Gönderen Konu: Finasteride Kullanirken Cocuk Dusuncesi  (Okunma sayısı 1257 defa)

kijuju

• Yeni üye
  • *
Finasteride Kullanirken Cocuk Dusuncesi
« : 07 Kasım 2020, 18:12:42 »
Baslikta da belirttigim gibi cocuk sahibi olmayi dusunuyorum diyelim. Bu hapi kullanirken nasil bir yol izlemeli, ne zaman kesmeli, ne yapmaliyim ?. Detayli bilgilendirirseniz cok sevinirim. Tesekkurler

Not : Her gun 1/4 proscar kullaniyorum 5 aydir.

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Finasteride Kullanirken Cocuk Dusuncesi
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2020, 19:09:19 »
Birsey yapmana gerek yok, ilaci alirken de cocuk dusunebilirsin. Yalniz esinin ilactan kesinlikle uzak durmasi gerekir. Temasi bile tehlikelidir.
Onun haricinde herhangi bir sikintisi yok ilacin gebelige.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2020, 19:47:50 »
İlacın sperme geçtiği, fakat vajinadan emilse bile, emilecek miktarın bir sorun olmayacağı söylenmiş aşağıdaki makalede. Ama bu tip soruları ürologa, kadın doğum uzmanlarına sormalısınız. Hadi bi makalede gördük de, bu alanın uzmanları değiliz malum.

http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/tez/pdf/uroloji/dr_tuncer_senkul.pdf

kijuju

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2020, 00:22:41 »
sperm kalitesini azalttigi ve sivilastirdigi icin bir sorun yaratmaz mi cocuk olusumu icin ? bilmedigim icin soruyorum cocukta bi sakatliga falan neden olabilcek etkenler gibi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2020, 01:34:36 »
sperm kalitesini azalttigi ve sivilastirdigi icin bir sorun yaratmaz mi cocuk olusumu icin ? bilmedigim icin soruyorum cocukta bi sakatliga falan neden olabilcek etkenler gibi
Alakasi yok, sperm adedini dusurdugu icin belki de cocuk yapma ihtimali duser, ama birkac extra deneme ile hallolur o is:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2020, 01:56:06 »
Sen işini sağlama al tohum önemli mazallah  bir sorun olursa ilaca bağlarsin ben bırakmıştım birak 1 ay sonra düşün derim
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2020, 02:07:09 »
Çocuk düşünüyorsanız finasteridi bırakıp düşünmelisiniz. Kesinlikle ileri de doğacak çocuğun tüm problemlerini bu ilaca bağlayıp, vicdan azabı çekersiniz. Burada ihtimaller üzerine yazsakta kötünün bile kötüsünün olduğunu unutmamak gerekir. Mümkünse 6 ay ara verdikten sonra çocuk düşünülmesi daha mantıklı bir hareket olacaktır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2020, 08:07:03 »
Finasteride sperm sayisini düşürüyor bunu biliyoruz ama sperm kalitesinde düşürüyorsa bu durumda en az 6 ay ara vermek iyidir. Hatta ara verdikten sonra bi sperm kalitesini tahlil yaptır öyle giriş bu ise

Facebook Twitter Instagram