Saç Ekimi Sonuçları
Sivilce tedavilerinden sonra saç dökülmeleri olabiliyor. Bir iki ay bekle eğer dökülmen azalmazsa tedavilere yönelirsin. Evet çok zor ama stres yapmamaya çalış. Bu sırada tedaviye karar vermek için düşünebilirsin, forumları oku. Eğer baktın dökülmen durmuyor birkaç ay geçtikten sonra. Zaten bilgi sahibi olacaksın. Ona göre bir tedavi belirlersin
Şuan norwood kaç peki baktım ama netten sanırım 2 oluyor
Evet bu da çok doğru. Hemen enseyi karartmamak gerek.Ailede, özellikle anne tarafındaki büyüklerde durumlar nasıl mesela? Onu konuşmadık hiç.
saç dökülme tedavisine minoxille başlamak yapılabilecek en büyük hata. yaşın itibariyle dht blockerlar da sıkıntı olabilir. düzgün bir doktora danış bu durumu. ama minoxa sakın bulaşma.
Mersinde randevu alabildiğim tek doktor var o da bakmadan yolladı önceden sivilce ilacı kullandığım için ve yaşım küçük olduğu için dökülmez falan sandı ama şuan saç çizgim en az 3 4 cm geriledi ve iyice seyreldi 18imi görmem zor pandemiden dolayı da çıkamam büyük ihtimal daha da senin önerebileceğin bir şey var mı peki en son çare
bro benim de 16 yaşında başladı şimdiki aklım olsa 2 sene saw palmetto (kerozan, xpecia) ile müdahale eder. yaşım girdikten sonra dht blockerlarla başlardım. yan etkiler konusunda sağda solda yazılanlara takılma. gerektiğinde yabancı forumlardan da yardım alabilirsin. bundan sonrası senin sabrına kalmış.