Gönderen Konu: Ankara Dr. Jale Şenyurt 3600 greft saç ekimim 11 Nisan 2017  (Okunma sayısı 22946 defa)

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Dr. Jale Şenyurt 3600 greft saç ekimim 11 Nisan 2017
« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2017, 17:59:18 »
Aşağıda paylaştığım resimler 12. Güne ait yıkama sonrası resimlerdir.

Olumlu ya da olumsuz gidişat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Not: Herhangi bir takviye ilaç kullanmıyorum şuan için doktorun tavsiyesi üzerine.

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2017, 18:01:35 »
Bunlarda donör bölge resimleri 12.gün

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2017, 18:31:51 »
Dostum geçmiş olsun. Olumlu olumsuz yorum bekliyorum yazmışsın. Amacım moral bozmak değil, objektif olarak gördüğümü söylüyorum. SeyreK bir ekim gibi geldi bana. Umarım ben yanılırım ve seni mutlu edecek bir sonuca ulaşırsın
🏇🏇

Kellige1var

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2017, 18:37:00 »
Umarım güzel sonuç alırsınız ama kanallar çok aralıklı açılmış gibi

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2017, 18:52:55 »
Dostum geçmiş olsun. Olumlu olumsuz yorum bekliyorum yazmışsın. Amacım moral bozmak değil, objektif olarak gördüğümü söylüyorum. SeyreK bir ekim gibi geldi bana. Umarım ben yanılırım ve seni mutlu edecek bir sonuca ulaşırsın

Yorum için teşekkürler objektif olunduğu sürece sıkıntı yok. Kabuklar dökülmeden gayet sık gözüküyordu ama döküldükçe sanki bana da biraz seyrek gibi gelmeye başladı umarım sonu güzel olur :)

kuyumcu69

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Nisan 2017, 15:25:00 »
Ekim sonrası ilaç kullanmanı önerdiler mi ?  Ekimi dr kendisi be kadar müdahil oldu ? merak ettim.

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Nisan 2017, 16:07:48 »
Ekim sonrası doktor Agümentin, Ağrı kesici ve Prednol verdi bu ilaçları ağrı kesici hariç ilk 5 gün sabah akşam belirtilen adetlerde kullandım sonrasında doktorun tavsiyesiyle bıraktım artık kullanmamı söyledi zaten bu ilaçlarda iyileşme sürecini hızlandıran ilaçlardı. Ağrı kesiciyi ilk gün kullandım diğer günler kullanmadım doktor ağrın olursa kullanırsın demişti herhangi bir ağrı sızı olmadı. Şuan için herhangibir ilaç kullanmıyorum 1. Ay prp uygulanacak belki ondan sonra ilaç önerebilir doktor bilmiyorum.

Sizin şu ilacı kullan etkisini göreceksin dediğiniz bir ilaç var ise önerilere açığım minoxil, vitamin takviyesi gibi diğer yan etkileri olan finans gibi ilaçlardan uzak duracağım...

Doktor ekim süresince devamlı yanımdaydı süreci takip etti izledi iğneleri doktor yaptı kanal açımı ve ekim işlemini yardımcıları yaptı.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Nisan 2017, 17:53:54 »
ekimin güzel seyrek değil kendi  mevcut saçların şok dökülmeye uğramış onlar çıkacak ayrıca fotolara çok dikkatli baktım..greftlerin çoklu tekli greftin az..hoca ona göre planlamış çoklu greftleri sık kanal açarak ekmiyorlar zaten.. ama çıkınca sıklık tatmin eder..bunu sormuştum ön neden dha sık ekiliyor diye hocada tekli greft ekiyoruz doğal görünsün diye  o yüzden  haliyle daha çok kanal oluyor tekli grefte  ..tekli greft çok sık ekiliyor ..çoklu greft her zaman şanstır çıkınca daha çok alan kaplar..istersen hocaya da sor aynı şeyi söyler greftlerin çoklu diye

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 23 Nisan 2017, 18:53:11 »
ekimin güzel seyrek değil kendi  mevcut saçların şok dökülmeye uğramış onlar çıkacak ayrıca fotolara çok dikkatli baktım..greftlerin çoklu tekli greftin az..hoca ona göre planlamış çoklu greftleri sık kanal açarak ekmiyorlar zaten.. ama çıkınca sıklık tatmin eder..bunu sormuştum ön neden dha sık ekiliyor diye hocada tekli greft ekiyoruz doğal görünsün diye  o yüzden  haliyle daha çok kanal oluyor tekli grefte  ..tekli greft çok sık ekiliyor ..çoklu greft her zaman şanstır çıkınca daha çok alan kaplar..istersen hocaya da sor aynı şeyi söyler greftlerin çoklu diye

Evet hocam çıkan greftlerin bir çoğu çoklu saç içeriyordu, zaten döner bölge baya kaliteli demişti hoca.
Fotoları çok yakından ve net çekmeye dikkat ediyorum belki çok yakından çekildiği için seyrek gözüküyor da olabilir bilemiyorum... bu konular da çok tecrübeli değilim işi bilen arkadaşların yorumları değerli benim için size de ayrıyeten teşekkür ederim yorumlarınız için.

Birde sizin sanki bi sayfaya takviye ilaç ile ilgili 3,5 bişeyler yazdığımızı hatırlıyorum bu süreçte var mı önerdiğiniz yan etkisi olmayan takviye sayılabilecek ilaç tavsiyeniz?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 23 Nisan 2017, 18:54:59 »

Evet hocam çıkan greftlerin bir çoğu çoklu saç içeriyordu, zaten döner bölge baya kaliteli demişti hoca.
Fotoları çok yakından ve net çekmeye dikkat ediyorum belki çok yakından çekildiği için seyrek gözüküyor da olabilir bilemiyorum... bu konular da çok tecrübeli değilim işi bilen arkadaşların yorumları değerli benim için size de ayrıyeten teşekkür ederim yorumlarınız için.

Birde sizin sanki bi sayfaya takviye ilaç ile ilgili 3,5 bişeyler yazdığımızı hatırlıyorum bu süreçte var mı önerdiğiniz yan etkisi olmayan takviye sayılabilecek ilaç tavsiyeniz?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1758.0 burda var hocam

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Nisan 2017, 20:14:56 »
[/quote]https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1758.0 burda var hocam
[/quote]

Eyw hocam sağolasın

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2017, 21:27:17 »
Arkadaşlar 14. Gün bitiyor ve halen ufak ufak ta olsa kabukları tam atmış değilim sizce bu durum normal mi çıkacak olan saçlara bir etkisi varmıdır? Ufak ufak ta şok dökülme var gibi sanki bilemiyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin resimler şu şekilde...

Özellikle @benimanlımgeniş senin yorumunu merak ediyorum sende kaç günde kabuklar dökülmüştü?

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2017, 21:55:13 »
Dostum kabukları dök gitsin. Çok bastırmadan kafanda yuvarlaklar çiz dökülüyo zaten. Ben 9. Ya da 10.  gün elimi saçlara götürüp farkında olmadan döktüm hepsini. Korkma tutan tutmuştur zaten :)

QWE

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2017, 22:08:12 »
Dostum kabukları dök gitsin. Çok bastırmadan kafanda yuvarlaklar çiz dökülüyo zaten. Ben 9. Ya da 10.  gün elimi saçlara götürüp farkında olmadan döktüm hepsini. Korkma tutan tutmuştur zaten :)

Çok nazik yıkıyorum şıp şıp ufak ufak vurarak doktorun gösterdiği ilk yıkamada
ki gibi, belki de bundan geç atıyor kabukları bilemiyorum.

Az önce doktorada gösterdim fotoları sordum biraz geç iyileşiyor ama  normal dedi biraz olsun rahatladım gibi yarın birazdaha silkeleyerek ufak ufak ovarak yıkayacağım bakalım nasıl olacak.

Süreç nasıl ilerliyor sence ?

Facebook Twitter Instagram