Gönderen Konu: Saç ektireceğim analiz yapmanızı istiyorum yaşım 23  (Okunma sayısı 759 defa)

Muho000

• Yeni üye
  • *
Yaşım 23 5 senedir çok aşırı şekilde dökülüyor en az her duşta 50-60 saç telinin döküldüğünü görüyorum moralimi aşırı bozuyor. berberim saç tellerimin çok ince olduğunu söyledi daha genç olduğum için kel olmayı istemiyorum ektirmek için 2-3 yere başvurdum birisi reddetti yaşın genç bi işe yaramaz diye diğerleri 4500 greft dedi çok kararsız kaldım saç ektirsem faydası olurmu? Yada dökülmeyi nasıl durdurabilirim

Kerimm34

• Hero Member
Ynt: Saç ektireceğim analiz yapmanızı istiyorum yaşım 23
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2020, 16:24:14 »
Şu aşamada aktif dökülme varken saç ektirme kardeşim bence tedavi seçeneklerine yönel.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2020, 18:51:41 »
Biraz daha bekle
Medikal tedavilere yönel
Global Moderator

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2020, 20:07:32 »
Yaşım 23 5 senedir çok aşırı şekilde dökülüyor en az her duşta 50-60 saç telinin döküldüğünü görüyorum moralimi aşırı bozuyor. berberim saç tellerimin çok ince olduğunu söyledi daha genç olduğum için kel olmayı istemiyorum ektirmek için 2-3 yere başvurdum birisi reddetti yaşın genç bi işe yaramaz diye diğerleri 4500 greft dedi çok kararsız kaldım saç ektirsem faydası olurmu? Yada dökülmeyi nasıl durdurabilirim
Vitamin hormon testi akabinde finastreid kullan Ekim için uygun degilsin çok fazla cılız saç var donor nasıl arka bölge ve ense oraları da gorelim
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Facebook Twitter Instagram