Gönderen Konu: Özgür Nalbant,Şahin bey,X Hoca önemli bilgilendirmeler söyleşiler  (Okunma sayısı 17262 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kalem tekniği manuel alım dr HAKAN DOĞANAY SÖYLEŞİ
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2017, 11:59:44 »
aslında tum doktorlarla soyleşi olsa hepsini tek tek dinlesek çok ii olur akıl edip yaptığın soylesi gercekten çok faydalı iyi bir paylaşım olmuş hani tum doktorların soyleyişileri siteye ilk girenin bakıcağı sayfada olsa ordan doktorların ağzzından herseyi okusa oğrense sonra sitede ektirenlerinde tecrubelerinden faydalansa yeni gelen uyeler daha mantıklı olur
onun için  çalışmam var aklımda emekli görüşeceğim devamı gelecek

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kalem tekniği manuel alım dr HAKAN DOĞANAY SÖYLEŞİ
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2017, 17:02:12 »
yeni uyelere faydalı olur
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dr ÖZGÜR NALBANT söyleşi
« Yanıtla #17 : 03 Ağustos 2017, 14:53:55 »
evet arkadaşlar söyleşilere devam ediyorum. öncelikle denizlide hizmet veren Özgür hocamıza samimi açıklamalarından ve bilgilendirici sohbeti için teşekkür ederim..
    Özgür Nalbant 1998 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek Tıp Doktoru ünvanını aldı. 2003 yılında Medikal Estetik Uygulama Sertifikasını aldı. 2004 yılından beride denizlide saç ekim işlemlerine başlamıştır.
   evet söyleşiye geçelim...

soru: alımda hangi teknik

cevap .mikromotor kullanıyorum.

soru:mikro motor hakkında bir çok yorum var sizin tecrübeniz görüşünüz

cevap:mikro motorda önemli olan devirdir düşük devirde kullanılması gereklidir.yüksek devirde kullanmak köklere zarar verir en önemli detay budur.malesef türkiye de mikromotor kullanmayı bilmeyen kişiler hem donörü hemde greftleri heba ediyorlar..eğer mikro motoru düşük devirde kullanıp sabırlı bir işçilik ve  homojen alım yaparsan manuele çok yakın sonuç alınır donör bölgede.

soru:mikro motor neden yanlış kullanılıyor

cevap..mikroyu yüksek devirde kullanmak zamanı hızlandırır yani daha kısa zamanda işlem biter ama greftler ölür. bu tamamen daha çok ekim yapmak için .bu şekilde işlem yapan yerlere dikkat edin mikromotor tecrübe ister..ben günde 1 ekim yaparım ve düşük devirde alım yaparım.arkadaşlar yüksek devirde alım yaptırmayın bu çok önemli

soru:hocam kaç greft alınmalı maksimum

cevap .4000 grefti geçen ekimleri doğru bulmuyorum.ben 4000 grefti geçmiyorum planlama çok önemli.

soru :sakaldan greft

cevap:gerek görmüyorum .yapmıyorum sadece ense bölgesindeki donörü kullanıyorum

soru:ekimi belirleyen faktörler

cevap onlarca nedeni var sadece doktor değil,  vitamin eksikliğinden tutun travmatik detaylara kadar.yani bünyede çok önemli..ben kimseye vaat vermiyorum bu konuda çok gerçekçi davranmaya çalışıyorum önemli olan hastanın mutlu olması beklentisi..

soru:norwood 7 ekimi

cevap:ekimle mutlu olma şansı düşük bir dökülme tipi ,bugüne kadar 2 hastam oldu .beklentilerini anlattılar samimi konuştuk ikisininde beklentisi oranında başarı sağladık 2 side memnun oldu..ben ekim olmayacak hastaya saç ekimi gerçekleştirmiyorum ektiğim kadar ekmediğim hasta sayısı var.

soru:ekimi siz mi yapıyorsunuz

cevap :ekimi değil traşı bile ben yapıyorum (baya güldük )ekimde alımı kanalları açmayı anesteziyi  ön çizgiyi bütün ekimi ben yapıyorum yıllardır beraber çalıştığım yardımcı hemşirelerim var evet ekimi ben yapıyorum

soru:deniz spor güneş

cevap: 1 ay sonra hafif tempolu spora başlayabilirsiniz .denize 1 ay sonra bone takarak yada şapkayla kesinlikle 1 ay içinde güneşe maruz kalmayın koruyun..bunlar 2 ay sonra normal rutin şekilde yapılabilir.

soru:sigara

cevap:sigarayı önermiyorum

soru:ekim sonrası ilaç

cevap: biotin hemen başlanmalı ben ekimden 3 hafta sonra akşam yatmadan 1 2 fıs kanlanma olsun diye minoxil öneriyorum

soru:günde kaç ekim yapıyorsunuz

cevap :ben günde 1 ekim yaparım

soru:ekimi kim yapmalı

cevap:benim kişisel görüşüm ekimi doktorların yapması yönündedir ..tabi ki de yardımcı hemşireleri teknikerleri olacak ama ekimin başından sonuna kadar doktor bulunmalı

soru :fiyat nedir hocam

cevap:greft başı 1.5 tl  her ocak ayında fiyat politikamız değişiyor
  evet özgür hocamıza cevaplarından dolayı teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2017, 15:13:33 Gönderen: ruhi mücerret »

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr ÖZGÜR NALBANT söyleşi
« Yanıtla #18 : 03 Ağustos 2017, 16:21:54 »
Söyleşi için teşekkürler. Bundan iyisi Şam'da kayısı dedirtecek sözler söylemiş hoca. Minoxil tecrübesi olan biri olarak minoxili önermesi aklıma yatmadı. Acaba mikromotorla düşük devirde saatte kaç greft alınabiliyor? Bunun bir standardı varsa alımın ne kadar sürdüğünden, motorun hangi devirde kullanıldığını anlayabiliriz, en azından tahmin edebiliriz.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Ağustos 2017, 16:38:45 »
minoxil 1 2 fıs diyor zaten kanlanma olsun diye yabancı forumlarda da genelde bu şekil kullanılıyor yıllarca hoca günde 10 fıs zarar 1 2 fıs yarar diyor ki mantıklısı da bu gece 1 fıs kanlanma sağlar..

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Ağustos 2017, 16:56:03 »
hocam peki 1-2 fıs kullanınca işe yarar mı sizce?
minox vertex bölgesinde iyi iş çıkarıyor gibi benim merak ettiğim 1-2 fısla yine aynı sonucu alabilir miyiz sizce?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Ağustos 2017, 17:02:04 »
diğer drlarlada soyleşinin devamını bekliyoruz tşkler
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Ağustos 2017, 17:29:33 »
1 2fısın mantığı alkolden saçın yıpranmaması kılcal damarlardaki kanlanmayı artırması olanı koruma amaçlı ve en önemliside saçın minoxa çok alışmaması buda mantıklı kendi tecrübemde bu yönde..minoxu çok kullanmak faydadan çok zarar.az ve öz kullanmak lazım 1 fıs sorunlu bölgeye

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Ağustos 2017, 17:32:19 »
ayrıca hoca telefondan watsap üzerinden bütün sorularınızı yanıtlayacağını söyledi netten bulun nosunu sorunuz varsa

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Ağustos 2017, 17:43:41 »
minoxil 1 2 fıs diyor zaten kanlanma olsun diye yabancı forumlarda da genelde bu şekil kullanılıyor yıllarca hoca günde 10 fıs zarar 1 2 fıs yarar diyor ki mantıklısı da bu gece 1 fıs kanlanma sağlar..
Elimde geçmişten kalma yarım şişe minoxil, yarım şişe Hair Forte hala duruyor. Saç ektireli yaklaşık iki buçuk ay oldu. Lafı uzatmak için değil gerçekten anlamlandıramadığım için soruyorum. Üçüncu haftaya kadar zaten tutan tutmuştur, ekilen saçların daha iyi tutması için kullanamayız. Kanlanmanın artması saçların daha kaliteli çıkmasını sağlayacaktır. Normalde çıkmayacak olan çoklu greftlerin de ikinci üçüncü saç tellerini üretmesini sağladığını varsayalım ve hiç bir yan etki yapmadığını.Sekiz ay sonra bıraktığımızda (veya bırakmamıza da gerek yok) saçlar kullanmadığımızda çıkması gereken kalitede ve sayıda çıkmayacak mı? Bu tansiyon ilacını 1-2 fıs da olsa ömür boyu kullanamayacağımızı hepimiz biliyoruz. Kendimizi kandırmıyor muyuz? Ben nerede yanılıyorum?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Ağustos 2017, 17:47:36 »
Elimde geçmişten kalma yarım şişe minoxil, yarım şişe Hair Forte hala duruyor. Saç ektireli yaklaşık iki buçuk ay oldu. Lafı uzatmak için değil gerçekten anlamlandıramadığım için soruyorum. Üçüncu haftaya kadar zaten tutan tutmuştur, ekilen saçların daha iyi tutması için kullanamayız. Kanlanmanın artması saçların daha kaliteli çıkmasını sağlayacaktır. Normalde çıkmayacak olan çoklu greftlerin de ikinci üçüncü saç tellerini üretmesini sağladığını varsayalım ve hiç bir yan etki yapmadığını.Sekiz ay sonra bıraktığımızda (veya bırakmamıza da gerek yok) saçlar kullanmadığımızda çıkması gereken kalitede ve sayıda çıkmayacak mı? Bu tansiyon ilacını 1-2 fıs da olsa ömür boyu kullanamayacağımızı hepimiz biliyoruz. Kendimizi kandırmıyor muyuz? Ben nerede yanılıyorum?
yo yanılmıyorsun bu konuda binlerce yorum var sayfalarca ne desem boş zaten.. senin tercihin dostum iyi gelirse kullanırsın kötüyse bırakırsın .ne demişler en iyi doktor kişinin kendisidir

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 03 Ağustos 2017, 18:02:28 »
bu tür söyleşileri aynı bir konu başlığı altında açılırsa iyi olur burda zamanla kaybolur

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 03 Ağustos 2017, 18:15:06 »
Ozgur hocaya sac ektiren biri olarak aynı sohbeti zamanında yapmıştım hocayla. Micromotor olayı konusunda dediği gibi de oldu.  Donor 1.haftada gayet temiz gözüküyordu. Ekimin butun  aşamalarında var kendisi. Sadece ekimi uzun yıllar çalıştığı yardımcıları yapıyor. Ama o zaman bile kendisi sık sık geldi. Çok hoş sohbet bi r adamdır. Ekimden sonra 1 ay neredeyse hep konuştuk whatsaptan gayet ilgiliydi. Tabi önemli olan sonuç. Insallah sonuçları da aydan aya paylaşıcam forumda.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Ağustos 2017, 21:18:06 »
Ozgur hocanon kisiligine bir sey diyemem ama sac ekimleri cok seyrek oluyor bence

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 04 Ağustos 2017, 12:24:54 »
madun ben devamlı kullanıom 2002den beri kalp sorunu olanlara ve 45 yas ustune yasak galiba fda onaylı neticede bir yan etkide gormedim minoxidilden
3838 dr özgür az saçlı geniş alanı kapadığı için seyrek oluyor dağıtımı uzaktan bakınca nasıl kapalı gozukur ona gore ayarladığı için doğru olanda bu
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram