarısı zaten kel oluyor, umarım üst bölgende saç çıkışların devam eder, alternatif tedavilerle üstte gelişim sağlarsın, yanları da çok kısa kestirerek sorunlu bölgeyi uzatmazsın, ki ensenin uzamasının da çoğu durumda pek bir anlamı yok. Böylece sorunu halletmiş olursun.

Fakat sen de hiç evden çıkmadan, ağırlık dahi kaldırmadan, terlemeden 4 ay evde kaldığını yazmışsın, belki de 1 senedir hiç terlemedin. Kan dolaşımı, damar sağlığı açısından bu yaptığın tehlikeli, saç dökülmesi de aslında kalp sağlığının kötü olduğunu gösteren bir durumdur. Bundan sonra en azından evde de olsa terlemek, yürümek, microneedling uygulamak, her gün masaj yaparak deri sağlığını iyileştirmek gibi şeyleri de denemeni tavsiye ediyorum. Dünyanın en gür saçlı adamını 1 yıl evde hareket ettirmeden, terletmeden oturt, onun da saç dahil tüm genel sağlığı zarar görecektir. Benim de saçlarımın dökülme dönemi evden çalışmaya başladığım hareketsiz dönemde oldu fakat senin de sportfif bir geçmişin olmadığını tahmin ediyorum, bundan sonra dikkat edersen umarım faydasını görürsün. Selam.
Doktor hanım kafa yapımın çok nemli olduğunu sürekli terlediğini ekilen saçlara zarar olacağını bunun içinde fazla terlememem gerektigini hatta kafama botoks bile yapmam gerektiğini söylediği için bende iyice tutsun hiç zarar görmesin diye dediklerine uymuştum ama botoks yaptırmamıştım o yüzden evden çıkmamazlık yapmıştım artık spordayım zaten haftanın belirli günleri ama dediğiniz gibi ondan dolayı da olabilir inanın hiç bilmiyorum

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #162 : 27 Aralık 2021, 20:19:20 »
Evet kaybedilecek bir şey yok şuan bakıyorum internetten ama sürekli şahıs satışlari olduğu için güvenemedim internette kendi sitesini de bulamadım almak için

Golem Kal

• Full Member
« Yanıtla #163 : 27 Aralık 2021, 20:21:54 »
Kesinlikle dermaroller ve stamp'ı ben de tavsiye ediyorum, iyice sterilize edip kullanırsanız çok faydasını göreceksiniz, sadece ekilen değil, bir kaç sene içinde dökülen kendi saçlarınız bile rahatlıkla uyarılabilir, çıkabilir. Günlük ve sürekli masaj ile birleştirerek, risk almak istiyorsanız microneedling yapmadığınız günlerde minoxil kullanarak şaşıracağınız sonuçlar alabilirsiniz.
dermaroller i minoxil ile 6 ay boyunca duzenli sadece minoxili ise 3 ay öncesine kadar düzenli aksatmadan ilk basta gunde iki kere 6 ay sonra günde tek e düşürerek kullandım ama olmadı şimdi de tekrar arayışa girdim

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #164 : 28 Aralık 2021, 21:35:39 »
dermaroller i minoxil ile 6 ay boyunca duzenli sadece minoxili ise 3 ay öncesine kadar düzenli aksatmadan ilk basta gunde iki kere 6 ay sonra günde tek e düşürerek kullandım ama olmadı şimdi de tekrar arayışa girdim

Anladım, uzun süre de aslında kullanmışsınız, dermaroller'da ne kadar uzunlukta iğne ile ne kadar süre kullandınız acaba ve ne kadar baskı uygulayarak kullandınız? Minoxil'i de sanırım dermaroller yaptığınız gün kullanmadınız değil mi? Selam.

Facebook Twitter Instagram