Gönderen Konu: DHİ SAÇ EKİMİ ANTALYA(ESMA&SERKAN) 2010+2000 greft (14-15 NİSAN 2017)  (Okunma sayısı 52223 defa)

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim öncelikle saolasın yorum yaptığın için,doktor olmayışları soru işaretiydi bende ama gittim yüzyüze görüştüm güven verdiler açıkçası bana öle şişirip umut satmadılar.hatta ekim sırasında da benim beklentimin yüksek olduğunu farkedip biraz düşürmeye çalıştılar.sonuçta vertexim de açık ve diğer görüştüğüm ekim merkezlerinin biri şakaklar hariç sadece ön bölgeye 2800 greft demişti.biride şakaklar dahil sadece ön bölge 3600 greft demişti bunlar sağlam bilinen yerlerdi.onun için vertex dahil 4000 greftin her bölgede çok sık olmasını beklemekte saçma olur biyandan beklentim çok yüksek değil ekilenlerin çoğu tutarsa sıkıntı yok benim için.öle çok kötü bi ekimlerini de görmedim sen paylaşta referans olsun ektirmeyi düşünen arkadaşlara

Punch konusunda da onu bende sordum hepsini aynı punchla mı alıosunuz diye evet dediler.0.7 punchla aldılar greftlerin kalınlığına görede değişiyormuş.zaten grefte göre punch değiştiren biyer duymadım zaten ben,böyle bile 2000 greft alımı 3 saati biraz geçti.çok düşük devirde yapıldı alım işlemi, bana karşı tek övündükleri konu alım konusuydu,bu konusa yorum yapmam için erken ilerleyen günlerde donörün durumuna göre bakıcaz

Ekimi de sadece esma hanım yapıo dediler yardımcılarıyla ama serkan beyde katıldı benimkine ama ekim yapmadı greftleri esma hanım aldı ekiminde hepsini esma hanım yaptı.serkan bey sadece alırken ekerken ara ara gerdirme gibi yardımcı oldu esma hanıma bide greftleri kalemlere yerleştirme yaptı.sanırım hastalarla o ilgilendiği için katılamıyor pek.

Amacım ekim yaptırdığım yeri övmek değil yanlış anlaşılmasın herkes gitsin yüzyüze görüşsün kafasına yatan yere yaptırsın.kötü olursada Süreci paylaşıcam herkes ona göre bakar.

duman176

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ben söylemiştim zaten kardeşim ön hatta ekebilceğimiz kadar sık ekelim diye,onlarda ona göre ekti,ama vertexte baya bi geniş açıklık olduğu için bir kısmı oraya gitti greftlerin orta bölgeye çok fazla bi sıkılaştırma yapılamadı o yüzden,üst ve vertex bölgesinde tatmin edici sıklığı yakalayamazsam 2.bi ekimi düşünüyorum o yüzden bi kaç sene sonra hem önede sıklaştırma olabilir belki biraz daha
Esma Serkan ekimleri basarili oluyor. Senin de oyle olacak insallah . Sadece sabırlı ol umitsiz olma insallah cogu tutar. Ekimin cok guzel olmus :)

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnş kardeşim vala saolasın😉 Vala çoğu done tutuyor bende.donör gene iyiydi proscarda kullanıyordum kullanıcamda,düzenli spor yapıyordum sigarada yok. Kan akışı çok oldu bu greftlerin beslenmesi için güzel bişey dediler.kanın kalitesini de beğendiler.hal böyle olunca ekilenlerin tutması konusunda beklentim yüksek biraz 😊 İnş tutar
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 11:45:25 Gönderen: Murat.48 »

duman176

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım ekiminiz güzel olur. Bende aynı kişilere ekim yaptırdım ki bu ekibin bu forumun ekmeğini çok yediklerini düşündüğüm için birkaç cümle not eklemek isterim. Amacım moral bozmak değil şimdiden belirteyim. Vaktim olunca bir konu açıp fotoğraflarla beraber söylediklerimi de detaylandıracağım. İlk başlarda ekim süreciniz ve görüntünüz güzel olacak, işçilikleri iyi gözüküyor ve hem donör alan hem de ekim yapılan alanda fazla kan ve yara olmuyor. Forumu takip edenleri de bu durum yanıltıyor. İşin ilginci adamların başarılı sayılabilecek belki tek hastaları var. Forumda da zaten başarılı bir sonuçları yok bence. Sistemleri merdiven altı, fiyatları faiş ve yalan konuşuyorlar. Örnek olarak bana farklı kalınlıkta punch kullanacaklarını, kök ve saç kalınlığına göre hareket edeceklerini söylediler: ama ekim aşamasında tek kalınlıkta punch kullandılar. 2. örnek: ekip 4 kişi olacak dediler ama benim ekimimde 3 kişi vardı. Görüşmeye gittiğinizde size övünüp fotoğrafını gösterdikleri arkadaşın konusu bu forumda var ve o arkadaş da 2. ekimi düşünüyor. Süreç ilerledikçe yavaş yavaş anlıyorsunuz; ne saç çizgisi çizmeyi biliyorlar ne de ektikleri kökler tutuyor. Umarım siz istisna olursunuz. Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar da bu ekibi lütfen listesinden çıkarsın ya da en azından tekrar tekrar düşünsünler.
Valla bilader madem burda o kadar bunlari yazdın yordun kendini madem takip ediyorsun . Ekimini en basından beri paylasaydın görseydik o zaman yardımcı olsaydın bizlere. Esma serkan ekimlerinde cogu ekimciye tas cikaracak ekimler var . Gelip burda adamların üstüne camur atıpta lekelemeye calısma . Bu saatten sonra foto da atsan sana inanmam . Burdaki arkadaslarinda inanmasını istemem cunku senin karaladigini dusunuyorum. Bende birini karalamak istesem yazar yazar altına da sacı tutmayan bir hasta koyarim bitti
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 03:30:14 Gönderen: duman176 »

Türk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım ekiminiz güzel olur. Bende aynı kişilere ekim yaptırdım ki bu ekibin bu forumun ekmeğini çok yediklerini düşündüğüm için birkaç cümle not eklemek isterim. Amacım moral bozmak değil şimdiden belirteyim. Vaktim olunca bir konu açıp fotoğraflarla beraber söylediklerimi de detaylandıracağım. İlk başlarda ekim süreciniz ve görüntünüz güzel olacak, işçilikleri iyi gözüküyor ve hem donör alan hem de ekim yapılan alanda fazla kan ve yara olmuyor. Forumu takip edenleri de bu durum yanıltıyor. İşin ilginci adamların başarılı sayılabilecek belki tek hastaları var. Forumda da zaten başarılı bir sonuçları yok bence. Sistemleri merdiven altı, fiyatları faiş ve yalan konuşuyorlar. Örnek olarak bana farklı kalınlıkta punch kullanacaklarını, kök ve saç kalınlığına göre hareket edeceklerini söylediler: ama ekim aşamasında tek kalınlıkta punch kullandılar. 2. örnek: ekip 4 kişi olacak dediler ama benim ekimimde 3 kişi vardı. Görüşmeye gittiğinizde size övünüp fotoğrafını gösterdikleri arkadaşın konusu bu forumda var ve o arkadaş da 2. ekimi düşünüyor. Süreç ilerledikçe yavaş yavaş anlıyorsunuz; ne saç çizgisi çizmeyi biliyorlar ne de ektikleri kökler tutuyor. Umarım siz istisna olursunuz. Ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlar da bu ekibi lütfen listesinden çıkarsın ya da en azından tekrar tekrar düşünsünler.

Hocam ben bu ekibi düşünüyorum resimlerini paylasirsan bana iyilik yapmış olursun başka bir ekip arayışı içerisine girebilirim teşekkürler .

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yani bu dhi ekimlerinin bir standartı yok kimi bonusa dönüyor kiminde hiç çıkmıyor çıksa da seyrek görünüyor bu dhi den yada hastadan bilmiyorum araştırıp bunun içinde konu açacağım..ama bir öngörüm var dhi de normal kanal açılmadığı için kök yeteri kadar içeri konulmuyor olabilir ve bölgede yeterli kan dolaşımı olmuyor olabilir..bazı hastalarda bu durum yaşanıyor olabilir çünkü sonuçlar çok dengesiz dediğim gibi kimisi bonus olurken kimisi seyrek saçlarla kalıyo birde deniyor ya kanama hiç olmadı vs bu durumdan da şüpheleniyorum kan olmaması avantajmı dezavantajmı ?..tabi bu öngörüm araştırıp net bilgi edinmeye çalışacağım
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 11:21:18 Gönderen: arkeolog »

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öngürünüz doğru olabilir. Sonuçta çok farklı donelere bağlı saç ekimi.iyi düşünmek lazım benimde en büyük tereddütkerimden biri kaleme koyarken greftler zarar görüyormuydu.bide kesi yöntemiylede kötü sonuçlar çıkabilio bu kişinin durumuna bağlı ve birazda ekibin kabiliyetiylede alakalı bence.okadar umut bağlıoz, zaman ayırıyoruz,eziyet çekiyoruz. inşallah sonuçlarda buna değer.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2017, 11:41:39 Gönderen: Murat.48 »

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kusura bakmayın buarada tarihi yanlış girmişim kendi yorumlarımdakileri düzelttim.mart değil nisan da ekildi 2 gün oldu ektireli.

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun kardeşim gayet güzel ve sık bir ekim olmuş donöründe bakınca kaliteli gözüküyor sigara kullanmayıp spor yapman da senin için avantaj bence çok güzel sonuç alacağına ben inanıyorum ayrıca bende aynı ekibe ekim yaptıran bir kişi olarak net olarak söyleyebilirim ki ekibin alım konusundaki iddiası tamamen yerinde sürecim tamamlanmadığı halde donör bölgem alım yapıldığı anlaşılmayacak kadar iyi durumda süreçten de gayet memnunum...tekrar hayırlı olsun kardeşim....

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirli olsun ekiminiz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saolun iyi dilekleriniz için, inş. temennim o yönde bekliyecez görücez artık 😊

scorp16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ekim yaptıramam diyen arkadaş görüyorum ki(gerçekten yaptırdıysan)sende siteden takip edip ekim yaptırmak için esma hn. ve serkan beyi seçmişsin.peki soruyorum sana madem ekimlerini beğenmiyordun sen neye göre karar verdin de gittin merak ettim..ayrıca esma hn.kimsenin beklentisini yüksek tutmaması gerektiğine bazı hastalarında başarı%95 olurken bazılarının%65-70 olabileceğini belirtiyor...bu konuda ekim yapan kişilerin ne kadar önemli olduğunu belirtse de saç ekiminin kişinin sağlıklı olması bünyesi beslenmesi ve dokunun sağlığı ile alakalı olduğunu da belirtiyor.ben tutmama ihtimalini düşünerek girdim alanım büyük çıtam düşüktü fakat sonucumdan şuan için çok memnunum..birde merdiven altı dediğiniz yerin bir çok ekim yerlerinden daha temiz kaliteli ve hijyenik olduğunu düşünüyorum...ayrıca senin ekiminin kötü olması için sürecin tamamlanması gerekiyor iletilerine baktığım da öyle bir süreç göremiyorum peki sen neye göre sonucun kötü olduğunu söylüyorsun bu arkadaşların ekimlerini esmaserkantetik instagram adresinden de takip ediyorum bana göre hepsi gayet başarılı tabi ki bu kişilerinde başarısız diye görebileceğimiz ekimleri vardır keza en ünlü doktorların bile başarısız ekimleri var... ''bu ekibin bu forumun ekmeğini çok yediklerini düşündüğüm için'' bence bu cümlen esas ve art niyetini açıkça anlatıyor ve bana ekibi karalamak için bu sitede olan sahte art niyetli ve birilerinin tetikçiliğine soyunduğun izlenimini veriyor.lütfen yapma işlerini iyi yapan insanları karalama çünkü işlerini çok kötü yapan ekipleri  insanları da görüyoruz...

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Katılıyorum,2 arkadaşım piyasada isim yapmış 1€ dan ekim yapan forumda çok güzel ekimleride olan doktorlara ektirdiler.iyi olmadı ikiside 2.ekim düşünüo.bu iş hakkaten çok fazla şeye bağlı.tabiki çok daha itinalı iyi sonuç alma olasılığı çok yüksek yerler var ama oralarda 2,5€ dan başlıo.ben şartlarıma önceliklerime göre karsr verdim.şuan için pişman değilim bekleyip görecez süreci

AMA ARKADAŞADA BİŞEY DEMİYORUM.HAKKATEN ÇOK SIKINTILI Bİ SÜREÇ KARAR VERME SÜRECİ BİRAZ ŞÜPHECİ OLMAKTA, ÇOK ARAŞTIRMAKTA FAYDA VAR 😉

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 4. Günüm 6.yıkamayı yaparken böyle bi saç geldi.kayıpmıdır?

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet normal sıkıntı yapmayın

Facebook Twitter Instagram