Hocam seyrek kullandığım dönemde ortalama haftada 2 bazen haftada 1 kullanıyodum normalde günde 2 2 sonra 2 günde 1 yapıyoruz biliyosun 2 günde 1 de sorun yaşamadım hatta bence 3’ü de deneyebilirsin ama ben zaten bırakmak istediğim için haftada 1 haftada 2 kullanıyodum o dönem düştü verimi doğal olarak.Bıraktıktan sonra bana ne denildiyse o oldu.Minoxidil’in getirdiği ve normalde dökülcek olan saçlar döküldü.Yani “nasıl olabilir böyle bişi ya” modunda değildim.Doktorum zaten bana bunu ömür boyu kullanmam gerektiğini söylemişti,insanların bunu bilmiyomuş gibi konuşması garibime gidiyor açıkçası.bırakma sonrası dökülmeye gelince Bu kişiden kişiye değişiyor kişinin dökülmesi çok agresifse ve 5 yıl minoxidil kullanmışsa tabii ki bıraktığında daha büyük dökülme yaşar örneğin.Ayrıca minoxidili bırakırken sadece minoxidili bırakmıyoruz içerisinde bir sürü önemli vitamin olan besin desteklerini de(xpecia,shen min vs.) bırakıyoruz arkadaşların kaçırdığı en önemli nokta bu.Saçın ihtiyacı olan vitaminler vardır ve bu vitaminler vücutta %100 e ne kadar yakınsa saçın potansiyeli o kadar ortaya çıkar.Ülkemizde çoğu insanda bu vitaminler odaklı ve sağlıklı beslenmediği için ikisini bırakınca hem kendi saçlarında bir cansızlık hem de yeni gelen saçların gitmesiyle karşılaşınca şaşırıyor.
Öncelikle teşekkür ederim.
İki günde bir kullanma noktasında bir sakınca görmüyorsun anladığım kadarıyla yani iki günde bir kullandığın dönemde performans kaybı fark etmedin doğru mudur?
Bu düzende çok daha konforlu ve çok daha uzun süre kullanabilirim. Minoksidil ile ilgili herhangi bir yan etki yaşamadım, seboreik dermatit olmasına rağmen,
Hali hazırda saçlarımı iki günde bir yıkıyorum. Yıkadığım gün minoksidili kullanırım. Temiz kafa derisinde daha etkili olur, kullanım açısından daha rahat ve daha ekonomik, bir kutu en az iki ay gider
Günde iki kez, sabah ve akşam kullanımı ciddi anlamda insanı yorar ve bıkkınlık getirir, insanların minoksidili bırakma sebebi büyük oranda bu
Keşke günde bir kez uygulama ile iki kez uygulama arasında fark olmadığını herkes bilebilseydi.