Saç Ekimi Sonuçları
Hiç sorma nasıl oldu anlayamadan döküldü
Bende 20 yaşındayım şakalar açıldı ve çok dökülüyor daha gencsin nasıl döktün gibi cevabı verilemeyecek mantıksız soru soranları takma ekimin de burda öğrendiklerim kadarıyla güzel duruyo umarım güzel bir sonuç çıkar bir de benden sana tavsiye okuduklarımdan bunları anladım ekim yaptırdıktan sonra zaten ekim olmuş bence herhangi bir sorunla karşılaşırsan siteye gir çünkü sürekli olarak girdiginde sürekli saçı düşünüyosun ve site göz yanıltıcı bir sürü ekim sonrası foto atanlar var yani doğru açıdan atmayan bilinçli bişekilde yapmıyolar ama böyle atanlarda var yani ekim gibi durmuyo süper kendi normal saci gibi duruyo gür duruyo bunları gördükçe ekilen saçların hepside çıksa çok süperde olsa beklenti hep yüksek olduğu için üzülebilirsin bence güzel bir ekim olmuş kafana hiç takmadan bir sorun olmadan siteye girip hergün saçını düşünme normal hayatın akışına bırak bir gün bir bakmışsın saçların var inan böyle daha mutlu olursun. Güzel sonuçlar bekliyorum
Ben orda 7600 greft olduğunu sanmıyorum.Ama doğruda olabilir.Moral bozmak istemiyorum.
Donor toparlar inşallah
21 yasinda bir insana 7600 greft ekim yapilir mu insaf ya
Herhangi bir bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum
Umarim mutlu olursun kardesim. Gecmis olsun