Saç Ekimi Sonuçları
Daha sürecin yarısındasın hocam. Bilgehan aydının bu forumda takip ettiğim olumsuz sonuçları var ancak bu başarılı sonuçlarından biri olacak gibi. Sakin kalmakta fayda var.
klınıkle görüşmedim 7 ci ay görüşcem ortaları görmüyomusun cok seyrek hala
Bir sene sonra ikinci ekim iste bence, ucretsiz yapmalilar
bilmiyorum hocam sakal destekli ekim isterim ben ekmezlersede buraya atarım dediniz gibi sürecin tamamlanması lazım.
Ahmet bey sakali ekim yapiyor
Önceki haline bakılırda 5250 greft saç ekilmiş %10 luk bir fark var yani bence iyi bir süreç değil pek olmamış yani simdilik
geçmiş olsun nerdeyse ekim öncesi ile kıyasla hiç bir fark yok umarım zamanla değişir.
Dün ekimimi yaptırmış bulunmaktayım Ahmet bey cihazla kontrol yaptıktan sonra önlerde genetik dökülme gözlemledi ve davam edecekmiş ön tarafı biraz daha aşağıya almadı ilerde sorun yaşamamak için değişik bı aletle ilk önce anestezi yapıldı dedim acı bu kadar mıymış ama işin aslı iğneler girince anladım gerçekten saç ekim işi akıllı adam işi değil 😂 gref alımı yapıldı mikro motorla yavaş devirde ve sonrasında ahmet bey kanalları açtı sonra çıkan grefleri ekmeye başladı sonra kendisi ayrıldı ekip dizmeye başladı öğlen 12 de başladık ve akşam 8.30 gibi bitti ekim islemi serum felan taktılar bittikten sonra çıktım gerçekten kolay bir ameliyat olmadığını gördüm ama islemleri sorunsuz atlattım ve bugün ilk yikamam gerçekleşti donor bölgesinde hafif ağrı var ilaçları kullanmaya başladım fotoğrafları kendim çektim yanıltıcı olabilir yarin resimleri eklerim bu arada greftlerin çoğu 2 li ve 3 lü kök olduğunu söyledi. Kafam biraz büyük oldugundan başarı olayını çok merak ediyorum proscar B12 kullaniyorum 3 aydır ona devam edeceğim 1 ay sonra igf yapılacak