Gönderen Konu: Yaş 17 Sizce minoxidile başlamalı mıyım  (Okunma sayısı 3254 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Yaş 17 Sizce minoxidile başlamalı mıyım
« Yanıtla #15 : 09 Kasım 2020, 22:19:41 »
Sivilce tedavilerinden sonra saç dökülmeleri olabiliyor. Bir iki ay bekle eğer dökülmen azalmazsa tedavilere yönelirsin. Evet çok zor ama stres yapmamaya çalış. Bu sırada tedaviye karar vermek için düşünebilirsin, forumları oku. Eğer baktın dökülmen durmuyor birkaç ay geçtikten sonra. Zaten bilgi sahibi olacaksın. Ona göre bir tedavi belirlersin

Evet bu da çok doğru. Hemen enseyi karartmamak gerek.

Ailede, özellikle anne tarafındaki büyüklerde durumlar nasıl mesela? Onu konuşmadık hiç.

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 11 Kasım 2020, 09:43:57 »
Şuan norwood kaç peki baktım ama netten sanırım 2 oluyor
2 değilsin daha 1.5 filan 2de şakaktan öne "V" şekli belirginleşir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Kasım 2020, 17:26:09 »
Evet bu da çok doğru. Hemen enseyi karartmamak gerek.

Ailede, özellikle anne tarafındaki büyüklerde durumlar nasıl mesela? Onu konuşmadık hiç.
Baba kel ama kenarlar ense yukarıda da hafif saç var yani tam kel değil onun babası da keldi ama amcalarımın hiç biri kel değil bi bizim aile herhalde nasiplenmiş anne tarafında bir dayım kel diğeri sırma saçlı kuzenlerimde falan hiç kellik yok
Bıttım sabunu
Zeytinyağı-sarımsak suyu duştan önce
Çinko her gün

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2020, 18:43:53 »
Obaa V olduk beyler
Bıttım sabunu
Çinko her gün

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2020, 18:45:00 »
Hedef ölmezsem jason statham
Bıttım sabunu
Çinko her gün

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 19 Kasım 2020, 07:08:18 »
saç dökülme tedavisine minoxille başlamak yapılabilecek en büyük hata. yaşın itibariyle dht blockerlar da sıkıntı olabilir. düzgün bir doktora danış bu durumu. ama minoxa sakın bulaşma.

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 20 Kasım 2020, 02:10:33 »
saç dökülme tedavisine minoxille başlamak yapılabilecek en büyük hata. yaşın itibariyle dht blockerlar da sıkıntı olabilir. düzgün bir doktora danış bu durumu. ama minoxa sakın bulaşma.
Mersinde randevu alabildiğim tek doktor var o da bakmadan yolladı önceden sivilce ilacı kullandığım için ve yaşım küçük olduğu için dökülmez falan sandı ama şuan saç çizgim en az 3 4 cm geriledi ve iyice seyreldi 18imi görmem zor pandemiden dolayı da çıkamam büyük ihtimal daha da senin önerebileceğin bir şey var mı peki en son çare
Bıttım sabunu
Çinko her gün

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Kasım 2020, 02:17:29 »
Mersinde randevu alabildiğim tek doktor var o da bakmadan yolladı önceden sivilce ilacı kullandığım için ve yaşım küçük olduğu için dökülmez falan sandı ama şuan saç çizgim en az 3 4 cm geriledi ve iyice seyreldi 18imi görmem zor pandemiden dolayı da çıkamam büyük ihtimal daha da senin önerebileceğin bir şey var mı peki en son çare

bro benim de 16 yaşında başladı şimdiki aklım olsa 2 sene saw palmetto (kerozan, xpecia) ile müdahale eder. yaşım girdikten sonra dht blockerlarla başlardım. yan etkiler konusunda sağda solda yazılanlara takılma. gerektiğinde yabancı forumlardan da yardım alabilirsin. bundan sonrası senin sabrına kalmış.

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Aralık 2020, 14:49:18 »
bro benim de 16 yaşında başladı şimdiki aklım olsa 2 sene saw palmetto (kerozan, xpecia) ile müdahale eder. yaşım girdikten sonra dht blockerlarla başlardım. yan etkiler konusunda sağda solda yazılanlara takılma. gerektiğinde yabancı forumlardan da yardım alabilirsin. bundan sonrası senin sabrına kalmış.
Son durum böyle saçımı 2 hafta önce makineyle sıfırladım son durumu bu oldu sanırım her taraftan dökülüyor ve şakaklarım geriye doğru önce seyreliyor sonrasında hızlıca dökülüyor şuanlık bıttım sabunu kullanıyorum ve zeytin yağ sarımsak karışımı uyguluyorum duştan önce çinko alıyorum ama bir etki göremedim xpeciaya başlamayı düşünüyorum dediğin gibi 1-2 haftaya
Bıttım sabunu
Çinko her gün

Bu ne biçim dert(saç)

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 07 Aralık 2020, 14:50:56 »
21 kasım kestiğim gün
Bıttım sabunu
Çinko her gün

Facebook Twitter Instagram