Gayet güzel gözüküyor özellikle ön hat peki sizin içinize sindi mi ön hattınız bunu şundan soruyorum benimde ön çizgim geriledi tecrübe etmiş birisi olarak ne dersiniz ?
Hocam valla ben ön hattan memnunum dediğim gibi keke orta kısım biraz daha gelişsseydi.
Objektif olarak yorumlamak gerekirse tam olmamış gibi saçlar hacim kazanamamış diğer asumanhair ekimlerine kıyasla başarısız.ama en azından çözümü var takviye desteği veya ikinci bir ekim ile sorun düzelir.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Takviyeden kastınız finasterid ise ben kullanmıyorum.
210 gün saçlar daha gelişecek sürece göre sonuç mükemmel olmuş maşallah bu kadar geniş açıklık için çok beğendim.
İnşallah gelişir daha güzel olur Hintel hocam, teşekkürler bu foruma bizim için çok kıymetli. Senin gıyabında süreçte destek veren bütün arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Harika bir sonuç maşallah daha saçlar form alır açık alana göre çok başarılı
Umarım hocam teşekkür ederim.
Maşallah kardeşim açık alana göre harika bir sonuç... Senin adına sevindim. daha da iyi olacak inşallah... Asuman hanımın elleri dert görmesin objektif olmaya gerek yok. Saç ekimini az çok araştıran birisi 210 günde saçların hacim kazanamayacağını, çıkışların az çok devam edeceğini 1 yıla kadar saçların form tutacağını bilir zaten....ki sen zaten iyi bir araştırmacısın : ) üstelik biz minox, finastared vs kullanmadığımız halde Allah'a şükür güzel sonuçlar elde ettik. En azından minoxu bıraktım, saçlarım dökülmeye başladı derdimiz olmayacak psikolojimiz bozulmayacak...
Teşekkür ederim hocam maşallah seninki daha canlı gidiyor artarak devam eder süreç umarım