Umarım güzel bir sonuç alırsınız , hayırlısı olsun..
Bende yakın zamanda ektirmeyi düşünüyorum, ekim süreciniz nasıl ilerlerdi paylaşabilir misiniz ?
Insallah dostum dua ediyorum ben de. Umarım herkes istediği sonuca ulaşır.
Süreç rahattı aslında. Ekim planlaması icin once Serkan Hoca ile kısa bir görüşme yaptık. Toplamda 2 seans icin 7000 7500 civari kok çıkabileceğini (sakal dahil) soyledi ve ilk seansta 4200luk bir ekimle 6 ay sonrasında tepe bölgesi ve sıklastırma yapılarak tamamlanabileceğini söyledi. Zaten ben de açıklık ve donore gore bi kerede kapatmaya calismayi cok mantikli bulmadım.
Daha sonra gun verdiler gittim, kan alımı, hastaneye transfer, her acidan foto cekimi ve donor bölgesi tıraşı sonrası operasyon odasina aldilar.kokler alındıktan sonra Serkan Hoca yeniden geldi cizgi cekti. Ben hafif sedasyon etkisiyle cok incelemeden tamam uygun dedim kendimi teslim ettim
Agri sizi hic olmadi cok sukur. Operasyon sonrasi da agrim olmadi ama herkeste oldugu gibi odem sorunu vardi. Bol bol su iciyorum. Gunde 5-6 litreye yakin ama hala hafif şişlik var. Bugun operasyon sonrasi 5. günüm. Gunluk yikamalar ile foto paylasimina devam etmeyi dusunuyorum.