Gönderen Konu: Yaşım 20 değerlendirmelerinizi bekliyorum.  (Okunma sayısı 3689 defa)

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
Ynt: Yaşım 20 değerlendirmelerinizi bekliyorum.
« Yanıtla #31 : 03 Kasım 2020, 19:10:40 »
mezoterapide onceleri sık yapılır sonra 3 ayda bire dusurulur.dur bakalım diğer tecrubeli arkadaslarda ne diyecek duruma.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 03 Kasım 2020, 19:26:52 »
 rica ederim ben yerini alsam finasterid içerim dısardanda spiro yapar kullanırım biotinde alırım .tabi spiroyu dermollerle uygularım.veya baska bloker madde ru olabilir losyon olarak.ama drlarda finasteridi onermiyor çoğu kullanan yan etki gordum deyip bırakıyor.bırakınca yan etki geciyor 100 kişi gordum 1i sadece kalıcı yan etki oldu dedi .mezoterapi kalınlaştırır vitaminleri biotini falan tabanca ile ta köke ateşlerler.genetik dısında vitamin eksikliğinde olabilir.mezoterapi iyi geldiyse.en azından 5 mg biotin dermoller ve bloker bir losyon deneyebilirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 03 Kasım 2020, 19:44:03 »
Sizce nasıl bir beslemeliyim

hap kullananlar var veya doğal ürünlerle beslemye calıslanlar var.

Vitamin olarak ortalamanın üstüne çıkmalısın. + dermaroller + bakım yağları kullanabilirsin.
yani dermaroller ile deriye delikler açıp bakım yağlarını yediriyorsun.   dermaroller işleminden sonra 15 saniye içinde yağı yedirmelisin aksi takdirde faydasını görmezsin. Saçına masaj yapmalısın gerçekten faydası var.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 03 Kasım 2020, 20:45:02 »
 baskan bu tur yağlı saç bakım urunlerini onerirken şunuda soyle kullandıktan belli bir süre sonra 3 5 saat falan çok iyi yıkayınız arındırınız yoksa gozenekleri tıkar döker de.bu önemli.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 03 Kasım 2020, 21:17:47 »
yag mag   ben guvenmıyorum ya ne kadar yıkarsam yıkayım zamanında cıkmıyordu kafamdan
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

baskan123

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 03 Kasım 2020, 23:15:10 »
baskan bu tur yağlı saç bakım urunlerini onerirken şunuda soyle kullandıktan belli bir süre sonra 3 5 saat falan çok iyi yıkayınız arındırınız yoksa gozenekleri tıkar döker de.bu önemli.
aynen proscar çok haklısın. O yüzden saçımı 2 farklı sampuan ile yıkıyorum. Tabi ki yağlı olduğunda saçlara daha sert davranıyorum ki yağlardan arınsın.

Normal zamanda 5 dakikada banyodan çıkarken yağlı iken 15 dakikayı buluyor.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 04 Kasım 2020, 18:49:21 »
Xpecia tablet nasil sizce finansteridden daha az zararlı mı bir de bahsetriginiz du nedir ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 04 Kasım 2020, 18:55:17 »
 zararıda faydasıda az buçuk olur.du dediğin ru mu.çok etkili dediler.yurt dısından ortaklaşa alıyor millet.ama dedikleri gibi efsane bişi çıkmamış.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 04 Kasım 2020, 18:57:55 »
zararıda faydasıda az buçuk olur.du dediğin ru mu.çok etkili dediler.yurt dısından ortaklaşa alıyor millet.ama dedikleri gibi efsane bişi çıkmamış.
Aslında finans kullanmaktansa bunu kullanmak daha mantikli olur yasimdan dolayı daha mantikli geldi gibi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 04 Kasım 2020, 20:01:44 »
 faydasıda pek olmaz.minoxidil finasteridden sonra onaysız olan 3.spirodur losyon.onuda deneyebilirsin.baska bloker losyonda deneyebilirsin.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 04 Kasım 2020, 20:04:18 »
faydasıda pek olmaz.minoxidil finasteridden sonra onaysız olan 3.spirodur losyon.onuda deneyebilirsin.baska bloker losyonda deneyebilirsin.
Xpecia onaysız mı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 04 Kasım 2020, 21:11:13 »
2 madde onaylı finasterid minoxidil.xpeciada bunlar yok.o zaman onaysız.ben bu urunu sıradan buluom ama bir arkadasım içmeye basladım tepem kapandı dedi  bir arkadasımda memnunum dedi.içerik zayıf.mesela aga losyon var xpecia gibi zayıf içerik var ama 2 kişi tanıdık 2 kişi genetik dokulmesine iyi geldiğini soyledi.deneyebilirsin.ama bana zayıf geliyor işe yaramadı diyende dolu.sonucta sana mezoterapide iyi geldi.ondada vitamin bitoin falan var direk saç kokune atıyorlar tabanca ile.xpeciadada saç için gerekli vitaminler var.sans verebilirsin ama ben olsam bunlarla zaman kaybetmem.dermoller ve bloker bir losyonla dokulmeyi kontrol altına almaya uğraşırdım.ben finasteridde içerdim ama onermem .çoğu kullanan yan etki yaptı deyip bırakıo.ben içiom yan etki yok.ama çoğu insanda durum farklı.

kafamdakentseldönüşümler

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 04 Kasım 2020, 21:18:43 »
2 madde onaylı finasterid minoxidil.xpeciada bunlar yok.o zaman onaysız.ben bu urunu sıradan buluom ama bir arkadasım içmeye basladım tepem kapandı dedi  bir arkadasımda memnunum dedi.içerik zayıf.mesela aga losyon var xpecia gibi zayıf içerik var ama 2 kişi tanıdık 2 kişi genetik dokulmesine iyi geldiğini soyledi.deneyebilirsin.ama bana zayıf geliyor işe yaramadı diyende dolu.sonucta sana mezoterapide iyi geldi.ondada vitamin bitoin falan var direk saç kokune atıyorlar tabanca ile.xpeciadada saç için gerekli vitaminler var.sans verebilirsin ama ben olsam bunlarla zaman kaybetmem.dermoller ve bloker bir losyonla dokulmeyi kontrol altına almaya uğraşırdım.ben finasteridde içerdim ama onermem .çoğu kullanan yan etki yaptı deyip bırakıo.ben içiom yan etki yok.ama çoğu insanda durum farklı.
Xpecia sa kararsız kaldım bu miracle losyon varmış onu biliyo musunuz nasil sizce

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 04 Kasım 2020, 22:02:36 »
iyimiş sorun orda değil yan etki gorenler olabiliyormuş en kotu dokulmemi durdurdu diyen gordum çok saç çıkardı diyende gördüm.sana care olur ama ondada yan etki sorunu varmış.

Facebook Twitter Instagram