Saç Ekimi Sonuçları
Ekilenlerin yüzde 80 i çıksa bu kafa orman gibi olur umarım çıkış oranı yüksek olur merakla takipteyiz dostum.
İlk resimlerde daha belirgin dökülmelerin ekilenler çıkarsa gayet güzel sonuç elde edersin
bence normal çok gariplerini de öngörüm önce ortalar boşalıyor sonra yanlar senın dokulmen boyle
Dökülmelerin nasıl olduğuna takılma 30 günden sonra saçlarını daha sert yıkamalısın süreç normal seyrinde.
greftler ekilirken folikül esneyerek içindeki kıl şaftı zamanla kırılıyor.kırılanlar j şeklinde kırılmayanlar ise ı şeklinde oluyor.
bekleyip gorcez yanları minox la kurtarmaya bakicam bide finans 1 ci paketi bitirince düzelmezse dutasa gecicem yine düzelmezse komple kesicem ilaci
Finasterid ya da dutasterid 1-2 ayda fayda etmez var olan saçlara , düzenli kullanım ister 6 aydan sonra etkisini görmen mümkün genelde 12 ayı bile bulur. Dökülmeye odaklanma dökülen saçlar minyatür ve ince saçlar ise kork kalın ve sağlıklı saçların dökülürse ilaçları bırakma devam et.
5-1 kullanıyorum 1 paket bitmek üzere bende daha öncede düzenli olmasada kullandım bana yan etki yapmadi bende biraz cinsel istekte artış yapıyor saçlar minyature olmuş saçlar dokulurse birakimmi ilacı tam anlamadim dediğini Fin kullanınca saçlarm daha az yaglaniyor önceden çok yaglanirdi