Az önce ekim yapılan yere resimlerimi attım ekim günü botoks yaptirmami önermişti terlememem için ama 120 gündür evden disari cikmadigim icin ve herhangi bir agirlik aktivite dahi yapmadigim icin terlemedigimi soyledim surec yeni 1 yil 1.5 yil beklemek lazim tum sonucu gormek icin dedi ama pek memnun edici bir mesaj degildi benim icin bilmiyorum
Kardeş erken yaşta böyle bir sorun yaşamana çok üzüldüm fakat dünyanın sonu hiç değil, çoğu erkeğin yarısı zaten kel oluyor, umarım üst bölgende saç çıkışların devam eder, alternatif tedavilerle üstte gelişim sağlarsın, yanları da çok kısa kestirerek sorunlu bölgeyi uzatmazsın, ki ensenin uzamasının da çoğu durumda pek bir anlamı yok. Böylece sorunu halletmiş olursun.
Fakat sen de hiç evden çıkmadan, ağırlık dahi kaldırmadan, terlemeden 4 ay evde kaldığını yazmışsın, belki de 1 senedir hiç terlemedin. Kan dolaşımı, damar sağlığı açısından bu yaptığın tehlikeli, saç dökülmesi de aslında kalp sağlığının kötü olduğunu gösteren bir durumdur. Bundan sonra en azından evde de olsa terlemek, yürümek, microneedling uygulamak, her gün masaj yaparak deri sağlığını iyileştirmek gibi şeyleri de denemeni tavsiye ediyorum. Dünyanın en gür saçlı adamını 1 yıl evde hareket ettirmeden, terletmeden oturt, onun da saç dahil tüm genel sağlığı zarar görecektir. Benim de saçlarımın dökülme dönemi evden çalışmaya başladığım hareketsiz dönemde oldu fakat senin de sportfif bir geçmişin olmadığını tahmin ediyorum, bundan sonra dikkat edersen umarım faydasını görürsün. Selam.