Gönderen Konu: Proscar Kullanımı ve Yan etkiler  (Okunma sayısı 2337 defa)

Trevor

• Hero Member
Ynt: Proscar Kullanımı ve Yan etkiler
« Yanıtla #15 : 10 Kasım 2020, 22:33:56 »
Merhaba millet

Bu ilaç için Dermatolog kullan Üroloji de kullanma ne olur ne olmaz dedi. Ürolojiden ve başka bölümlerden testler yaptırdım ve herhangi bir sıkıntı yok geçen ay kendime çok iyi baktım herhangi bir vitamine ihtiyacım bile yokmuş. Testosteron seviyem de iyiymiş 2.8-8 arasında değerde çıkması gerekiyor benimki 6.9 çıktı. Bu da baya iyi demek.
İnsanlar çok dürüst olmadığı için sonuçlar bazen aldatıcı olabiliyor. Bu yüzden bu iletiyi bu ilacı kullananlar için açıyorum. Ne süreyle kullanıp neler oldu ne faydasını ve zararını gördünüz açık açık yazmanızı rica ediyorum.
İlacı 15 gün önce aldım ama kullanmadım test sonucunu bekledim. Testlerime dayanaraktan bir şans vermeyi düşündüm Proscar a ama önce buraya bir sormak istedim.

her zaman aynı mantık ama yanlış .testesteron seviyesi genç erkeklerin yüzde 99unda aynıdır önemli olan finasterride başladıktan sonra arada testleri tekrarlayıp hormon seviyelerine tekrar bakmak yoksa kullanmadan önce test yaptırmışsınız çokta bir anlamı olmuyor.

xcaka28

• Full Member
  • 5bilgehan Aydın hwi de saç ektirmeyin
Ynt: Proscar Kullanımı ve Yan etkiler
« Yanıtla #16 : 19 Kasım 2020, 23:57:49 »
her zaman aynı mantık ama yanlış .testesteron seviyesi genç erkeklerin yüzde 99unda aynıdır önemli olan finasterride başladıktan sonra arada testleri tekrarlayıp hormon seviyelerine tekrar bakmak yoksa kullanmadan önce test yaptırmışsınız çokta bir anlamı olmuyor.
e ben 3 ay önce yaptım estrojen degerlerim standartın biraz üstü testoo seviyem artmıstı hemde vucut geliştirmede yaptıgım için faydasınıda gördüm ben 3-4 ayda 1 test yaptırırm önceden streoıdde kullanmıstım.
5250 greft BİLGEHAN AYDIN https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17223.msg418159#msg418159

KESİNLİKLE UZAK DURUN !

Facebook Twitter Instagram