Saç Ekimi Sonuçları
Yanlıl anlaşılmasın merkez hakkında olumlu ya da olumsuz bir görüş bildirmedim.Ekimi yapan merkezin çok başarılı olduğunu anlamam içinde canlı paylaşım takip etmem gerekiyor. Zaten bu kafada olmasam bu forumu kurmaz sistemi ona göre işletmezdik. siz de bu imkanı forumdaki merkezler kadar yakalayamadığınız için başarı haklında emin olmadan konuşmayın. Bahsettim durum aylardır forumu takip ettiğinizi söylemeniz ve ardından alakasız bir merkeze ektirmeniz.Umarım güzel bir sonuç alırsınız.
şakaklardaki kararmalar sürece göre olumlu gidiyor inşallah daha güzel olur
Sürece göre erken kararmalar başlamış . Kendi saçlarınız da 60.gün fotolarına göre güzel toparlamış . Başarılı bir ekim olacak ve greft sayısı gayet yeterli . Greft harcamamanız ve saçlı bölgeye girmemeniz iyi olmuş . 10 yıl sonra arka dökülürse oraya ekersiniz . Ön çizginizi de beğendim . 120 günde belirgin bir kapanma olacak gibi . Hayırlı olsun kardeşim
Kararmalar başlamış , doktor ve ekimi hakkında benim de hiç bilgim olmadi . Biraz detay verirseniz bilgi edinmiş oluruz . Ücret , teknik , hangi aşamalarda bulunuyor vs .