Teşekkür ederim destek mesajı için köye gittiğimizde bayrama gelen tüm akrabaların saçıma olan laflarından dolayı mecburi olarak aniden ektirdik desem yalan olmaz çünkü sanki tüm suçlu benmişim gibj hissettirdiler anlayamadım 1 gün arayla iki seans ekim yapıldı ikinci seansta sakaldan da aldılar çok iyi insanlardı çok güleryüzlülerdi tanidiğimiz bir doktor arkadaşımızın ekimi ve çıkan muhteşem sonuç uzerine pandemi demeden gidip ektirdik 3. Seans ister bu saç dedi saç ekimi yapan yer 2 3 ay hiç terlemememi çnkü kafa derimin fazla terli olduğunu söyledi bende hala herhangi bir aktivite dahi yapmamakla beraber bir şey bile kaldırmıyorum sorun olmaması için bj arada evet herkes kardeşimin babası olduğumu düşünmeye başladığindan beri disarida ayri gezmeye bile baslamistim o derece sorun olmuştu inşallah fire olmaz çokta mutlu edici bir sonuç olur tek benim için değil hepimizin sonucu mutlu edici olması temennisiyle teşekkurler bu arada
kardeşim seni en iyi bu forum anlar. onun dışında kimse seni bu kadar anlayamaz.
ama malesef görüyorsun ki burada bile sana reel hayatındakiler gibi yaklaşıp nasıl döktün saçları diyebilen oluyor.
takma kafaya artık çözceksin insallah bu sıkıntıyı olumlu düşün olumlu olsun.
saç ekimin sonrasında büyük ihtimalle bir ekim daha gerekecek. zaten bu yüzden demiştik keşke bu kadar yüksek greft ekilmeseydi diye. ekim merkezini bi tanıdıgını görerek seçtigini söylemişsin. umarım onunkinden de daha iyi bi sonucun olur.
ter konusunda haklılar. ter köklere zarar verebılır. dikkatli olman güzel ama 3 aydan sonra da pek bişe olacagını sanmam.
terledigin an elıne bi fısfıs al içine su doldur fısfısla teri durula gitsin ben öyle yaptım.
kardeşinin babası gibi görülmene de ayrı bi üzüldüm. gerçekten kendi ekimimmiş gibi iyi bi sonuc almanı diliyorum.
21 yaşında bu derdi çekmek cok acı. ben de yaşadım aynılarını bu kadar yogun değildi ama bizim de tepe açıldı.
e tepe açılınca da otomatık kelsin zaten.