Iyi günler arkadaslar 29 yasindayim ve 1. resimde gördügünüz gibi sacim islak ve isigin altinda icler acisi. 2. resimide kurutup, isigin kapali oldugu an cektim Bugün. 3. resmide az önce kuru ve sac spreyli isigin altinda cektim.
2 gün önce finasterid, 2 haftadirda Biotin ve Vitamin haplari kullanmaya basladim. Bugün aklima Avodart (Dutasterid) de kullanmak geldi ama cok agir bir ilacmis diye duydum. Sakaklar bildim bileli acik ama tepem son 1 senede cok Seylerdi. Agir bi diyet yapdim (kisa sürede 25 kilo verdim) galiba onun yüzündende sac kayibim oldu.
Ailede kellik durumu 50:50. Mesela babam nw6-7 ama amcalarim 45-55 Yaslarinda Hemen hemen full sacli. Kurutulmus ve sac sprayli hali Simdilik kafami kapatiyor ama görünüse göre pek uzun bir zaman dayanmicak gibi mevcut saclar.
Simdilik finasteridle En azindan dökülmeyi durdurmaya calisiyorum. Sizce yakin bir dönemde sakaklari ve sklastirma amacli ortalari ektirsem iyi bir fikirmi? Yoksa bekliyimde iyice dökülsünmü? Simdi ektirip mevcut saclarda zarar görür diye korkuyorum.
Bu arada Kabul ederse ektirmeyi Koray hocada düsünüyorum.
Degerli yorumlariniz ve önerileriniz cin simdiden tesekkürler🙏🏻