Gönderen Konu: Serkan Aygın 3.800 Greft  (Okunma sayısı 6443 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın 3.800 Greft
« Yanıtla #46 : 27 Mayıs 2021, 13:08:29 »
Merhaba,
Güzel ve Morel veren yorumunuz için Teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Rica ederim her şey güzel ve yolunda saçlarının daha güzel olacağı günler de yakın.

Paylaşımları kesme takipteyiz dostum
Global Moderator

sacliadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 27 Mayıs 2021, 15:40:40 »
saç diplerini de çekip ekleyebilir misin dostum, tebrikler sağlıkla tara inşallah.

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 08 Haziran 2021, 18:50:42 »
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Klinik'e kontrole gittiğimde Serkan Hoca kontrol etti ve Revizyon yapmayı uygun gördü.
Bilginize sunarım.

Arkansas

• Full Member
« Yanıtla #49 : 08 Haziran 2021, 21:00:09 »
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Klinik'e kontrole gittiğimde Serkan Hoca kontrol etti ve Revizyon yapmayı uygun gördü.
Bilginize sunarım.

nasıl yani son hali neydi ve neden revize yapmak istedi?

siz mi talep ettiniz?

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #50 : 08 Haziran 2021, 21:23:32 »
Merhaba Arkadaşlar,
Bilginize sunarım.

Hayırlısı olsun, son attığın fotoğraflarda sol bölümde lokal seyreklik varmış karar doğru olmuş. İnşallah revizyondan sonra her şey güzel olacaktır, çok hafif geçiyor revizyondan sonra süreç, yıkamadan sonraki gün dışarı çıksan kimse fark etmez tabii güneş görmesin kafa. :)
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 08 Haziran 2021, 22:00:10 »
nasıl yani son hali neydi ve neden revize yapmak istedi?

siz mi talep ettiniz?

Merhaba,

Sol kısmın Sağ kısma göre seyrek olduğu gözlemlenip Klinik kontrol'e çağırdı. Serkan Hocanın kontrolü sonrasında Revizyon yapmakta karar kıldı. Işık altında gözle görülür bi seyreklik söz konusuydu.

Saygılarımla.

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 11 Haziran 2021, 20:40:40 »
Merhaba,

Sol kısmın Sağ kısma göre seyrek olduğu gözlemlenip Klinik kontrol'e çağırdı. Serkan Hocanın kontrolü sonrasında Revizyon yapmakta karar kıldı. Işık altında gözle görülür bi seyreklik söz konusuydu.

Saygılarımla.

Tekrardan Merhabalar,

Ekim işlemi DHI tekniği ile yapıldı. Saçlarımın uzun olması sebebiyle ilk yıkama işlemi için Kliniğe gideceğim. Şunu belirtmek istiyorum Serkan Hoca, Saç bir tarafa, Mutluluk ekmeyi hedefleyen bir Doktor. Kendisine ve Ekibine Teşekkür ediyorum. Gelişmeleri size aktaracağım.

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2021, 21:18:31 Gönderen: Balding King »

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 13 Şubat 2022, 22:22:27 »
Merhabalar Arkadaşlar,

2. Ekimimin 10. Ayında ortaya çıkan görüntüyü sizlerle paylaşıyorum. Ben işini her zaman iyi yapmaktan ziyade yaptığı işin arkasında duran İnsanları gittiğim her ortamda savunurum. Serkan hoca işini iyi yapan ve yaptığı işin takipçisi olan bir Doktor.
Saç ekimi Görsel olarak iyi olmalı ve iyi durmalı. Bu tarz konularda 3'e 5'e bakmadan güzel sonuçlar çıkaran Klinikleri tercih etmenizi öneririm.

Belki Serkan AYGIN Clinic'e şans eseri rastladım iyi ki de rastlamışım. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
« Yanıtla #54 : 13 Şubat 2022, 22:44:44 »
Merhabalar Arkadaşlar,

2. Ekimimin 10. Ayında ortaya çıkan görüntüyü sizlerle paylaşıyorum. Ben işini her zaman iyi yapmaktan ziyade yaptığı işin arkasında duran İnsanları gittiğim her ortamda savunurum. Serkan hoca işini iyi yapan ve yaptığı işin takipçisi olan bir Doktor.
Saç ekimi Görsel olarak iyi olmalı ve iyi durmalı. Bu tarz konularda 3'e 5'e bakmadan güzel sonuçlar çıkaran Klinikleri tercih etmenizi öneririm.

Belki Serkan AYGIN Clinic'e şans eseri rastladım iyi ki de rastlamışım. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

Valla sonuc mukemmel gule gule tarayin insallah bizim sonucta guzel olur :)
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

Arkansas

• Full Member
« Yanıtla #55 : 13 Şubat 2022, 23:32:42 »
Maşallah çok başarılı

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 13 Şubat 2022, 23:48:13 »
Teşekkürler Arkadaşlar.
Düzenli uyku, Düzenli beslenme ve Bol su için.
Sevgiler.

Arif16

• Full Member
« Yanıtla #57 : 13 Şubat 2022, 23:53:06 »
Kardeşim hayırlı olsun çok güzel olmuş ekimin güle güle tara . Merak ettiğim herhangi bi takviye ve prp mezoterapi yaptırdın mı ?

Balding King

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 13 Şubat 2022, 23:57:52 »
Takviye olarak Xpecia kullanmaktayım.
Geri kalan herşey Doğal
Her sabah
1 Adet Yumurta
2 Adet Hurma
Öğlen
Süt
Kuruyemiş
Akşam
Meyve

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 14 Şubat 2022, 00:11:49 »
Merhabalar Arkadaşlar,

Hayırlı olsun çok güzel sonuçlanmış ön çizgi nasıl fotoğraf atma şansınız varmı?

Facebook Twitter Instagram