Gönderen Konu: Trabzon imperial saç ekimi 5900 greft  (Okunma sayısı 13736 defa)

Mct

• Full Member
Ynt: Trabzon imperial saç ekimi 5900 greft
« Yanıtla #61 : 17 Aralık 2020, 22:52:39 »
Arkadaşlar erken yaşta ektirilen saçların bir kısmı sonradan dökülüyormu?

Dökülüyor maalesef dökülüyor reis. Hemde öyle 10-15 yılda değil. 3-5 yılda dökülebiliyor. Ben daha ekim yaptırıp 10 yıl ekilen saçları aynı olan genç veya yaşlı görmedim. Ki gençlerde hormonlar baskı yaparsa ekileni de döküyor. Ekilen saç dökülmemeye kodlanmış diyenler de yalanın dik alasını söylüyor bizlere
- Her sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü
- Her sabah aç karnına bir bardak limonlu yeşilçay
- Kahvaltıdan sonra Voonka D Vitamini (1000)
- haftanın 5 günü, günde 1 mg proscar/finasterid (11:30'da)
- 3 günde bir dutasterid 0,5 mg kapsül (11:30'da)
-  Her Akşam yemeğinden sonra magnezyum (250 mg)

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 17 Aralık 2020, 23:49:06 »
|-nazarboncugu-| hocam bune böyle ne yedin ne içtin allahisen super olmuş sonuç nerden nereye takviye ne kullandınız çoğu merkezin ekim olmaz dediği saca neler yapmışlar valla bravo
öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumun için takviye olarak( alopexy t ve gerft plus setini kullanıyorum )

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 17 Aralık 2020, 23:49:59 »
Açıkçası bana hiç inandırıcı gelmedi. Her şeyi geçtim verteksten o kadar kısa sürede böyle bi cevap alınamaz
haklısın ben yalan söylüyorum👍

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 17 Aralık 2020, 23:52:16 »
Dökülüyor maalesef dökülüyor reis. Hemde öyle 10-15 yılda değil. 3-5 yılda dökülebiliyor. Ben daha ekim yaptırıp 10 yıl ekilen saçları aynı olan genç veya yaşlı görmedim. Ki gençlerde hormonlar baskı yaparsa ekileni de döküyor. Ekilen saç dökülmemeye kodlanmış diyenler de yalanın dik alasını söylüyor bizlere
haklısın kardeşimde bazıları buna garanti bile veriyor ama dediğin doğru bende öyle görüyorum ama şeyde olabilir ekilmeyen saçlar belki dökülüyor o yüzdende seyrwk gözüke bilir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 18 Aralık 2020, 07:41:46 »
88.gün herkesin yorum yapmasını bekliyorum😊

selamlar sürecin çok güzel maşallah gelişim tepe de ışık farkı daha seyrek ve daha sık görünüyor onu tam anlıyadım ama ilginç bir gelişim çok da mantıklı gelmedi son 2 resim biraz daha tepe için detaylı açılardan resim alsak ?

bu ara da herkesin yorum yapmasını bekliyorsun ama sen kimlere yorum yaptın bir düşün  senın destegine de ihtiyacı olan arkadaşların konusu var belirteyim dedim i
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 08:19:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 18 Aralık 2020, 08:15:26 »
takviye olarak ne kullanıyorsun? çünkü 88günde minoxilsiz veya her hangi bir topicalsiz vertexin bu hale gelmesi mantıklı gelmiyor bana.

babacan

• Full Member
« Yanıtla #67 : 18 Aralık 2020, 08:16:37 »
tepenin bu kadar gelişimi bana da mantıklı gelmedi ama açı farkında çekilen ilk 2 foto daha farklı

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #68 : 18 Aralık 2020, 08:53:03 »
Şu, Greft Plus, Acaba Etkili Bir Serum Galiba, Netten baktım Bayağı Pahalı Bir Serum.. Onunda etkisi Olabilir, kullanan yok galiba Başka.. Ben göremedim, Belki faydası oluyordur.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 18 Aralık 2020, 09:22:04 »
Şu, Greft Plus, Acaba Etkili Bir Serum Galiba, Netten baktım Bayağı Pahalı Bir Serum.. Onunda etkisi Olabilir, kullanan yok galiba Başka.. Ben göremedim, Belki faydası oluyordur.. |-onayisareti-|

hiç araştırmadım onu ne yalan söyliyim listeme alıp bir içerik analizi yapayım anlarız
Global Moderator

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 18 Aralık 2020, 09:53:40 »
takviye olarak ne kullanıyorsun? çünkü 88günde minoxilsiz veya her hangi bir topicalsiz vertexin bu hale gelmesi mantıklı gelmiyor bana.
minoksidil ve greft plus setini kullanıyorum

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 18 Aralık 2020, 09:56:26 »
selamlar sürecin çok güzel maşallah gelişim tepe de ışık farkı daha seyrek ve daha sık görünüyor onu tam anlıyadım ama ilginç bir gelişim çok da mantıklı gelmedi son 2 resim biraz daha tepe için detaylı açılardan resim alsak ?

bu ara da herkesin yorum yapmasını bekliyorsun ama sen kimlere yorum yaptın bir düşün  senın destegine de ihtiyacı olan arkadaşların konusu var belirteyim dedim i
.  Resim yükleyeceğim tekrardan yorum konusu hakkında haklısınız bundan sonra yaparım😊👍 bide hocam ekilen saçlar dökülüyormu bunun hakkında bilgi verirmisiniz
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 10:03:53 Gönderen: Sametchoo »

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 18 Aralık 2020, 12:22:23 »
Evet arkadaşlar tepe bölgemi tekrar net şekilde çektim

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #73 : 18 Aralık 2020, 12:31:20 »
hiç araştırmadım onu ne yalan söyliyim listeme alıp bir içerik analizi yapayım anlarız

Başkan, Çok Pahalı Ürünleri Var Bu Markanın, Ama Forum İçin Gerçekten Faydalı olabilir, Çünkü bu Arkadaşın 73. Günü bana Tuhaf gelmişti.. :D

Bu Arada, Konu Sahibine Bi MaşAllah diyeyim, Süreç Güzel Gidiyor, İnşAllah açık alana Göre Güzel Bir Sonuç Almasını Dilerim.. Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Sametchoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #74 : 18 Aralık 2020, 12:37:38 »
Başkan, Çok Pahalı Ürünleri Var Bu Markanın, Ama Forum İçin Gerçekten Faydalı olabilir, Çünkü bu Arkadaşın 73. Günü bana Tuhaf gelmişti.. :D

Bu Arada, Konu Sahibine Bi MaşAllah diyeyim, Süreç Güzel Gidiyor, İnşAllah açık alana Göre Güzel Bir Sonuç Almasını Dilerim.. Bol Şans.. |-onayisareti-| (^_^)
allah razı olsun abicim sanada maşşallah😊👍

Facebook Twitter Instagram