Evet görüştüm tercih meselesi dediler doğallıktan yana en doğal alın çizgisine göre yapılması konusunda iddalılar hepsine her isteğe saydı duyduklarını söylediler merkezlerinin ençok tercih edilen alın çizgi şeklinin bendeki klasik martı çizgisi olduğunu söylüyorlar kardeşim
şimdi saç ekimini araştırmayan bir insana kalisk martı çizgisi dersen ister ama ön çizgi böyle olmaz doğallık durumuna gelince bu şekilde bir çizgiden doğallık yakalanmaz bence merkez çizgi konusunda kendıni geliştirememiş kişilerin istekleri değil bu işi yapan insanın doğru yönlendirmesi gerek ama yapamıyorsa kişi isteği der insanlar ister.. sana A yapalım mı dersin yap abi güzelse der ya da B. ya da martı ya da papagan. güvendikleri için güzel olacağını sandıkları için ister bilmediklerinden. sorumlu sensin sen yaptığın işi beğeneceksin önce tabi doğru olanı beğen yapabildiğini değil.
şimdi sana bşr soru sen şu anki çizgini mi tercih edersin yoksa paylaştığım örneği mi ?
senin çizginide altına koyalım.
2 görüntüye bakarsak bu iş tercih değil işi bilmek estetik anlayışa sahip olmakdan geçtiğini anlarız
bu arada saç ektirecek arkadaşlara da belirteyim biri size klasik martı çizgisi derse insan çizgisi isteyin
martıya ekmiyorsun kardeş diyin.
mesala merkez kasik martı tabirleri kullakmak yerine bu işi teknik anlamda ele almalı
teknikler nelerdir
Ön saç çizgisini belirmenin en zor aşaması apeksle FTA arasındaki hattı belirlemek ve referans noktları: 1 apeks 2 glabella 3 frontotemporal açı. 4 kantushattı 5 temporal üçgen.
senin ön saç çizginde bir insanda ön çizgi belirmek için kullanılan hiç bir referans dikkat edilmemiş kısaca bu saydığım teknik bilgilerden haberleri yok olsa yapmazlar bunu..
şimdi misal ben bu merkeze gittim adam bana ya da kadın klasik martı çizgisi yapacağız dedi ben de bu teknik bilgileri saydım sanırım bön bön suratıma bakarlar buna eminim üzüldüğüm nokta da bu zaten e kardeş bilmiyorsan senin bu işte ne işin var deme hakkım yok mu var diyorum o yüden .. öğrenin arkadaşlar saç ve görüştüğünüz merkezin bilgisini sorgulayın. ya da merkezler bunları benim kadar iyi bilen saç ekmesede merkezdeki planlamaları yönetecek insanları çalıştırın o zaman işlerini 10 katı artar.
geri kalırsan silinir gidersin piyasadan günü kurtarmayın doğru adımlar atın merkez beyler doktor olmadan ekim yapma şansına erişip kimsenin kazanamadığı paraları kazanıyorsunuz merkezleriniz de bu şansı kısa sürede kaybetmeyin gelişin öğrenin.
yoksa gelir elinizden alırız mesleğinizi öğrenenler olarak
ve öğrenmeleri açısından en alta bir planlama yapıp ekliyelim referans noktalarına dikkat ederek
neydi o kutsal söz : bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum : tabi benim öyle bir isteğim yok:) sadece saç ektiren insanlar doğru adımlar ile ekim yaptırsın yeter
saygılar sevgiler