Kardeşim öncelikle saolasın yorum yaptığın için,doktor olmayışları soru işaretiydi bende ama gittim yüzyüze görüştüm güven verdiler açıkçası bana öle şişirip umut satmadılar.hatta ekim sırasında da benim beklentimin yüksek olduğunu farkedip biraz düşürmeye çalıştılar.sonuçta vertexim de açık ve diğer görüştüğüm ekim merkezlerinin biri şakaklar hariç sadece ön bölgeye 2800 greft demişti.biride şakaklar dahil sadece ön bölge 3600 greft demişti bunlar sağlam bilinen yerlerdi.onun için vertex dahil 4000 greftin her bölgede çok sık olmasını beklemekte saçma olur biyandan beklentim çok yüksek değil ekilenlerin çoğu tutarsa sıkıntı yok benim için.öle çok kötü bi ekimlerini de görmedim sen paylaşta referans olsun ektirmeyi düşünen arkadaşlara
Punch konusunda da onu bende sordum hepsini aynı punchla mı alıosunuz diye evet dediler.0.7 punchla aldılar greftlerin kalınlığına görede değişiyormuş.zaten grefte göre punch değiştiren biyer duymadım zaten ben,böyle bile 2000 greft alımı 3 saati biraz geçti.çok düşük devirde yapıldı alım işlemi, bana karşı tek övündükleri konu alım konusuydu,bu konusa yorum yapmam için erken ilerleyen günlerde donörün durumuna göre bakıcaz
Ekimi de sadece esma hanım yapıo dediler yardımcılarıyla ama serkan beyde katıldı benimkine ama ekim yapmadı greftleri esma hanım aldı ekiminde hepsini esma hanım yaptı.serkan bey sadece alırken ekerken ara ara gerdirme gibi yardımcı oldu esma hanıma bide greftleri kalemlere yerleştirme yaptı.sanırım hastalarla o ilgilendiği için katılamıyor pek.
Amacım ekim yaptırdığım yeri övmek değil yanlış anlaşılmasın herkes gitsin yüzyüze görüşsün kafasına yatan yere yaptırsın.kötü olursada Süreci paylaşıcam herkes ona göre bakar.